Selamlar, Dungeonun ortasinda baglantim kesildi. Oyuna tekrar girince, daha dogrusu giremeyip accoutunuz kapatilmis yazisini gorunce banlandigimi anladim. Simdi mail de geldi 3rd party programi kullaniyormussunuz diye. Accountu almanin herhangi bir yolu var mi? Herhangi bir oyuncu bot kullaniyor diye sikayet edince blizzard banliyor mu bu accountu kontrol etmeden?
yok kontrol etmeden banlamazlar, herkes herkesi bot kullanıyo die şikayet edebilir.
Süresiz ban mı yedin?Yoksa süreli mi?Süresiz ban yediysen acc'yi geri almanın yolu yok...Süreli yediysen süresi bittene kadar beklemen lazım.3rd Party kullanan oyunculara benim bilgiğim temmelli banlıyorlar ve geri alma $ansın yok.
Evt genelde report edilme sonucu banlanıyorsun fakat bu hadise kontrol etmeden olmuyor.Report edildikten sonra takipe alınıyorsun ve bot kullandığın anla$ılınca banlanıyorsun.Bunun yanında bazı bot programları WoW Warden'i geçemediği için anti-hack sistemde otomatikman kendisini gösteriyor.Bu da sorgusuz sualsiz ban demek.
third party program kullanırsanda 3 gün verebilirler.bana 3 gün vermişlerdi xD
20 mayıs itibarı ile battleground leechleyen tipler uçurulmaya başlandı.
geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: killerdevill
third party program kullanırsanda 3 gün verebilirler.bana 3 gün vermişlerdi xD
third partye instant ban veriliyor...AV Leechleyenler 3rd party program kullanmasınra rağmen PvP exploit'ten 3 gün veyahut 3 saat falan yiyorlardı.Yoksa bot kullananlara af yok diye biliyorum...
ayrıca Blizz gerçekten hiçkimsenin gözünün ya$ına bakmıyor bu konuda...Daha yeni Athenelôl'ü banlamaları bunun ispatlarından.Adam Defias Brotherhood'da Roleplaying exploit yaptığı için banladılar 20.000den fazla fanı olan bir WoW oyuncusunu...
quote:
Orjinalden alıntı: Indigo
20 mayıs itibarı ile battleground leechleyen tipler uçurulmaya başlandı.
geçmiş olsun
Nasıl yani sanırım sadece 3rd party kullananları kastediyorsun dimi ? yani ben pazar günleri çok yaparım tv izlerken sadece 1-2 combata girmeyi AV'lerde.
Bilmeden yazmayın lütfen araştırmadan vs vs.
Evet bugun genel bi banlama seansı vardı. Bütün botcular sınırsız ban yedi + Masumlarda ban yedi (bazıları). Ama Age of Conanın çıktığı güne rastgelmesi bi raslantımı sizce yoksa Botcular hadi AOCa gidin hesabımı?. AOC da kombo oldugu için wow bottan 1000 kat zor yapımı ama bulurlar bi yol.
Geri almanın bi yolu yok. Sadece o program installı olsa bile ban yiyon. Ben yemedim hayret, bot kullanmama rağmen.
nedir bu botlar ne işe yarar
tabi 3. parti yazılım kullanarak leechleyenler diyelim. sabah botu açıp, akşama kadar honor kasan tipler fln.
Afk olmuyorsun dungeon kopmuyorsun 2 3 skıll atıyor cıktımı tekrar gırıyor olunce kalkıyor felan bunu yapan banlansın arkadas =)
Benim sabah akşam bot açık. Arkadaşım bot ne bilmez, ban yedi . bu mu adelet? Dava açsa elinde kanıt yok blizzin. Sadece bot yüklü olup kullanmayanda ban yemiş . Yüklemek yasak yazmıyo. Dava açmak gerek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme