Dji Osmo Action 4 Adventure Combo - 11799 TL
Fiyat çok çok iyi. Ortalama 17500-18500 TL arası fiyatı var Japonya fiyatı bile 12500 TL.
Decathlon %20 indirim
Yeni kod: 20DGK20
DGK20 kodu ile tüm ürünlerde geçerli %20 indirim var. Kargo ödememek için mağazadan teslim de seçebilirsiniz.
Alt kattan farklı bir modeme kablo ile internet çekme
Arkadaşlar 2 alt kattan ethernet kablosu ile internet çekip
Bu interneti hem kablolu hem de kablosuz olarak dağıtmak istiyorum yukarıda ki katta.
İnterneti dağıtacak olan modem TP-LINK TD-W9970v3 modeli
Üst katta kullanılacak modem ise ASUS DSL-AC51 modeli
Üst katta kullanılacak olan modem de wan portu yok 2 adet Lan portu var Lan1 ve Lan2 olarak
Bu portlardan birine ethernet kablosu ile alt katta ki modemden internet çekip ikinci porttanda bilgisayara kablolu bağlantı ve kablosuz dağıtım yapmak istiyorum mümkün mü?
Yoksa Wan portu olmadığı için yapılamaz mı?
195/60/15 Yazlık Lastik Önerisi
2006 Model Otomatik Vites Honda Civic aracım için 195/60/15 lastik arıyorum.
Sizce bu araç ve bu ölçüler için en iyi lastik hangisidir.
Bridgestone Turanza T005 baktım en uygun 1149 TL ye 2022 üretim buldum.
Sizce bu rakamlara çıkmaya değer mi yoksa daha uygun fiyatlı seçeneklere mi bakılmalı?
Silinsin
Silinsin
Premium domain transferi
Arkadaşlar premium domainler ile ilgili bir sorum olacaktı.
İsimtescil ve turkticarette 750 dolar fiyatı olan premium kategorisindeki bir domain godaddy de ilk sene 150 dolar
şimdi sorum ise şu bu premium domaini godaddy den alsam 2 ay sonra farklı bir domain sağlayıcıya transfer edip o domainin standart fiyatını ödeyerek domain süresini uzatmam mümkün mü acaba ?
Yani kısaca şöyle
Godaddy de almak istediğin domain ilk sene 2400 sonraki yıllar 9600 tl
ben sadece 1 senelik alsam 2 ay sonunda (ilk 2 transfere izin vermiyor) farklı bir yurtiçi domain servis sağlayıcısına transfer etmek istesem premium fiyatlandırmamı yapar transfer ve süre uzatma için ?
Silinsin
Silinsin
Son Giriş: 39 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 839
İkinci El Bölümü Mesajları: 145
Konularının görüntülenme sayısı: 76.425 (Bu ay: 652)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 266 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar