Benım bi char var bi de prest vardı 3 4 gb lik item gonderdım letterdan sonra girdim preste chara entera basınca dc vererek giriyo dolarken yuzde 99 da char data da takılıyo ve atıyo char buyuk ihtimalle banlanmıs 1 haftaya geri doner mı gb leri,m asıl charıma
gelir heralde diye tahmin ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Yarr
gelir heralde diye tahmin ediyorum
ins gelirrrrrrrrrrrrrrrrrr
quote:
Orijinalden alıntı: UpgradeMan
ins gelirrrrrrrrrrrrrrrrrr
Alıntıları Göster
ap
quote:
ap
Alıntıları Göster
gelir ben 3 tane göndermistim hepsıne cevp yolladılar ama acmadilar gold pre olmasına ramen
quote:
Orijinalden alıntı: Hotarubi
gelir ben 3 tane göndermistim hepsıne cevp yolladılar ama acmadilar gold pre olmasına ramen
kesin bi bilgisi olan yok mu kimisi gelcek diyo kimisi gelmıcek
quote:
kesin bi bilgisi olan yok mu kimisi gelcek diyo kimisi gelmıcek
ticket tan bisi anlamislarsa gelir eger duzgun ing yazamadıysan gelmez sanırım bu daha acık oldu cunku onlar hesabın banlı olup olmadıgına bakmıyor onlar cevaplamakla yukumlu en azından oto cevap verirler admine yonlendirmezler
quote:
Orijinalden alıntı: Hotarubi
ticket tan bisi anlamislarsa gelir eger duzgun ing yazamadıysan gelmez sanırım bu daha acık oldu cunku onlar hesabın banlı olup olmadıgına bakmıyor onlar cevaplamakla yukumlu en azından oto cevap verirler admine yonlendirmezler
Alıntıları Göster
Gelir
quote:
Orijinalden alıntı: M.y.Z
Gelir
Alıntıları Göster
geliyo kesin gelir bana geldi çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: krayt_dragon
geliyo kesin gelir bana geldi çünkü
Alıntıları Göster
KARDES BANADA AYNI SEY OLDU TİCKET ATTIM ONLİNE GM İLE KONUSTUM 1 HAFTA DEDİ.. AMA RAHAT Bİ 6 AY SONRA SONRA GELDİ.. SONUC GELİR AMA BEKLEYEREK ZAMAN KAYBETME
quote:
Orijinalden alıntı: AcHieLL
KARDES BANADA AYNI SEY OLDU TİCKET ATTIM ONLİNE GM İLE KONUSTUM 1 HAFTA DEDİ.. AMA RAHAT Bİ 6 AY SONRA SONRA GELDİ.. SONUC GELİR AMA BEKLEYEREK ZAMAN KAYBETME
Alıntıları Göster
geliyor
bana geldi
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
geliyor
bana geldi
Alıntıları Göster
kabul edilmeyen letter 7 gün içinde geri gelir
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-81373E3E7
kabul edilmeyen letter 7 gün içinde geri gelir
Alıntıları Göster
up da ticket atmadım kı ben hic
quote:
up da ticket atmadım kı ben hic
Alıntıları Göster
kattığın kişi kabul etesse(ki kabul etmedin) 7 gün içinde geri gelir
gelir gelecektir gelebilir büyük ihtimal kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: Mert_-Dh
gelir gelecektir gelebilir büyük ihtimal kesinlikle
aynısı bana oldu 8.5gb lik item gitti cıplak cıplak kaldım... premiumdanda 1hafta yiyior... exptende 1hafta yiyior... ticarettende 1hafta yiyior... yaRın gelcek İnşallah 6gündür Bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: b1gRepublic
aynısı bana oldu 8.5gb lik item gitti cıplak cıplak kaldım... premiumdanda 1hafta yiyior... exptende 1hafta yiyior... ticarettende 1hafta yiyior... yaRın gelcek İnşallah 6gündür Bekliyorum...
Alıntıları Göster
kesinlikle geliyor çünkü benümde başıma geldi aynısı. eminim yani geleceginden...
quote:
Orijinalden alıntı: zagah
kesinlikle geliyor çünkü benümde başıma geldi aynısı. eminim yani geleceginden...
Alıntıları Göster
geliyor dostum ben arkadaa 20m gönderdim çocuk silah aldı kendine..her neyse bu 1 hafta sonra banlandı çat bu gün baktım l den bişi gelmiş baktım 20m geri gelmiş aslında varya aç bi char gönder örnek 50m git item al sonra o itemi öteki chara at sonra paralı koxp a koy charı soyup banlandımıda ne olucak hem itemi almış olcan hemde sonradan parada geri gelmiş olcak hadi bu kıyağımıda kimseye yapmam