Bildirim
banlanan arkadaşlar yada
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
HAYIRLI OLSUN NE DİİM -
quote:
Orjinalden alıntı: :ÇaRşI:
ewt arkadaşlar 4 gün önce banlanmıştım ing olmadığından mesaj atamıyodum bi şansımı deniyim dedim türkçe olarak yazdım ve bugün cevap gelmiş hemde türkçe neyden banlandığımı kaç gün banlandığımı yazmış sizde artık ing yazmanıza gerek kalmadı
RESİM KOYUCAKTIM AMA NASIL KOYUCAĞIMI BİLEMEDİM
Yalan. ALLAH bilir sen trkoya yazmışındırbelkide doğrudur çocuğun günahı almayalım -
quote:
Orjinalden alıntı: Ulaşomerta
quote:
Orjinalden alıntı: :ÇaRşI:
ewt arkadaşlar 4 gün önce banlanmıştım ing olmadığından mesaj atamıyodum bi şansımı deniyim dedim türkçe olarak yazdım ve bugün cevap gelmiş hemde türkçe neyden banlandığımı kaç gün banlandığımı yazmış sizde artık ing yazmanıza gerek kalmadı
RESİM KOYUCAKTIM AMA NASIL KOYUCAĞIMI BİLEMEDİM
Yalan. ALLAH bilir sen trkoya yazmışındırbelkide doğrudur çocuğun günahı almayalım
le adam yalan mı sölicek ya.sende warya, deli deli konuşma hade bakim
-
Yeni türk gm ler geldi bi de ben atim bakalım belki msj gelir.. -
Neden banlanmışın peki -
koxper partysindeymişim ! -
quote:
Orjinalden alıntı: __:__PegA__:__
Yeni türk gm ler geldi bi de ben atim bakalım belki msj gelir..
Gm oyun içi tester demektir,e maillere cevap vermezler... -
benim charda banlandı +3 ib ve +2 ix falan vardı nerden msj atılıo acaba ? bende atcam -
arkadaşlar cs de artık türk elemanlarda bulunmakta TÜRKÇE olarak cs ye msj yazabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X