Şimdi Ara

Banyoda Koku

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftadır banyodan koku geliyor. Tuvalet gideri ile banyo gideri ayrılar ve birbirlerine uzaklar. Bütün gider boruları s şeklinde ayarladım bağlantı yerlerini silikonla kapadım zeminde bulunan süzgeci sulu yaptım. Bütün bunlara rağmen halen koku var. Daire son kat 6. Katta. Banyonun kapısını kapatınca camında su buharı oluşuyor. Nerden geliyor bulamadım. Çatıda bulunan boruyu 1 m uzatmayı düşünüyorum ama fayda edermi bilmiyorum. Bu kokuya çözüm öneriniz varmı arkadaşlar bir yol gösterebilirmisiniz.

• alt kattaki komşularına bi sor bakalım onlardada aynı şikayet varmı yoksa eğer bir çözümüne bakarız.
  • Alt 2 katta da koku var. Hocam. Bina 3 daire üzeri yapılmış tek sıra halinde. Ortada bulunan dairelerin gider boruları havalandırmada oldukları için koku yok fakat sağ sol tarafta olan dairelerde var üst kat komşularıma sordum.

Çözüm olarak bu fikrim işe yararmı. Banyodan çatıya çıkan boru havalandırmaya bağlı değil çatının içinde bu yüzden koku oluşuyor iyi çekmediğindwn. Havalandırma ile arasında yaklaşık 7 mt var. 100lük boru takıp havalandırmaya götürüp taksam koku gider mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hivay -- 17 Ocak 2017; 21:54:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar otomatik hava atma şapkadı diye birşey var işe yararmı

https://www.youtube.com/watch?v=u137I6cx0dI

• Merhaba,

Benim de banyoda benzer bir sorunum olmuştu çözene kadar çok uğraştık bizden mi alt kattan mı hatta alt çapraz komşudan mı derken insan saçmalama noktasında geliyor. Oturduğum bina yaşça benden de büyük en az 35 yıllık bir bina. Bir gün tepemize çökecek. Yandığında baskın ve çok güzel koku veren bir mum aldım. Sorunu çözene kadar mum yaktım valla :) belki saçma gelecek ama :)

http://www.biggshop.com/biggdesign-nar-kucuk-boy-mum

Tavsiye ederim :)
  • Sorunu çözdün mü hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇAMASIRLARDA KOKU KALMIYOR.
    12 yıl önce açıldı
    Klima kokusu
    3 hafta önce açıldı
    Sıcak sudaki plastik kokusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.