Bildirim
Where Tomorrow Pavillon Otomatik Gazebo Yeşil Çadır - 379TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok da bir cazibesi yok gibi sanki
www.n11.comWhere Tomorrow Pavillon Gazebo Kapı Yan Brandası-kamuflaj Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/where-tomorrow-pavillon-gazebo-kapi-yan-brandasi-kamuflaj-44823279?magaza=outdoordunyasi
-
attığınız link sadece yan branda.
-
Birazdan satışa kapatırlar gondermezlerse THHne ne şikayet edeceğim
-
Bunlar da inş branda göndermezler -
Dalgın satıcı 3799 yerine 379 tl olarak girmiş ve göndermez de...
-
aldım umarım gelir
-
Keske gelse -
Kaptım 1 tane, teşekkürler.
Şansa artık.. gelirse gelir, iptal olursa yapacak bi sey yok.
Ama gelirse çok hoş olur.
Ek: Satıcı teknosa degilmis, outdoor dünyasi diye bir firma.. GELMEZZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 7 Ocak 2024; 14:45:10 > -
Bende göndermeyeceklerini bildiğim halde 1 adet aldım heyecanı yeter 😂 -
Hepiniz şirket gibi ard arda yazmışsınız 😁 milleti gaza getirmeyin dandik bi üründür bu -
Çadır değil çardak bu -
Klasik entegrasyon hatası diyip iptal edecekler gibi -
Tesekkur ederim paylaşan arkadaşa. Uzun zamandır böyle bir şey arıyordum -
Teşekkür ederim ben de aldım ama gelecek diye değil heyecan olsun. Gelirse de süper olur -
heyecana katildik :) -
yalnız fotoğrafta gördüğünüz gibi 3 tarafı açık bir şekilde geliyor. bunu dikkate alarak sipariş edin
-
Plaj icin gölgelik arıyordum bana özel 30 tl indirim ile sipariş verdim umarım gelir Haber eden arkadaşa teşekkür ederim -
Sadece çıtaları 1.200 TL . . .
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
attığınız link sadece yan branda. |
Teknosa dan aradılar durumu anlattım. Ürünü sanki geri iade etmişim gibi işlem yapmışsınız diye. O ürün ödemesinin iadesi anlamında diyorlar ve kandırmaya yönelik prosedür uyguluyorlar. Ben şahsen tüm kaynaklarımı kullanıp şikayet oluşturabileceğim her yere şikayet ettim. Satış sözleşmesi açık.
3.6. SATICI, sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, internet sitesinde belirtilen niteliklere uygun olarak teslim edilmesinden sorumludur. 3.7. SATICI, stok tükenmesi ve benzeri ticari imkânsızlık halleri, beklenmeyen haller, mücbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefeti, ulaşımın kesilmesi gibi olağanüstü durumlar nedeni ile sözleşme konusu ürünü süresi içinde teslim edemez ise, durumu ALICI'ya bildirmekle yükümlüdür. Bu takdirde ALICI siparişin iptal edilmesini, sözleşme konusu ürünün varsa emsali ile değiştirilmesini ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI'nın siparişi iptal etmesi halinde ürün bedeli olarak ödediği tutar en geç 10 (on) gün içinde kredi kartına veya banka hesabına defaten iade edilir. Uğraşacağım, madem göndermiyorlar böyle kandırmaya yönelik işlemler yapmamaları lazım. Izdırap olacağım yeminle😁 |
Benzer içerikler
- amazon indirimleri
- apec apx5 150 cc yorumlar
- bargello 561 orjinali
- vodafone a101 hediye çeki nasıl kullanılır
- tutaste parfüm
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X