Şimdi Ara

banlanarak bırakmadılar birde virüs attılar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle bir durum söz konusu bile olamaz. Bu birincisi. İkincisi ise, Türkçe'yi biraz daha dikkatli kullanmak lazım. Yazım hataları, tuhaf kelimeler ("paso şöyle oldu" gibi) ve sokak ağzı ile konuşmalar, buraya yazacaklarınızdan ayıklanırsa, hem daha sağlıklı haberleşiriz hem de daha temiz bir forumumuz olur.
  • Arkadaş "almancı" bir kardeşimiz. Hoşgörülebilir...

NOT:Tanımıyorum şahsı. Sadece ufak bir araştırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Konsol bozma olayı doğru olabilir. 2 gün önce Elite XBOX360'ımı direk kutusu ile çöpe yolladım. Ban yedikten sonra konsol paso E74 vermeye başladı.

Hatta ilan vermiştim konsolu satıyorum diye. Alıcak kişiye webcam'den konsolu göstericem ekranda E74 hatası. O anı siz düşünün bide rezil olduğuma mı yanayım yoksa konsolun bozulduğuna mı.

Oha

• abi hiç zorlamayacaksın,ben 120'lik HDD kullanıyorum.banlandımmı makine mefta demektir.çektim eterneti zaten 2 yıldır yeterince online oldum yeter...
    göze alamam yani live'dan ban yiyipte hdd'ye oyun kuramamayı

ah mikrosoft ah

• fw liler için live bitmiştir arkadaşlar
  • Artık video oyun tarihi yeniden şekillenecek: " B.Ö " - " B.S "
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Artık video oyun tarihi yeniden şekillenecek: " B.Ö " - " B.S "

Bu da güzeldi
  • Modern warfare 2'nin birkaç değişik versiyonları vardı ilk çıktığında,bazı versiyonlarda hata olabiliyor.
  • Ben de ban yedikten sonra makina acayip kasmayı başladı.Tüm oyunlarda makina kasıyor.Daha dün takır takır oynadığım oyunlara ağırlaşma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMayKaat -- 17 Kasım 2009; 22:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

vay şerefsizler

yeni gördüm
  • vicdansızlar, Allahtan korkmazlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

Arkadaş "almancı" bir kardeşimiz. Hoşgörülebilir...

NOT:Tanımıyorum şahsı. Sadece ufak bir araştırma

• Arşivlik konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok
    hani denizaltıdan nükleer füze atılıyorya o bölümün sonunda bendede okuma hatası veriyor hep nedenini anlamadım. 3 tane farklı cd ye yazdım gene aynı hata.
    bende yardım bekliyorum.

tamam iste aynı yerde bende de hata verdi.2.kez verbatime yazdırdım 2x hızında bu sefer sorun vermeden gectım orayı.sanırım bandan sonra dvd rom ' un fw ayarlarına da mudehale oldu.bende cozemedım bu durumu.umarım tekrarlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Konsol bozma olayı doğru olabilir. 2 gün önce Elite XBOX360'ımı direk kutusu ile çöpe yolladım. Ban yedikten sonra konsol paso E74 vermeye başladı.

Hatta ilan vermiştim konsolu satıyorum diye. Alıcak kişiye webcam'den konsolu göstericem ekranda E74 hatası. O anı siz düşünün bide rezil olduğuma mı yanayım yoksa konsolun bozulduğuna mı.

Ya yavuz benle anlaşmadan öncemi birinle anlaştın gösterdin 3k verdi. Bu Gerçekten doğru Amerikadaki kuzenimde söyledi Banı'ı vuruyolarsa konsoluda bozabiliyorlarmış gerçekten Kuzenimin bana dediği Banlansanızda ethernet kablosunu boş yere takmayın dediği onun için dikkat edin Senin adına üzüldüm dostum elite sağlam derlerdi sağlık olsun mala gelsin

• Bunlar tamamen piskolojik şeyler kendinizi şartlandırmayın. Yok illa içiniz rahat etmiyorsa alın bir 20 Gb'lik HDD bakın keyfinize.
  • Virüs değil trojandır o.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.