Bildirim
Banko Kupon 11 Aralık
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Harbici banko mu hocam ya -
Harbici banko , ilk maç tuttu :) sayfama beklerimhttps://www.facebook.com/pages/Dr%C4%B0ddaa/510398185647027 -
Ve 1,05 den yatar kupon -
gs nın baya sutu dırekten döndu yedeğin yedeği kalecıyle oynarsan sayın Terim gelen girer kalene artistlık yapacaklar ya ılla oynatacaksan grup maclarından oynat yazık valla o kadar mıllet gıtmıs stada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcaptain -- 11 Aralık 2012; 21:11:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain
gs nın baya sutu dırekten döndu yedeğin yedeği kalecıyle oynarsan sayın Terim gelen girer kalene artistlık yapacaklar ya ılla oynatacaksan grup maclarından oynat yazık valla o kadar mıllet gıtmıs stada
bize de yazık.o kadar para bastık galatasaraya. -
Maalesef cimbomdan gittik -
hocam o kadar konu actık gıt bas paranı anderlecht ust roma mac skorlarına cuvalla gotur dedım dınlemedınız yanı bırılerı dıyorya sen ne dersen tersı dıye guluyorum ,bugune kadar yaptıgım kuponların yuzde 75 ı tekden yatmıstır bu aksamkı kesın tutacak görde bak yoksa vedalasıcam sızlerle 1 ay ama öyle bır tehlıke görmuyorum anderlecht macı 20 dakkada 1-1 oldu roma zaten havada karada gelır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcaptain -- 11 Aralık 2012; 21:29:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain
hocam o kadar konu actık gıt bas paranı anderlecht ust roma mac skorlarına cuvalla gotur dedım dınlemedınız yanı bırılerı dıyorya sen ne dersen tersı dıye guluyorum ,bugune kadar yaptıgım kuponların yuzde 75 ı tekden yatmıstır bu aksamkı kesın tutacak görde bak yoksa vedalasıcam sızlerle 1 ay ama öyle bır tehlıke görmuyorum anderlecht macı 20 dakkada 1-1 oldu roma zaten havada karada gelır
1-1 bitti anderlecht. Demek ki çok kesin konuşmamak lazım -
romaaaa yakın romayı gelsın paralarrrrr kesın konustumm cuvalla alıcam parayıı ohhh
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X