Arkadaşım banko maç yoktur. Ama ben barcelona-m.utd maçının 0/0 olacağını düşünüyorum. 5 oranı olması lazım.
quote:Orijinalden alıntı: buraks123 kuponum bu kuponu oynarsan tam istediğin parayı almış oluyorsun -oynamadan kazanamazsın- Hacı buna oynuyacam. İnşallah tutarda hayalimdeki gitarı alabilirim :D
quote:Orijinalden alıntı: alicanbaba37 102 rubin - 1 103 anzhi - alt 743 fenerbahçe 2/2 110 metz - 1 Oranları ne bunların ?
quote:Orijinalden alıntı: Morphin-e quote:Orijinalden alıntı: alicanbaba37 102 rubin - 1 103 anzhi - alt 743 fenerbahçe 2/2 110 metz - 1 Oranları ne bunların ? mobildeyim yazamicam fener maçı ordaki en banko maç 2.25 oranı var toplam 7 8 oran çıkar galiba o maçlardan
quote:Orijinalden alıntı: Morphin-e quote:Orijinalden alıntı: buraks123 kuponum bu kuponu oynarsan tam istediğin parayı almış oluyorsun -oynamadan kazanamazsın- Hacı buna oynuyacam. İnşallah tutarda hayalimdeki gitarı alabilirim :D bende oynucam inan yatarsak beraber yatırcaz tutarsa da beraber tuturcaz bakalım inş. tutar benim de ihtiyacım var