< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Decathlon %20 indirim (5. sayfa)
-
-
Bende teslim aldım eksiksiz bir şekilde, haber verenlere teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim sipariş kargoya verildi görünüyor hadi bakalım
-
elinde yeni indirim kodu olan var mı acaba
-
Kargo Ücretsiz!
Decathlon mobil uygulamaya özel tüm ürünlerde geçerli fırsatta SON SAATLER!https://play.google.com/store/apps/details?id=com.decathlon.app&referrer=adjust_reftag%3Dc1thPoXoeqOpf%26utm_source%3DEMEA%2B-%2BTR%26utm_campaign%3Dsms%26utm_content%3DTR_21032024_appkargo_tr
SMS almak istemiyorsan deca ret yazıp 7889'a gönderebilirsin. Mersis0871050921400018 B016
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Selam arkadaşlar,
Decathlon alışverişlerinizi Avantajix üzerinden yaparak para iadesi alabilirsiniz.
-
4 Kişilik Kamp Çadırı - 1 Odalı - Arpenaz 4.1
6.900 TL
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 220 TL daha uyguna gelir.
www.decathlon.com.tr4 Kişilik Kamp Çadırı - 1 Odalı - Arpenaz 4.1https://www.decathlon.com.tr/p/4-kisilik-kamp-cadiri-1-odali-arpenaz-4-1/_/R-p-4123
-
konu hortlamış ama bi çok ürüne her ay olduğu gibi yine zam yapmışlardır bu sebeple 2 ay öncenin güncel fiyatına anca şu an %20 ile ulaşılır...
mayfest muhabbetine güzellik yapabilirler az bekleyelim
-
Fiyat iyi. Ürünün eksileri şunlar:
1- Fresh&Black özelliği yok. Isı yalıtımı özellikle yaz kampçıları için nemli bölgelerde sorun yaratabilir. Sabah gün ışığını da kesmez. F&B özellikli olan 9.900 TL şu an.
2- Ön bölüm ve yatak bölümünün tabanları ayrı ayrı. Dolayısıyla ön bölüm korunaklı değil ve yatak bölümüyle bir bütün değil. Üretici buna havalandırma amaçlı demiş ancak ön bölüme haşere girmesi rahatsızlık verebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamaya özel seçili ürünlerde APP10 kodu ile %10 indirim var. Belki işine yarayan olur. Ayrıca seçili ürünlerde %40 varan indirim varmış.
-
decatlhon için kupon kodu mevcut mu?
-
Bende arıyorum 30 bin tl lik alısveirş yapacagım %10 %20 ne denk gelirse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X