Şimdi Ara

Barbara Palvin'in Cennetten Düşen Bir Melek Olduğunu Düşünmeye Başladım (SS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: ForALLDH

Hocam ama diğer mankenlerde böyle ajanslarda anlaşıp foto çektiriyorlar ama hepsinin boy boy iğrenç iğrenç fotolarını görüyoruz. Barbaranınsa hiç çirkin fotosu yok çünkü güzelliği doğal.

Bence sorun şu, forum çok asosyal kaynıyor azıcık dışarı çıksalar doğal güzelliği olan binlerce kız görürler ama görmedikleri için sanıyorlar ki Barbara efsane bir şey. Ağa yabancı forumlarda araştırın biraz herkes "Pretty face, but terrible chunky body" tarzı yorumlar atıyor, hani sırf yüzü 16 yaşında sevimli kız suratı gibi diye ağzına düşülüyor kızın, yoksa bir espirisi yok, bundan daha güzel yüz tane kız çıkartırım üniden.

hangi üni?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCgn

quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

Barbara Palvin'in Cennetten Düşen Bir Melek Olduğunu Düşünmeye Başladım (SS)

Dh'de Barbara Palvin'e bile cop deniyor. Bunlarin aradigi ideal tip mutant herhalde...

Uruk hai seviyoruz biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kedi canını senin

• Şu kadın varken barbara görmez gözüm

• quote:

Orijinalden alıntı: THEOZDES

Ulan bize next next next gavura özen.Sınavımız bu mu gerçekten

Ahahhahaha hocam.hem güldürdün hemde.düşündürdün valla :)) demekki bizde boyle sınanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: ForALLDH

Hocam ama diğer mankenlerde böyle ajanslarda anlaşıp foto çektiriyorlar ama hepsinin boy boy iğrenç iğrenç fotolarını görüyoruz. Barbaranınsa hiç çirkin fotosu yok çünkü güzelliği doğal.

Bence sorun şu, forum çok asosyal kaynıyor azıcık dışarı çıksalar doğal güzelliği olan binlerce kız görürler ama görmedikleri için sanıyorlar ki Barbara efsane bir şey. Ağa yabancı forumlarda araştırın biraz herkes "Pretty face, but terrible chunky body" tarzı yorumlar atıyor, hani sırf yüzü 16 yaşında sevimli kız suratı gibi diye ağzına düşülüyor kızın, yoksa bir espirisi yok, bundan daha güzel yüz tane kız çıkartırım üniden.

Dışarıda makyajsız kız mı var allahinizi seviyorsanız. Hepsinin dudaklar kusursuz, beyaz tenli

• sabaha kadar doggy
  • Barbara Palvin'in Cennetten Düşen Bir Melek Olduğunu Düşünmeye Başladım (SS)

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

• beğenenler olabilecek mi =)
    bence çok güzel orası ayrı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCgn

quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

Dh'de Barbara Palvin'e bile cop deniyor. Bunlarin aradigi ideal tip mutant herhalde...

Mystique olsa tadindan yenmez hocam, bir gun Barbara obur gun Taylor Swift.

• meisida kullanıcısına yanıt
    root...

Lanet olası dizi, harcadılar reyting uğruna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 25 Aralık 2020; 5:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meisida

Şu kadın varken barbara görmez gözüm

sen niye böyle şeyler yapıyon zalım mısııın?????????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• meisida kullanıcısına yanıt
    ÇÖP
  • Her bölümü ayrı güzel ya bir kez olsun saçmalamadılar, cidden yazık ettiler güzelim diziye. Hele o John'un Carterla arabada görüşme bölümü neydi öyle ya fim gibiydi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.