Şimdi Ara

Banko Kupon 11 Aralık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha fazlası için Dr.İddaa facebook sayfamız = Dr.iddaa

Banko Kupon 11 Aralık

Daha Fazlası için Dr.İddaa facebook sayfamız = Dr.iddaa

• Harbici banko mu hocam ya
  • Harbici banko , ilk maç tuttu :) sayfama beklerimhttps://www.facebook.com/pages/Dr%C4%B0ddaa/510398185647027
  • Ve 1,05 den yatar kupon
  • gs nın baya sutu dırekten döndu yedeğin yedeği kalecıyle oynarsan sayın Terim gelen girer kalene artistlık yapacaklar ya ılla oynatacaksan grup maclarından oynat yazık valla o kadar mıllet gıtmıs stada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcaptain -- 11 Aralık 2012; 21:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

gs nın baya sutu dırekten döndu yedeğin yedeği kalecıyle oynarsan sayın Terim gelen girer kalene artistlık yapacaklar ya ılla oynatacaksan grup maclarından oynat yazık valla o kadar mıllet gıtmıs stada

bize de yazık.o kadar para bastık galatasaraya.
  • Maalesef cimbomdan gittik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Mart Çarşamba Kuponum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam o kadar konu actık gıt bas paranı anderlecht ust roma mac skorlarına cuvalla gotur dedım dınlemedınız yanı bırılerı dıyorya sen ne dersen tersı dıye guluyorum ,bugune kadar yaptıgım kuponların yuzde 75 ı tekden yatmıstır bu aksamkı kesın tutacak görde bak yoksa vedalasıcam sızlerle 1 ay ama öyle bır tehlıke görmuyorum anderlecht macı 20 dakkada 1-1 oldu roma zaten havada karada gelır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcaptain -- 11 Aralık 2012; 21:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

hocam o kadar konu actık gıt bas paranı anderlecht ust roma mac skorlarına cuvalla gotur dedım dınlemedınız yanı bırılerı dıyorya sen ne dersen tersı dıye guluyorum ,bugune kadar yaptıgım kuponların yuzde 75 ı tekden yatmıstır bu aksamkı kesın tutacak görde bak yoksa vedalasıcam sızlerle 1 ay ama öyle bır tehlıke görmuyorum anderlecht macı 20 dakkada 1-1 oldu roma zaten havada karada gelır

1-1 bitti anderlecht. Demek ki çok kesin konuşmamak lazım
  • romaaaa yakın romayı gelsın paralarrrrr kesın konustumm cuvalla alıcam parayıı ohhh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.