Şimdi Ara

Banlandım Hemde Sebepsiz Yere!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L2deydim L1e geçip ardream yapiym dedim ama karşımda server undergoing vs. vs. yazısı herhangi bi koxp falan hiç bi şey kullanmadığım halde üstelik chardan çıktığımda moradonda bulunduğum halde banlandım yani sebepsiz yere premiumum var ticket atmayı düşünüyorum bi ticket örneği verir misiniz?

Ban sebebi koxp/macro/vırt zırt diyo ama dediğim gibi hayatım boyunca hiç koxp partysine girmedim en azından isteyerek koxp olan bi partye bilmeden girdiysem bilmiyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizzare -- 21 Nisan 2007; 23:37:39 >

• Knight ın Sitesine Gir Orda YAzar Niçin banlandığın
  • Party Tools/Macro falan yazıyo ama partide bile değildim arena kapısının önündeydim
  • onceden girmi$sindir koxp partye..
  • girmedim hiç ya tertemiz bi Knight kariyerine sahiptim en fazla ıstırapla 1-2 kere oyuna girdim o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

onceden girmi$sindir koxp partye..

artık ksc ile banlıyolar dimi kanka bilirsin sen maradonda dc oldum ronarktaki char gitti halbuki hiç koxp kullanmamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

onceden girmi$sindir koxp partye..

artık ksc ile banlıyolar dimi kanka bilirsin sen maradonda dc oldum ronarktaki char gitti halbuki hiç koxp kullanmamıştım

sen hic kullanir misin koxp?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acaba GM'in eli mi kaydı n'oldu ya emeklerime premium paralarıma yazık
  • HİÇ İNANMADIM MARDONDA BANLANDIGINA CÜNKÜ GM SEBESİZ YERE BANLAYAMAZ O KADAR YETKİLİ DEGİL SEN DE Bİ SUC VAR BENCE SEN KOXP DAN BANLANDIN SÖYLEMEK İSTEMİYOSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: xerox1989

HİÇ İNANMADIM MARDONDA BANLANDIGINA CÜNKÜ GM SEBESİZ YERE BANLAYAMAZ O KADAR YETKİLİ DEGİL SEN DE Bİ SUC VAR BENCE SEN KOXP DAN BANLANDIN SÖYLEMEK İSTEMİYOSUN

http://forum.donanimhaber.com/m_13687833/tm.htm

daha önceden konusunu açtığım şu takastan bi kaç dakika sonra banlandım seninde takdirindir ki genelde moradonda alım-satım-takas falan yapılır
  • KARDES TAMMDA BAN HEMEN OLMUYO GENELDE BANLANIRSIN 2 VEYA 3 SAT SONRA DC OLUR SEN İYİ DÜŞÜN MARDONDA OLURSUN 1 SAAT SONRA BANLANMIS OLABİLRSİN HEMEN BANLANILMIYO HELE MARDONDA BANLANMA COK SACMA
  • işte bende bu yüzden konu açtım çok saçma olduğu için
  • bi ticket örneği verebilecek olan yok mu?
  • önceden girmissindir arkadasların dedigi gibi sonucta gm takmıs :D banıı... gecmiş olsun kardess.. ticket örneklerii resimli bi arakdas anlatıoduu.. tekrar gecmiş olsun
  • valla bu aralar ban açtırma eskisi kadar kolay degil
  • 5 dk önce pathosta ban yedim koxp in dire wolf block999 gm beni bi yere ışınladı ben inatçı çıktım tekrar direwolf a gitim ve dc ama hakettiğim bi ban
  • Yeme ßisi x trap hata werdigi için we düzeltemedigin için ßirkaç kez ISTIRAP la girmişindir Gm de yakalamışdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bizzare

L2deydim L1e geçip ardream yapiym dedim ama karşımda server undergoing vs. vs. yazısı herhangi bi koxp falan hiç bi şey kullanmadığım halde üstelik chardan çıktığımda moradonda bulunduğum halde banlandım yani sebepsiz yere premiumum var ticket atmayı düşünüyorum bi ticket örneği verir misiniz?

iyide server is undergoing meiatance diye giden şeyle
    banın ne alakası war
    belliki ing yok sende
    ben bu yazıyı defalarca gördüm
    ne yani bi o kdarda banmı yedim

tam hatırlayamıyorum
    ama
    o dediğin şey serverlar bakım altında gibi bi anlama geliyodu
    dediğim gibi metin tam aklımda deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

quote:

L2deydim L1e geçip ardream yapiym dedim ama karşımda server undergoing vs. vs. yazısı herhangi bi koxp falan hiç bi şey kullanmadığım halde üstelik chardan çıktığımda moradonda bulunduğum halde banlandım yani sebepsiz yere premiumum var ticket atmayı düşünüyorum bi ticket örneği verir misiniz?

banın ne alakası war
    belliki ing yok sende

tam hatırlayamıyorum
    ama

Bende ilk ban yediğimde arklara sordum bu yazı ney diye onlar ban demiştide ben inanmamıstım bakıma alınmıs olum yazıyor cahil filan demiştim site login oldugumda acı gerçegi görmüstüm

• quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

quote:

banın ne alakası war
    belliki ing yok sende

tam hatırlayamıyorum
    ama

Adama diyorsun İng yok diye kendin çakmiyorsun SaLLa........

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.