Arkadaslar 42 derece banyo suyuna ayarli. Banyoda sadece sicak tarafi acarak kullaniyoruz. Ilistirma yapmadan banyo yapabiliyoruz. Bu sekilde kullanmakmi lazim daha cok gaz tuketimi olurmu veya ilistirmalimiyiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banyo Suyu Nasil Kullanilir
-
-
Dereceyi düşürüp sizin istediğiniz sıcaklığa ayarlamanız yeterli.
Ilıştırdığınızda soğuk suyla destekleyeceksiniz.
Suyu ısıttığı sürece tüketime etkisi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
42 zaten benim istedigim sicak su derecesi. Ilistirmadan direk sadece sicak tarafiyla banyo yapiyoruz. Bu sekildemi kullanmam gerekiyor yoksa sicakligi 50 yaparak ilistirmakmi daha dogru
kombinin derecesi ne kadar düşükte çalışırsa o kadar az yakar. Ben standart 40 derecede kullanıyorum duşta. Yakıt tüketimi çok az. Yüksekten açıp ılıklaştırırsan, kazan o dereceye ulaşana kadar gaz yakmaya devam eder
42 size yetiyorsa 42 derecede kullanın.
Suyu boşuna 50 dereceye kadar ısıtıp ılıştırmakta ki amcanız nedir neden istiyorsunuz?
Misan Bana 37_38 yetiyor gereği zarar misal
Hocam siz farkli anliyorsunuz sanirim, 42 de kullaniyor ve sadece sicak tarafi aciyorum. 50 e alirsam ve ilistirirsam daha az yakitmi yakar diye soruyorum. Surekli 42 de isitacagina 50 e aldigimda ve sogukla karistirdigimda ara arami atesler.
Tesekkurler cevabimi aldim. Bende 42 de tutuyorum ama 47-48 e kadar cikartiyor kombi derecesini
Farklı anlamıyorum siz mantığı kavrayamıyorsunuz.
Ara ara değil ısı ne kadar yüksek olursa o dereceye ulaşmak için yakıt harcayacaktır.
50 dereceye kadar ısıtırken 42 den daha fazla yakıt harcayacaktır.
50 derecede sabit tutmaya çalışırken de.
Siz nasil kullaniyorsunuz sicak suyu, sadece sicak tarafi acarakmi banyo yapiyorsunuz.
Yukarıda yorumda yazmıştım .
dediğini yazın yani petekleri açmadığın zaman kullanırsınız .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en iyi ısı pompası yorumları
- termoteknik logic 26/35 yoğuşmalı kombi yorumları
- bosch kombi e9 hatası geçmiyor
- vaillant turbotec pro termostat bağlantısı
- akıllı petek yorumları
- az yakan elektrikli ısıtıcı tavsiye
- en iyi kombi markası
- ısı pompası nedir
- en iyi elektrikli şofben hangisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X