Şimdi Ara

Banlı Charlar Yılbaşında Açılıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklasan Tatiller ve bagislayici olmanin da onemini goze alarak, siz oyuncularimiza yeni yilda yeni bir baslangic firsati tanimak istedik.Bu firsat sadece gecici bir sure icin gecerlidir.Gecerlilik suresi bitmeden bu kampanyaya katildiginizdan emin olunuz.

Bugunden itibaren Aralik ayi Sonuna kadar, Hesabiniz third party tools veya macros kullanimi nedeniyle banlanmis ise Esn,veya Premium Gift Esn kodlarindan birini kullanarak yapacaginiz her hangi bir premium alisverisi sonucunda hesabiniz yeniden aktif hale getirilecektir.

Sadece bir kereye mahsus olarak yapilacak bu uygulamadan yararlanmak icin lutfen hesabinizin durumuna gore degisecek olan asagida gordugunuz adimlari takip ediniz.

Bu islemi mumkun oldugu kadar kolay bir hale getirebilmek icin yeni bir adima gecmeden onceki her adimda yapmaniz gerekenleri tamamladiginizdan emin olunuz.

Eger Hesabiniz Gamersfirst'e bagliysa

1. Internet Kafenizden veya online olarak PlaySpan Megastore veya Shattered Crystal. Sayfalarindan premium kodu satin alin
    2.www.gamersfirst.com sayfasina baglanarak 'kod girme' kismina klikleyiniz
    * Tek bir Gamersfirst hesabina bagli birden fazla Kol hesabina sahipseniz aktif hale getirmek istediginiz hesaba bagli oldugunuzdan emin olunuz
    3. Satin almis oldugunuz kodun cesidini secin (ESN veya Gift) ve bir sonraki ekranda Bu kodu giriniz

Tebrikler ve tekrar aramiza hosgeldiniz! Hesabiniz artik aktif durumda!

Hesabim Gamersfirst'e bagli degil ne yapabilirim?

1. Internet Kafenizden veya online olarak PlaySpan Megastore veya Shattered Crystal. Sayfalarindan premium kodu satin alin
    2. Ilk olarak bir gamersfirst hesabi yaratmaniz ve banlanmis olan kol hesabinizi yaratmis oldugunuz bu yeni hesaba baglamaniz gerekmektedir.

*www.gamersfirst.com sayfasini acin ve kayit ol butonuna klikleyerek yeni bir hesap yaratin veya mevcut hesabiniza baglanin
    * Bir hesaba sahip olduktan sonra hesap profilinizi ziyaret ederek sayfanin sag tarafinda bulunan Oyun hesabi linki ekle bolumune klikleyin
    * "Mevcut hesabi ekleme" butonuna klikleyin ve Knight Online'i secin
    * Bos alanlara Oyuncu Id ,sifre ve baglanti(link) kodunu girin(link kodu bu adreste bulunabilirhttp://knightonlineworld.gamersfirst.com/my_kol.php)

Tebrikler ve tekrar aramiza hosgeldiniz! Hesabinizin artik aktif durumda!

Sikca Sorulan Sorular

Neler oluyor?

Gecici bir sure icin third party tool veya macros kullanimi nedeniyle banlanan hesaplar premium paket satin alarak aktif hale getirilebilecektir

Hesabimi Nasil Aktif Hale getirebilirim?

Hesabin aktif hale getirilmesiyle ilgili yukardaki talimatlari takip ediniz

Hangi hesaplarin banlari acilabilir?

Bu uygulama 1 Aralik 2008 tarihinden once third party tool veya macross kullanimi nedeniyle kapatilmis hesaplari icerir. Eger hesabinizin neden kapatildigini bilmiyorsaniz
    Hesabinizin durumuyla ilgili detaylari musteri hizmetlerine bilet yollayarak ogrenebilirsiniz

Hangi hesaplarin banlari acilmayacaktir?

Eger hesabiniz fatura/odemeler, sunucu dosyalari uzerinde degisiklik yapma denemesi veya esya cogaltma/hack nedeniyle kapatilmis ise tekrar kullanima acilmayacaktir

Hesabim birakmis oldugum gibimi kalacak?

Hesaplarin kapatilmasiyla ilgili kosullar nedeniyle hesabinizda bazi degisiklikler yapilabilir. Kural disi yollarla elde edilmis Noah;Esya;Level ve Nation Pointler hesabinizin kapatilma surecini takiben silinmis olabilir. Ne yazikki hesabinizdan silinen her hangi bir seyi geri vermemiz mumkun degildir

Uygulamanin amaci nedir?
    Yaklasan Tatiller ve bagislayici olmanin da onemini goze alarak, siz oyuncularimiza yeni yilda yeni bir baslangic firsati tanimak istedik.Bu firsat sadece gecici bir sure icin gecerlidir.Gecerlilik suresi bitmeden bu kampanyaya katildiginizdan emin olunuz.

Uyari: Hesap acilmasi sadece 30-90 ve 180 gunoluk premium alan oyuncularimiz icin yapilacaktir. 1 ve 10 gunluk premium paketlerimizi alan musterilerimiz hesap acilmasi programindan ne yazik ki faydalanamiyacaktir.

Bu da haberin linki
    http://knightonlineworld.gamersfirst.com/account_forgiveness.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkowarss -- 5 Aralık 2008; 6:16:58 >

• knightonline aç kalmış gene .. Nereden para kopartsak diye bakıyor

• Kospçuların gözü aydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-328F93D37

Kospçuların gözü aydın.
    K2 gene yılbaşında voleyi vuracak. Online chardan cok banlı char vardır :) Tabi şifreler ve mailleri unutulmadıysa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkowarss

K2 gene yılbaşında voleyi vuracak. Online chardan cok banlı char vardır :) Tabi şifreler ve mailleri unutulmadıysa :)

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar benimde reklamdan ban yiyen bir çarım var acaba onuda açarlarmı.Kimseye haksızlık yapmadım koxperler gibi:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: southgate

Ya arkadaşlar benimde reklamdan ban yiyen bir çarım var acaba onuda açarlarmı.Kimseye haksızlık yapmadım koxperler gibi:S

Alıntıları Göster
    Acaba dupeden ban yiyenlerin itemleri duruyor mudur?Duruyorsa oyun oynanmaz hale gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeain*

Acaba dupeden ban yiyenlerin itemleri duruyor mudur?Duruyorsa oyun oynanmaz hale gelcek

Alıntıları Göster
    Eski zamanlardan kalma bir paper magem vardı ama değer mi değmez mi pek emin değilim.+8 Paper set +9Wizard 54 57 kağıtları ve yılbaşı olaylarından düşürdüğüm raptor +1 Lvl 54.Uğraşmaya değmez sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: sikendal

Eski zamanlardan kalma bir paper magem vardı ama değer mi değmez mi pek emin değilim.+8 Paper set +9Wizard 54 57 kağıtları ve yılbaşı olaylarından düşürdüğüm raptor +1 Lvl 54.Uğraşmaya değmez sanırım

Alıntıları Göster
    benim charım 30 gün lük ban yemişti 10 gün sonra açılıcak senin dediğin 999 banlar için heralde bnada yansımaz sanıyorum yılbaşından önce açılıyor çünkü benim charım

• quote:

Orijinalden alıntı: maxland

benim charım 30 gün lük ban yemişti 10 gün sonra açılıcak senin dediğin 999 banlar için heralde bnada yansımaz sanıyorum yılbaşından önce açılıyor çünkü benim charım

Alıntıları Göster
    404 Not Found öyle birşey yapacaklarını sanmam yaparlarsada benim için iyi olur havadan 1 gb

Düzenleme : Site açıldı , bir de banlanmış chara premiummu vercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 5 Aralık 2008; 10:21:43 >

• Yaw bi charım var hatırlasam köşe olurum walla süper itemler vardı tam hatırlamıyom ama +8 shard vardı rebirlti 2 parça +8 çitin +7 çitinler +8 fp ler +8 md dual re +0 bide +8 iron bow server ares bi hatırlasam walla billa item dagıtaam
  • FAZLA SEVİNMEYİN BELKİDE LVL 1 OLARAK GERİ VERECEK SİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: exselans562

FAZLA SEVİNMEYİN BELKİDE LVL 1 OLARAK GERİ VERECEK SİZE
    Cypherdaki bi charımda 21-21-21 inndede 21 gb vardı 68 lvl archery koxptan banlanmıştı acaba paralar duruyo mudur ?
    Açtırmayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-81373E3E7

Cypherdaki bi charımda 21-21-21 inndede 21 gb vardı 68 lvl archery koxptan banlanmıştı acaba paralar duruyo mudur ?
    Açtırmayı planlıyorum

Alıntıları Göster
    Ben gamerfirst'e eklerken hesabımı,kapatılmış hesaplar eklenemez diyor..Nasıl bi' olay anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtiquetteD

Ben gamerfirst'e eklerken hesabımı,kapatılmış hesaplar eklenemez diyor..Nasıl bi' olay anlamadım..

Alıntıları Göster
    Uyari: Hesap acilmasi sadece 30-90 ve 180 gunoluk premium alan oyuncularimiz icin yapilacaktir. 1 ve 10 gunluk premium paketlerimizi alan musterilerimiz hesap acilmasi programindan ne yazik ki faydalanamiyacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel_it

knightonline aç kalmış gene .. Nereden para kopartsak diye bakıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Feel_it

knightonline aç kalmış gene .. Nereden para kopartsak diye bakıyor

kesinlikle baska amaçları yok suan dunyada sanırrım musterisiyle ilgilenmeeyen playeri ile ilgilenmeyen tek oyun ko sanırım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EtiquetteD

Benimle aynı sorunu yaşayan bi' arkadaş daha yok mu ?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Bununla ilgili bilgi verilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: turkowarss

quote:

quote:

Bununla ilgili bilgi verilmiş

Alıntıları Göster
    Nerde verilmiş,link alabilir miyim ?

• quote:

Nerde verilmiş,link alabilir miyim ?

Alıntıları Göster
    Aha işte bu
    Bugün başıma gelen tek güzel şey diyebilirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.