Bildirim
Bankoların Bankosu ( İy0 kuponu tuttu)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cok da misli kuponu gibi durmuyor hocam. ins tutar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hala Manu'dan bi sürpriz bekliyorum büyük maç bu belli olmaz ama sizinki inşallah tutar -
Manu cok eksık. Chelsea kazanacaktır. Daha garantiler için illegalden ciftesans oynanabilir
Neden sürekli farklı konular açıyorsun bir konudan devam etsene? -
quote:
Orijinalden alıntı: Maestronur
Neden sürekli farklı konular açıyorsun bir konudan devam etsene?
Bazıları kapanıyor. Bazende telefonumda sorun oldugu ıcın giremiyorum. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Bu konudan devam edeceğim iyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: VipBetPro
quote:
Orijinalden alıntı: Maestronur
Neden sürekli farklı konular açıyorsun bir konudan devam etsene?
Bazıları kapanıyor. Bazende telefonumda sorun oldugu ıcın giremiyorum. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Bu konudan devam edeceğim iyi forumlar
Rahatsızlık değil merak ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestronur -- 19 Ocak 2014; 22:24:44 > -
-
290 0-1 Lose
291 0-0 Won
301 1-1 Won
302 0-0 Won
322 0-0 Won
Sistem kuponu geldi kazanç: 15 lira tek maç gitmese 100 alacaktık. Değerlendirenlere tebrikler eğer isteyen varsa iy0 maclarını yayınlarım
Yok mu takipte olan
quote:
Yok mu takipte olan
bankoların bankosu ,misli girilir yazılan kupon patlasın hemen ortadan kaldırın,3 kurusluk sistem kuponu geldi diye reklam yapın sonra takip eden yok mu yazın .. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: the jackal
quote:
Yok mu takipte olan
bankoların bankosu ,misli girilir yazılan kupon patlasın hemen ortadan kaldırın,3 kurusluk sistem kuponu geldi diye reklam yapın sonra takip eden yok mu yazın ..
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X