Şimdi Ara

Banlanmayan Makinelerin Gamercard'ları buraya. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
5.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • microsoft'a naçizane bir tezahürat göndermek istiyorum:

gel bakalım gel bakalım
    donanıma gel bakalım
    emaneti al, sopaları gör
    delikanlı kim bakalım
  • sniper_3811@hotmail.com gel dostum konuşalım biletleri alırım ama beyoğlu balans mı
    quote:

Orjinalden alıntı: Calibur Miracle

Arkadaşlar Live konusunda bikaç sorum olacak (eminim bununla ilgili sürüyle topic vardır).Konu kirliliği olmaması açısından msn aracılığıyla sorularımı sormak istiorum bi arkadaş yardımcı olursa çok memnun olurum...Yardımcı olan arkadaşa Taksim Balans'daki konserimiz için 2 bilet veririm
  • sos05 eklemissin beni.Bugun gordum ve kabul ettim.
  • Evet ama değişti Studio Live'da olacak konser Balans'la kapı fiyatı konusunda anlaşamadık.Ekliorum seni kardeş...
  • arkadaşlar banlanmayanlar arasında ben de varım. gamertag: scofieldtr
  • selcuk2555
  • Listeyi güncelledim. Ayrıca bir sorum var eski üyeliğimin goldunu iptal etmek istiyorum bunu nasıl yapacağım?
  • Sarp, yazık kaçtır soruyorsun... Biliyorum, topic kirliliği olmasın istiyorsun ama sen yine de yeni bir topicte aç...
  • BaySplash
  • arkadaşlar yazmayın ulu orta gamertag lerinizi artık, biri alır hepsini mail atar microsoft a, microsoft ta bakar gamertag lerden konsolların durumuna banlar.

Forumda biliyorsunuz birsürü fake tip var, gıcıklığına yapabilir, bence olası bi ihtimal
  • YAZMAZSA ATMAZSA PİYONLAMAZSA .............. Live'den korkumuz olsaydı Xbox almazdık
  • Arkadaşlar banlanan ve banlanmayan kişilerin

1-"Fw sürümü"
    2-"dvd romu"
    3-Makina tarihi

gibi bilgilerini de yazarlarsa çok daha açıklayıcı güzel bir şablon oluşturmuş oluruz...
  • beyler banlanmayan gamertagler demişsiniz de, gamertag'lerin hiçbiri banlanmıyo ki. makineler banlanıyo. dünyadaki tüm gamertag'ler banlanmamış halde. başka bir makine alındığında o gamertag'ler başka makinede kullanılabilir.

bu başlığın adı "makinesi banlanmayanların gamertag'leri" şeklinde değiştirilebilir aslında.
  • Son iki mesajda yazanların bana kalan kısmını uyguladım
  • CATHEDRAL TR en son çıkan samsung fw yi yükledim..live da bi sorun yok..
  • Bu ban olayından sonra arkadaş listem epey bi azaldı.. Eklerseniz sevinirim beyler.. KaraTurk.
  • Beni de eklerseniz memnun olurum. Gamertag:Prowler TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 9 Haziran 2007; 10:44:08 >
  • Gamertag: aLper06
  • arkadaşlar şöyle ağız tadıyla live dan multiplayer GEOW partyleri versek nasıl olur?Hazır banlanmamışken tadını çıkaralım.
  • Sarp burayı ekle listeye...

27-) Kalavera ---> Gamertag: KaraTurk
    28-) ilkbilir ---> Gamertag: Prowler TR
    29-) Gobelin ---> Gamertag: aLper06
    30-) myfranco ---> Gamertag: Myfranco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 9 Haziran 2007; 14:49:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.