Şimdi Ara

Barbarian Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kanfito-1185/hero/18954949

Linkteki barbar bana ait görüş ve önerileriniz varsa okumaktan keyif alacağım. Şu seviyede hiçbir zorlanma olmadan 2 grup eliti bile canım azalmadan kesebiliyorum. Bu seviyeye kadar bosslarda bile yerimden hareket etmeden kesim yapabildim. Kaçma göçme tur atma vs. olmadan. Esas niyetim tank yapmaktı ama bu itemler çok uygun fiyatlara denk gelince str seviyem daha yüksek oldu son düzenlemeler 60 seviyede olacak oraya ulaşana kadar bu dağılımlarla devam edebilirim.

Merak ettiğim diğer bir konu Dex/Tank Barbarian yapmayı deneyen var mı aranızda? Yani dodge/block/vit ağırlıklı ve itemlerden olabildiğince çok str olan bir build nasıl olur? Malum deneyip yanılıp tekrar str/vit e dönmek epey masraflı olacak bu yüzden fikir almak istedim. Örneğin 600-800 civarı dex ile max block/dodge yapma şansım %kaç olur? Yaptığıma değer mi? Karakteri co-op oynarken yaratıkları tutmak için düşünüyorum bir 60 level wizard ve bir tanede 60 level ofansif barbarımız var 3 kişi olarak oynamayı düşünüyoruz bir ben geride kaldım :)

Başlık altına konu dışı yada saçma sapan mantıktan yoksun yorumlar yazıp polemik başlatmazsanız çok sevinirim. Gördüğüm kadarıyla bu aralar çok moda.

Teşekkür ederim, saygılar.

• kafandaki herşeyi sil, son sürat infernoya geç acil biçimde.
  • Infernodan öncesi yalanmış infernoya geçince anladım.O zaman önem ver barbarına.
  • infernoya geçince hangi stattsan hangi özellikten kıssamda vit'e str'ye versem diye bakarsın.
  • İnferno olayına katılıyorum oraya gelene kadar ne yapsam ne desek boş ama en azından kafamda birşeyler canlansın istiyorum. Partiyle oynayacağım için hasar düzeyim çok yüksek olmasada olur esas meselem tanklamak en uzun süre hayatta kalmak bunun içinde DEX build yapsam nasıl olur bir fikri olan yada daha önce deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizercoskun

İnferno olayına katılıyorum oraya gelene kadar ne yapsam ne desek boş ama en azından kafamda birşeyler canlansın istiyorum. Partiyle oynayacağım için hasar düzeyim çok yüksek olmasada olur esas meselem tanklamak en uzun süre hayatta kalmak bunun içinde DEX build yapsam nasıl olur bir fikri olan yada daha önce deneyen var mı?

deneyen olduğunu hiç sanmıyorum. yanlış anlamanı istemem ama gerçekten diablo3 e göre oldukça gereksiz bir uğraş.

eğer dodge kasmak istiyorsan aç bir monk, hem statsinla hemde dodge mantranla takılırsın. diablo2 deki buildler gibi düşünmeyin diablo3 buildlerini. tanklamak istiyorsan zaten vitality regen veya loh kasacaksın. nuribaras'in tankını parmakla örnek gösteriyorduk ama oda tank itemlerini sattı bildiğim kadarıyla.

infernoyu da şiddetle önermemizin sebebi inferno öncesi oyun anormal kolay ve ucuz. köşede 33 lvl kenarda bekleyen barbarımı canımın sıkıldığı bi gün 12 saatte 60lvl yaptım. bunu övünmek için söylemiyorum tabi, çok daha hızlı da infernoya geçilebilir. uzun lafın kısası vakit kaybetme, beklentilerin boşa çıkmasın.

• 60 lvl ol infernoya geç sana ucuza item satayım hacı.Hemde cok ucuza aklın oynar o derece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diablo 3 farklı buildlere açık bir oyun değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.