Şimdi Ara

[BarbaroS] killed [BeakYung The White Viper]. Server:Apollo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Medusa oldu 2 4 tekine de gidecem aksilik çıkmaz inş. 3 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léonardo -- 18 Temmuz 2009; 1:56:56 >

• Tebrikler devamını bekliyoruz.
  • Medusadan Önce Sen Gelen Exe Bak :)

• Tebrikler Başarının Devamını Dilerim
  • quote:

Tebrikler Başarının Devamını Dilerim

quote:

Tebrikler devamını bekliyoruz.

saolun saat 4 tekini de kestim

• Tebrikler . . .
  • Tebrikle r Devamı Gelir İşalllah Kaç K Sp geldi Acaba xD
  • Bakalım En cok MEDUSAYI Kim Kescek **ROC** Gelene kadar
  • BugLa Medusa Kesmekten Ne anlıyorsunuz . . .Hiç ZevkLi deyil ! ! !
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

BugLa Medusa Kesmekten Ne anlıyorsunuz . . .Hiç ZevkLi deyil ! ! !

Eed 7 Saat Pc Başında Kalmak Çok Sıkıcı Ama ,

Sen Onu Bile Yapamıyorsun ...

TbrkLer KardeşiM bende 1 Kere Kestim İnş DevaMı geLir...
  • quote:

BugLa Medusa Kesmekten Ne anlıyorsunuz . . .Hiç ZevkLi deyil ! ! !

şu oyunda göster bakalım bana bugsuz tek başına kescek adam .

quote:

Eed 7 Saat Pc Başında Kalmak Çok Sıkıcı Ama ,

Sen Onu Bile Yapamıyorsun ...

TbrkLer KardeşiM bende 1 Kere Kestim İnş DevaMı geLir...

Saolasın
  • Saçmalık oyunun b*** cıktı . . . bugsuz kesen çok kişi war server gaia MORYEL(Ben) Vanilla_,Evanescense,_KingHell_ Bugsuz medusa kesiyoruz 30 dakka bile sürmüyor Rekor Gaia serverinde zaten 27 dakkada medusa kesilebiliyor . . .

Bu adam Serverda tanınan bir isim ! Bugsuz Medusa Kesti ! ilk medusayı kesende 97 lw bladerdir ! Bunuda unutmayın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyLa[Z]JeaN -- 24 Temmuz 2009; 2:23:45 >

• quote:

Saçmalık oyunun b*** cıktı . . . bugsuz kesen çok kişi war server gaia MORYEL(Ben) Vanilla_,Evanescense,_KingHell_ Bugsuz medusa kesiyoruz 30 dakka bile sürmüyor Rekor Gaia serverinde zaten 27 dakkada medusa kesilebiliyor . . .

Bu adam Serverda tanınan bir isim ! Bugsuz Medusa Kesti ! ilk medusayı kesende 97 lw bladerdir ! Bunuda unutmayın....

o Warrior la kestiğin nasıl oluyor anlatıyım mı sana adamın teki %1 hp kala return çekiyor ve sana bırakıp kesiyorsun Apollo serverinde biz bunu yaptırdık WinsT0nStyLe diye birine 96 Lvl Bowman 100 lvl Wizard kesti kesti %2hp kala return çekti o %2 hp yi 1 saatte götürdü sonucunda kesti Wizard 4 Katı fazla vuruyor Medusa ya sonucunda kesti ve Serverin tek CH ile Medusa keseni oldu ayrıca bak ben ne demişim Bugsuz tek başına göster demişim o adamlara sor bakalım 27 dk da tek mi kesiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: !!DaNGeR!!

quote:

Saçmalık oyunun b*** cıktı . . . bugsuz kesen çok kişi war server gaia MORYEL(Ben) Vanilla_,Evanescense,_KingHell_ Bugsuz medusa kesiyoruz 30 dakka bile sürmüyor Rekor Gaia serverinde zaten 27 dakkada medusa kesilebiliyor . . .

o Warrior la kestiğin nasıl oluyor anlatıyım mı sana adamın teki %1 hp kala return çekiyor ve sana bırakıp kesiyorsun Apollo serverinde biz bunu yaptırdık WinsT0nStyLe diye birine 96 Lvl Bowman 100 lvl Wizard kesti kesti %2hp kala return çekti o %2 hp yi 1 saatte götürdü sonucunda kesti Wizard 4 Katı fazla vuruyor Medusa ya sonucunda kesti ve Serverin tek CH ile Medusa keseni oldu ayrıca bak ben ne demişim Bugsuz tek başına göster demişim o adamlara sor bakalım 27 dk da tek mi kesiyolar

Dediqin olay bu warriorda söz konusu biLe deyiL Youtubede videoları felan....Bulursam onunda linkini wericem...Ayrıca 27 dakkada tek başına bugsuz kesilemez... Ben sadece sana Rekoru söledim... hiç bi serverda 25-27 dakkadan az medusa kesebilen olmadı... Bugsuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: SRO_Mnyaq.

Bakalım En cok MEDUSAYI Kim Kescek **ROC** Gelene kadar

Tabikide Server Phoenix.... Nick Sanix Süleyman abi....Phoenixde tüm medusaları o kesiyor.... %1 de global atıyor MEDUSA ! diye Ardına bütün yabancılar global atıyor Sanix killed BeakYung The White Viper Diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.