Şimdi Ara

AMAZON PSN GIFT KART Satin Alma. YARDIM REHBERI OLSUN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler forumda biton arkadas amazondan gift kart satin almada sorunlar yasiyor netice itibari ile alamiyor.

Genel anlamda arkadaslarla yasadigimiz sorun su; yeni alinmis bir mail adresi ile amazona uye oluyoruz. Psn card odeme bolumune kart bilgilerimizi giriyoruz. Adrese sallama bi amerikan adresi hersey tamam satin alma odeme islemi sirasinda ekranda yuvarlak 1-2 dakika donuyor. Sonunda amazon.com banliyor bizi.

Denedigim ve basarili olamadigim cozumler. Kart ustundeki ismim ERDOĞAN CİCİK Turkce karekter var. ERDOGAN CICIK olarak tr karakter kullanmadan denedim yine ban yedim. Belki bu os icin 15-20 mail aldim hepsi banlandi.

Forumdan bi arkadas ank_yer_6 sagolsun aldi. Ben ona yolladim. Tesekkur ederim ama her seferinde arkadas arama derdini mi cekicem

Yoksa bi babayigit gelip buraya bi rehber hazirlar mi.. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/m_50915044/tm.htm

birçok kişiye yardımı dokunmuştur bu baslıgın aradığınız bu olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlineadam

http://forum.donanimhaber.com/m_50915044/tm.htm

birçok kişiye yardımı dokunmuştur bu baslıgın aradığınız bu olabilir

Ustadd vallahi bu konuyu aynen birebir yaptim sonuc amazondan ban yedik yokmu teferruatli anlatacak olan..

• Kredi kartı ekstreni amazona faksla.Ben boyle çözdüm.Ekstrede boş kısma bu kredi kartı bana ait, hesaplarim banlandigi icin yolluyorum falan yaz ayrica isim,banlanan mail ve şifreni de ekle.Bir iki gün sonra da live chatten sor faks ellerine ulaşmış mı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 22 Mayıs 2014; 10:56:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Kredi kartı ekstreni amazona faksla.Ben boyle çözdüm.Ekstrede boş kısma bu kredi kartı bana ait, hesaplarim banlandigi icin yolluyorum falan yaz ayrica isim,banlanan mail ve şifreni de ekle.Bir iki gün sonra da live chatten sor faks ellerine ulaşmış mı diye.

Ustadim tam olarak nasil yapicam. Bankadan ekstremi mail ile alsam. Sonra maile bu kredi karti bana aittir yazisini eklesem mail ile gondersem ne olur acaba. Ve uyelik bilgilerimi sifremi falan versem uyar mi ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G2A'dan Rusya PSN kartı almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.