Borsa Hakkında Sorularınızı Alabilirim
Öncelikle hiçbir çıkar amacım olmadan bu konuyu açıyorum. 2016 yılında 23 yaşında borsada 2 milyon para batırıp sonrasında gece gündüz demeden bu işi öğrenmiş birisi olarak, merak edilen, öğrenilmesi istenen sorulara yanıt vermek amacıyla böyle bir konu açtım.
Borsa derken Borsa İstanbul yani BIST ile ilgili her türlü sorularınızı alabilirim. Peşinen söyleyeyim hiçbir aracı kurum veya banka ile bir bağım yoktur arkadaşlar.
2021 i20 1.4 Otomatik Almak Üzereyim Yardım
Arkadaşlar i20 2021 Elite Otomatik en dolu paketi, bayıldım tek kelimeyle. Almak üzereyim fakat kafama takılan şu, 7.8 LT şehiriçi yakıt tüketimi verisi var. Kullanam dostlarımızdan bi fikir alsam yakıt açısından? Sınıfındaki diğerlerine göre çok yüksel bir tüketim değeri var. Yorumlarınızı bekliyorum
307 aldım yardımlarınıza ihtiyacım var :)
Dün 2002 model 307 XS 1.6 LPG li araç aldım. Araç ile ilgili bazı sıkıntılar var, sizlerle de paylaşmak istedim ama hepsinden önce İzmir’de iyi bir usta mümkünse pejodan anlayan bir ustaya ihtiyacım var..
Sıkıntılarım ise şu şekilde..
- Aracın anahtarını sanırım kapıda hiç kullanmamışlar ve anahtar ile kapıyı açamıyorum hiç dönmüyor, WD40 vs sıktım ama etkisi olmadı hiç. Kumanda ile açıp kaptabiliyorum sadede. Kumandaya bir şey olsa aracı kullanamayacağım :)
- 1. 2. Viteslerde gazı verdikten sonra ayağımı birden gazdan kesince küt küt ses geliyor sert bir ses. Sanki egzoz patlatıyormuşcasına, diğer viteslerde aynısını yaptığımda herhangi bir ses olmuyor sizce neden kaynaklıdır?
- Antipollution fault bilmem ne diye bir arıza çıkıyor aracın ekranında. Bu ne arızasıdır neden kaynaklıdır bilmiyorum bilen var ve söylerse sevinirim.
- Araç 110 beygir ama 5.viteste 3500-4000 devir arası 110-120 ile anca gidiyor. 130-140-150 yaptığında 5000 devirleri geçiyor sizce bu normal mi? Yada tüm 307lerde böyle mi yoksa benimki mi sıkıntılı?
- Aracın tavan döşemesi sarkmış ve öyle bir yere vermişler ki içine etmişler. İyi bir döşemeci tanıdığınız varsa önerilere açığım.
Macbook Pro + Beats Studio 3 Alınır mı?
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. M1 işlemcili macbook aşr veya pro almayı düşünüyordum fakat windows desteği olmadığından mecburen intel işlemci bakmak zorunda kaldım.
Pro Touchbar i5 256SSD + Beats Studio 3 10.500 TL sizce nasıl? Sadece macbook uzay grisi olarak alırsam 10.000 TL.
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Xr için hızlı şarj?
Xr kullanıyorum fakat şarjının daha hızlı bir şekilde dolmasına ihtiyacım var. Sadece adaptör alsam yeterli mi yoksa kablo da mı almalıyım? Bilgilendirebilirseniz sevinirim dostlar. Ve ne önerirsiniz?
|
Max 4000 TL bütçe ile hangi tv alınmalı?
|
iPhone Kararsızlığı :(
|
Ram MHZ konusu ve 1Rx16 ?
|
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
www.biraderler.biz instagram: vizordenbak Apple MacBook Air Early 2015 - Sony Alpha 6000 Toyota Corolla 2012 1-4D Comfort Extra Honda CBR 250
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.700
İkinci El Bölümü Mesajları: 513
Konularının görüntülenme sayısı: 39.953 (Bu ay: 395)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 148 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El