teşekkürler efendim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bankomat kart elektronik 3000/250 veya 6000/500 bankomat para (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hepsibuarada dan telefon olmaya çalışıyorum, ödemeyi PARAM/HEPSİBURADA posundan çekmeye çalışytığını görünce 3D şifresini girmedim ve vazgeçtim.
Geçerli sayılanlar PARAM/HEPSİBURADA değil sanırım.
-
Çoklu kart ile ödemede banka kartını kabul etmiyor mu sistem? O zaman nays de olmaz öyle mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet maelesef oyle
ne kazandıracak ki
-
Önemli değil sayaç calisyor, param yazsada Hepsiburada Ankara tr olarak sayaç ilerliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam direk sipariş mi verdiniz , yoksa önce hepsipay cüzdana bakiye atıp mı verdiniz acaba
-
Benim Hepsiburada Ankara tr yaziyir fakat sayaç ilerlemedi.
Sayaç genelde 1 gün sonra işliyor,alışverişi ne zaman yapmıştıniz acaba?
Bugün üzerinden 2 gün geçti ama halen işlemedi.
Kampanya sayacı işlemedi ama müşteri temsilcisi işlem başarılı görünüyor dedi, 9 Haziranda bakacağız.
-
Bazen 2 gün sürebilir, merak etmeyin param Hepsiburada yazsada önemli değil sayaç çalışır.
Hocam sayaç işledi mi acaba?Benimde hb den alışverişim vardı ama olmuyorsa gidip medimarktan alayim hiç hb ile uğraşmayayım
İşlemedi maalesef. İptal ettim .
trendyol hb gecen senelerde de bankomat kart icin elektronik islemiyordu hala islemiyor anlasilan
-
yukarıda işliyor diyenler sallamış o zaman ,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemiyor çağrı merkezi farklı sektör kodu görünüyor dedi teyit ettim daha önce.
-
Boşuna yapmayın arkadaşlar geçen ay aynı kampanya vardı Hepsiburada alışverişim oldu sayaç işlemedi kayıt açmıştım olumsuz geri dönüş yaptılar. Yani Hepsiburada olumsuz.
ss atsinlar inanalim hocam,benim tecrübelerim olumsuzdu hala olmuyor diyenler varsa ona inanirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X