dioki elinde hem elite si olup hm normal x360 olan normalini bna werebilir mi dio
quote:
Orjinalden alıntı: fbbberk
dioki elinde hem elite si olup hm normal x360 olan normalini bna werebilir mi dio
Ben veririm ama bi işe yaramaz çünkü bozuk
3kırmızı ise wer yapılmıo mu???
quote:
Orjinalden alıntı: fbbberk
3kırmızı ise wer yapılmıo mu???
Kadıköy yapamadı Doğubank yapamadı birkaç yer dolaştı olmadı umudu kestim oyüzden.
tahta kaleye gitseydin ama olsaydıda o makineden hyr gelmesdi ( ewet gelirdi fln die booom bi espiri)
sos yine de saol
sos 05 sen yine de gönder ben de parça sata sata x360 parası bulurum duymayanlar için bağış kampanyası hala devam ediyor
live'dayım beklerim. orjinal oyun, orjinal makina dermişim.
gstruelove16
mezuniyet mevzusu nedeniyle livedan uzak kaldım biraz. ama en yakın zamanda cod ve burnoutta adam tokatlamaya gelicem
bir iki hafta içinde bende söylerim gamer cardı orjiye başlıyoz artık bi gow bi vegas olsa yeter.HALO 3 de geldimi zaten yemek yiyip su içmeyede gerek yok.LIVE LIVE LIVE
sos05 abiden de ses çıkmadı bağışa tam gaz devam.bekliyorum
sos05 abi pm lerime cevap versen tam süper alacak
bence sen sosdan değilde bi cami avlusuna git belki 3 kırmızıyla uğraşamayan birisi xboxını oraya bırakır
yok ya satın almak için pm attım bu devirde xbox 360 ı vercek kadar insan kim var?ha kimse alınmasın.ben olsam ben de vermem
quote:
Orjinalden alıntı: valentineleon
bence sen sosdan değilde bi cami avlusuna git belki 3 kırmızıyla uğraşamayan birisi xboxını oraya bırakır
güzeldi
turnuva düzenliyoruz beklerim herkesi.katılmak isteyen gamertagını pm atsın
Bugün açtık çalışmayan xboxı zevkliydi yakındada parçalicaz
arkdaşlar benım rkdaşlar her gun kopya oynuyor ban yok ben bu işten hıc bır şey anlamadım
Bir de WE2007 turnuvası olsa çok iyi olcak ama
Arkadaşlar live gold uyeliğinde region code a bakılmıomus account u aldığın bolgeye bakılıomus, benimki ABD o yuzden ebaydan live uyelik alabiliyorum ... DH den tandığım bir abi CemaL79 bana ebaydan 1 aylık Gold aldı Reedem codunu yolladı suan gold uyesiyim ... tekrardan oyunlara devam ... GOW yok , WEX & FNR3 tercih ettiğim online oyunlar ... herkesi beklerim ... HADİ KAPIŞALIM , oh be bu sözüde özlemişim :)