Dün 2002 model 307 XS 1.6 LPG li araç aldım. Araç ile ilgili bazı sıkıntılar var, sizlerle de paylaşmak istedim ama hepsinden önce İzmir’de iyi bir usta mümkünse pejodan anlayan bir ustaya ihtiyacım var.. Sıkıntılarım ise şu şekilde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekomastikSilikon -- 6 Şubat 2021; 9:31:44 > |
307 aldım yardımlarınıza ihtiyacım var :)
-
-
Öncelikle hayırlı olsun. 307 yi 8 yıla yakın kullandık güzel araba. Sırayla gidelim.
1.Kilidi değiştirmenizde fayda var. Muhtemelen donma yada paslanma gibi bir şey yok. Kilit zedelenmiş olabilir.
2.Motor şanzıman kulaklarına baktırın. Düşük bir ihtimal ön veya alt takım ile ilgili bir problem olabilir.
3.Antipollution fault LPG li araçlarda çıkıyor. LPG olmayan araçlarda da yakıt pompasından dolayı çıkabiliyor bu arıza. Bir baktırın. Yüksek ihtimalle birşey bulunamayacaktır ama yine de baktırın.
4.Vitesi iyice bağırtıp atın. Ama 150 den sonra 5 bin deviri geçecektir.
5.Tavan sarkması 307 lerde kroniktir ama yer olarak bir bilgim yok.
-
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için. Araç benim de çok hoşuma gitti, bir kaç ufak tefek yazdığım eksikleri giderdikten sonra daha da hoşuma gidecek diye düşünüyorum :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X