Şimdi Ara

Banlanmayan Makinelerin Gamercard'ları buraya. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
5.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dioki elinde hem elite si olup hm normal x360 olan normalini bna werebilir mi dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbbberk

dioki elinde hem elite si olup hm normal x360 olan normalini bna werebilir mi dio

Ben veririm ama bi işe yaramaz çünkü bozuk
  • 3kırmızı ise wer yapılmıo mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbbberk

3kırmızı ise wer yapılmıo mu???

Kadıköy yapamadı Doğubank yapamadı birkaç yer dolaştı olmadı umudu kestim oyüzden.
  • tahta kaleye gitseydin ama olsaydıda o makineden hyr gelmesdi ( ewet gelirdi fln die booom bi espiri)
  • sos yine de saol
  • sos 05 sen yine de gönder ben de parça sata sata x360 parası bulurum duymayanlar için bağış kampanyası hala devam ediyor
  • live'dayım beklerim. orjinal oyun, orjinal makina dermişim.

gstruelove16
  • mezuniyet mevzusu nedeniyle livedan uzak kaldım biraz. ama en yakın zamanda cod ve burnoutta adam tokatlamaya gelicem
  • bir iki hafta içinde bende söylerim gamer cardı orjiye başlıyoz artık bi gow bi vegas olsa yeter.HALO 3 de geldimi zaten yemek yiyip su içmeyede gerek yok.LIVE LIVE LIVE
  • sos05 abiden de ses çıkmadı bağışa tam gaz devam.bekliyorum
  • sos05 abi pm lerime cevap versen tam süper alacak
  • bence sen sosdan değilde bi cami avlusuna git belki 3 kırmızıyla uğraşamayan birisi xboxını oraya bırakır
  • yok ya satın almak için pm attım bu devirde xbox 360 ı vercek kadar insan kim var?ha kimse alınmasın.ben olsam ben de vermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: valentineleon

bence sen sosdan değilde bi cami avlusuna git belki 3 kırmızıyla uğraşamayan birisi xboxını oraya bırakır

güzeldi

• turnuva düzenliyoruz beklerim herkesi.katılmak isteyen gamertagını pm atsın
  • Bugün açtık çalışmayan xboxı zevkliydi yakındada parçalicaz
  • arkdaşlar benım rkdaşlar her gun kopya oynuyor ban yok ben bu işten hıc bır şey anlamadım
  • Bir de WE2007 turnuvası olsa çok iyi olcak ama
  • Arkadaşlar live gold uyeliğinde region code a bakılmıomus account u aldığın bolgeye bakılıomus, benimki ABD o yuzden ebaydan live uyelik alabiliyorum ... DH den tandığım bir abi CemaL79 bana ebaydan 1 aylık Gold aldı Reedem codunu yolladı suan gold uyesiyim ... tekrardan oyunlara devam ... GOW yok , WEX & FNR3 tercih ettiğim online oyunlar ... herkesi beklerim ... HADİ KAPIŞALIM , oh be bu sözüde özlemişim :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.