Şimdi Ara

Banlandım Hemde Sebepsiz Yere! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: bizzare

L2deydim L1e geçip ardream yapiym dedim ama karşımda server undergoing vs. vs. yazısı herhangi bi koxp falan hiç bi şey kullanmadığım halde üstelik chardan çıktığımda moradonda bulunduğum halde banlandım yani sebepsiz yere premiumum var ticket atmayı düşünüyorum bi ticket örneği verir misiniz?
  • pre nin parasını werdin mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

quote:

L2deydim L1e geçip ardream yapiym dedim ama karşımda server undergoing vs. vs. yazısı herhangi bi koxp falan hiç bi şey kullanmadığım halde üstelik chardan çıktığımda moradonda bulunduğum halde banlandım yani sebepsiz yere premiumum var ticket atmayı düşünüyorum bi ticket örneği verir misiniz?

iyide server is undergoing meiatance diye giden şeyle
    banın ne alakası war
    belliki ing yok sende
    ben bu yazıyı defalarca gördüm
    ne yani bi o kdarda banmı yedim

tam hatırlayamıyorum
    ama
    o dediğin şey serverlar bakım altında gibi bi anlama geliyodu
    dediğim gibi metin tam aklımda deil

server is underdoing maintenance yazısı gelirse ıd password girdikten sonra banlanmısındır demektir. Ne zman girmeye kalkarsan o yazı cıkar. 1 yıl sonra girsen bile. Sende ingilizce var herhalde ama oyun u pek bilmiyosun galiba...

• GM nin haksız yere banlıyacağını sanmıyorum yapmışsındır bişiler
  • gecmıs olsun ne diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

5 dk önce pathosta ban yedim koxp in dire wolf block999 gm beni bi yere ışınladı ben inatçı çıktım tekrar direwolf a gitim ve dc ama hakettiğim bi ban

aynen bende oyle ban yedim dire wolf kesiodum birden sanki bi yere tplenmiş gibi oldum...2-3 Dk sonra Dc we server is underdoing:S

• Gm nin ben burda başlardım ama

Bunlar geri zekalı ya tüm koxpçuları toptan banla yada öle birini banlayıp öbürüne torpil geçme yapma ,

kardeş seninkisi Küfürden falan olmasın

• geçmiş olsun kardes
  • GEÇMİŞ OLSUN[:'(
  • Geçmiş olsun..
  • Istırapla 2 kez girdim 1 hafta kadar önceydi onun dışında ne koxp ne başka bi şey kullandım zaten warriorum koxpta kullanamam küfür falanda etmedim

• :((
  • knightonlineworld forumlarına topic açsam bi şey değişir mi yoksa illede ticket mı atmam gerek?
  • yadım edebilecek kimse yok mu?
  • once sıteye gır ban sebebını ogren

bı de server we ısım ne ? ben baya bı ksc attım mıllete ait
  • Logos'tayım bende hatta banlanmadan 1 gün önce senle Ardream'de muhabbetimiz olmuştu benim nick JanissaryTR
  • quote:

knightonlineworld forumlarına topic açsam bi şey değişir mi yoksa illede ticket mı atmam gerek?

tekrar soruyorum
  • aynısı banada oldu sebebsız yere ban yedım kasıyodum partysız banlanddımm!! durupdururken
  • YA NE PRE ALIRIM NEDE KOXPSUZ PARTİYE GİRERİM OYUN BU GİRCEN TABİ MERAK ETME BAN YEMİŞSEN DE YENİ BİR CHAR AC 999 GÜN SONRA DİĞERİDE AÇILIR ANCA YETİŞİRSİN O CHARINA BELKİ SONRA BU BANLANIR ONUNLAN OYNARSIN

• bi daha bu oyunu oynayan top olsun emi durduk yere ban yiyiorum pre paraları emeklerim boşa gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.