Şimdi Ara

barbar - okçu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 haftadır barbar + okçu saldırılarına maruz kalıyorum, % 40 larda kalıp, 5 yıldırım büyüsüyle % 50' ye tamamlanan saldırılardan sıkıldım. özellikle usta ve şampiyon liglerde açıkçası bu saldırıların yapılması bana garip geliyor. forumlara göz attım; uygun bir düzen bulamadım açıkçası; önerebileceğiniz bir düzen var mı?

• Onlar kupa kasıyor işte. Köy binan içerdesye dışarı al. Köy binanı yıkıp giderler sadece.
  • Bende usta 3 ligindeyim th9 111 lvl köy. bana daha çok 30+ seviye kralice kral ve 8-10 adet sifaci ile saldiriyorlar. Adam herolarla % 50 den fazla aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kupa kasmadığım için yukarıları bilmiyorum ama klan savaşları köy binası 10 olan her şeyi max olmayan köylerden okçu barbar ile 2 yıldız alıyorum 5 yıldırım büyüsü 2 havan yok et 1 yıldırım klan kalesi şeklinde ama burda can alıcı nokta heroların içeri girmesi yani cehennem kulesi çoklu seçenek varsa herolar alır başını gider ama tekli seçenekte heroyu hedef almışsa alamaz köyü size tavsiyem tekli yapın cehennem kulesini ejder ve herolar giremez ama balonlar cirit atar kararı siz verin
  • iAytac İ kullanıcısına yanıt
     barbar - okçu

Ben kullanıyorum çok memnunum, çoğu zaman binaya girmeye çalışanlar yumruğu yiyip geri kaçıyorlar kupa bırakıyorlar arada nadirende olsa arkadan girip 1 yıldıza koşanlar oluyor ama 2 yıldız olması çok çok zor. Beni 2 leyen olmadı ama bende uzun zamandır kullanmıyorum genelde farming düzenindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 9 Ocak 2015; 14:14:49 >
  • kaybetmeyen köy yok arkadaşlar , en iyi düzen bile iyi bir saldırıyla yıkılabilir .
    Siz sadece bu oranı düşüklere çekmeye çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

barbar - okçu

Ben kullanıyorum çok memnunum, çoğu zaman binaya girmeye çalışanlar yumruğu yiyip geri kaçıyorlar kupa bırakıyorlar arada nadirende olsa arkadan girip 1 yıldıza koşanlar oluyor ama 2 yıldız olması çok çok zor. Beni 2 leyen olmadı ama bende uzun zamandır kullanmıyorum genelde farming düzenindeyim.

2 yıldız zaten vermiyorum da, savunarak şampiyon olayım dedim; sürekli okçu - barbar saldırısı baymaya başladı. Bu düzeni yaptım bakalım, gerçe hava saldırıları için biraz zayıf geldi ama bakalım denicez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimsesiz mage kasmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vettel

Onlar kupa kasıyor işte. Köy binan içerdesye dışarı al. Köy binanı yıkıp giderler sadece.

farming yapmıyorum..
  • Madenler Kışlalar ordu kampları lab fabrika vs dışarıda olan köylere okçu yapılır. 100k Bonus 500 kara artı köyden ne çıkarsa. Hero ve Yıldırım Büyüsü de 50 yi tamamlamak için. Ustada en iyi savunma binayı dışarı koymak. Yoksa dayak kaçınılmaz.

• quote:

barbar - okçu

bu düzene döndüm ve dediğim gibi hava saldırılarında biraz çuvallıyor bu düzen. ancaaaaaaak yapmış olduğum 4 üst üste savunmayla şampiyon ligine çıkmayı başardım:))

• quote:

Orijinalden alıntı: iAytac

quote:

barbar - okçu

bu düzene döndüm ve dediğim gibi hava saldırılarında biraz çuvallıyor bu düzen. ancaaaaaaak yapmış olduğum 4 üst üste savunmayla şampiyon ligine çıkmayı başardım:))

Hocam hava savunmasini duzene gore ayar verebilirsin evet savunma, konusunda rakibi yaniltiyor ve rakip sanki kolay alabilirmisim gibi saldiriyor ve sonucunda kupa kaybediyor ayni durum bana da defalarca oldu ozellikle ganimet konusunda feragat edebiliyorsaniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.