Decathlon %20 indirim
-
-
şu ürün güzel gibi ama kargo ücreti olduğu için almadım
-
Kupon kodu kısmı çalışmıyor, kodu yazmaya izin vermiyor sizde de şu an aynı mı durum, tada neyi yanlış yapıyorum.
-
3 gün önce mont istemiştim daha yeni subeye gelmiş gidip alacagim bugun.200 tl daha düşüyor kampanyayla. geri verip tekrar mi alsam bilemedim. -
Çok teşekkürler çadır alacaktım kaptım hemen
-
O şekilde mi yapabiliriz? Benim de kargoda ürün var. İptal yok şube teslim olduğu için. Yenisini geçip bunu direk şubeden iade edeyim olmazsa
-
bisiklet için aksesuar aldım . Zaten planladığım ürünler vardı bir ara gidip alayım diyordum. 200 tl tasarruf oldu teşekkürler
-
çadır önerisi olan varmı?
-
sporcu besinlerinde de geçerli. piyasaya göre daha ucuza geliyor. konu için teşekkürler
-
www.decathlon.com.tr3 Kişilik Kamp Çadırı - MH100 Fresh & Blackhttps://www.decathlon.com.tr/p/3-kisilik-kamp-cadiri-mh100-fresh-black/_/R-p-313085?mc=8576111&c=BEJ_MAV%C4%B0_YE%C5%9E%C4%B0L
Tek kişi kalacaksanız iki kişiliği de var fakat internet stoğu kalmamış.
-
Ailecek 3 kişilik çadır ne tavsiye edersiniz -
Bende de durum aynı. Kupon kodu kısmı ne web sayfasında ne de mobil uygulamada çalışıyor.
-
Ücretsiz kargo için ne kadarlık alışveriş lazım?
-
Bi ihtimal çözümü bilen bir forumdaş olur mu diye yazmıştım ama çözüm çıkmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oshkosh -- 29 Şubat 2024; 11:16:59 > -
ücretsiz kargo olmayabilir ama sepet kısmında ücretsiz kargo olmasını istiyorsan şu şu ürünlerden birini alabilirsin gibi seçenek çıkıyor.
-
eskiden çıkıyodu şimdi çıkmıyo
-
Kamp sandalyesi önerisi var mı ? -
ben öyle yaptım yeni sipariş geçip sabah mağazaya gelen ürün için iade talebi oluşturup geri teslim ettim. -
daha önce tecrübe etmedim, bilerek mağazaya sipariş oluşturdum 1 saate teslim diyordu. Ama şuan siparişlerimde siparişiniz alındı aşamasında bekliyor. Tahmini teslimat 1 mart diyor. Bu 1 saat olayı tam tutmuyor mu ?
-
Deneme yanılma ile şöyle yaptım, en azından bende bu şekil çalıştı: kullanıcı girişi yapmadan doğrudan sepete gittim (web arayüzünde), orada kupon kodunu girip öyle ürün ekleyip hızlıca tamamladım. Kodun eklendiğini görmeniz lazım. Ödeme aşamasına gelince hanımın kullanıcı bilgileriyle mecburen giriş yapınca indirimler yine kayboldu. Ben de başka bir tarayıcı da kendi bilgilerimle aynı adımları tekrarladım. Bu kez oldu. Tam oalrak neden çalıştı neden çalışmadı anlamadım ama :D. Bu kadar enerjiyi başka bir işe harcasam profesörü olurdum. Bu arada zaten indirimli ürünler üzerine ekstra %20 uyguladı. Aşağıdaki eldiven mesela indirimde 50 liraya düşüyordu. 10 lira daha düştü, 40 oldu.
iyi yapmışsınız! keşke alanlarınkinide iptal edin deseydiniz! hatta demediyseniz, hemen arayın! |
yazın İtalya Decathlon'da çektiğim fotoğraf. orada asgari ücretle yaklaşık 80-90 adet bu sandalyeden alınabiliyor. Türkiye fiyatı 690 tl, ben %20 indirimli kampanyadan 550 tl ye aldım diye seviniyorum. ve maalesef asgari ücretle Türkiye'de bu sandalyeden 16 adet alınabilir. kıyaslamak adına yazdım. |
Birader, sence problem bu mu? Odaklandığın noktaya ... Zihniyete bak, 15 olmasın da 25 olsun, şaka gibisin! |
ulkenin agzına sıçtılar ekonomininde dıjj güçlerrr |
20DGK20 DENEYİN ÇALIŞIYOR. |
arkadaşın kabahati ne bu olayda anlamadım, yok avukatı değilim mühendisim de kampanyayı arkadaş arayıp ispiklediği için bitirmemişler zaten bitmişmiş. |
doğru diyorsun. ülke ekonomisinin içler acısı hali komik durmuyor, benim asgari ücreti yanlış hatırlamam çok komik duruyor. ki sonuç olarak ne değişti? yabancı 90birim alabiliyorken sen 25birimi zor alabiliyorsun. yabancı ile aynı alım gücüne sahip olman için senin asgari ücretinin en az 60.000 tl olması lazım. hadi bu sadece sandalye ihtiyacı için gecerli, bir alırsın 3-5 sene gider. her gün ihtiyacın olan şeyleri de sayarsak makasın ne kadar açık olduğunu da komik bulmuyorsundur umarım. |
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- tod süper dolu paket
- shell 150 tl
- vodafone numara taşıma faturalı
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X