Evet arkadaşlar banned affı premiumlu ticket kampanyası düzenliyoruz şu andaki elimizdeki bütün bronze gold platiumlu çarlardan aynı ticketi yolluyoruz eğer sizde destek çıkmak isterseniz ticket örneği ve nasıl atacağınız ingilizce konu aşağıdadır Desteklerinizi bekliyoruz..
Account Issues
Other Bölümünden Yollayabilirsiniz Hayırlı günler..
Greetings K2 Team Something you'd Like to ask recently hundreds of justifed or unfair to the person's account hass been shut down and receive according to the sense of a new amnesty campaign will be organized and I like me a lot of my friends that are waiting for The answer let us know what we'll be very happy. Thank you for all....
Şahane ticket
desteklerınızı beklıyoruz arkadaşlar banned affı ve xtrabın gelmesı dılegıyle
quote:
Orjinalden alıntı: HayaLpresT
desteklerınızı beklıyoruz arkadaşlar banned affı ve xtrabın gelmesı dılegıyle
Siz mi çok mu zeki zannediyorsunuz kendinizi.İyiymiş be koxpla kasın sonra da af gelsin paşalar gibi pk nızı atın
neden her ban yıyenı kpxs kullandı goruyorsunuzki?
quote:
Evet arkadaşlar banned affı premiumlu ticket kampanyası düzenliyoruz şu andaki elimizdeki bütün bronze gold platiumlu çarlardan aynı ticketi yolluyoruz eğer sizde destek çıkmak isterseniz ticket örneği ve nasıl atacağınız ingilizce konu aşağıdadır Desteklerinizi bekliyoruz..
Account Issues
Other Bölümünden Yollayabilirsiniz Hayırlı günler..
Greetings K2 Team Something you'd Like to ask recently hundreds of justifed or unfair to the person's account hass been shut down and receive according to the sense of a new amnesty campaign will be organized and I like me a lot of my friends that are waiting for The answer let us know what we'll be very happy. Thank you for all....
quote:
neden her ban yıyenı kpxs kullandı goruyorsunuzki?
Sınırsız sadece hileciler ve premium parasını kredi kartından çekip ödemeyenler yiyor bildiğim
click and buy v.b neden dışında ban yiyenlere iyi olmuş umarım açmazlar
dikkate alacaklarını sanmam
quote:
Orjinalden alıntı: deityposeidon
dikkate alacaklarını sanmam
para için (.boş.) satarlar onlar
Golem party sinin kenarında party beklerken uçan priest ımdan sonra güzel bir girişim. Kosp kullansam gam yemicem kospta kullanmadım banlandım nedir bu ya..
quote:
Orjinalden alıntı: IWBMY
Golem party sinin kenarında party beklerken uçan priest ımdan sonra güzel bir girişim. Kosp kullansam gam yemicem kospta kullanmadım banlandım nedir bu ya..
dünde benim asasianım gitti golem partisinin yanında k-o-x-p tbl bir şey yok partide değilim seek açık ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme