charım kim vurduya gittikden sonraki ilk pvpim setim light heavy karışık eşden dosttan toplama dandik bi set silahım da öyle fakat beklemediğim şekilde hala charın performansı ufak bi azalma hari aynı güç warrior un doğasında var
Gene iyi dayanıyor MrsWicked satılmazsa bende aynen böyle bir char yapmayı düşünüyorum
Senin başka pvplerinde,tam daradevili vururken yatır çekmişler 2. vuruşında bug olmuş.Daradevilde 2 kere vurmassı gerekirken 1 kere vuruyodun.Nuker şansına hep yatırdı daha erken biterdi pvp.
Tebrikler.
warrior ONLY:D
quote:
Senin başka pvplerinde,tam daradevili vururken yatır çekmişler 2. vuruşında bug olmuş.Daradevilde 2 kere vurmassı gerekirken 1 kere vuruyodun.Nuker şansına hep yatırdı daha erken biterdi pvp.
Tebrikler.
vallaha 3 yıldır bu oyunu oynuyorum belki daha fazla 2 yıldır warriororla oynuorum bu söyledğini şimd isenden öğrendim bi abuksubukluk vardı ama nerdeydi diorum burdaymış teşekkürler umarım 90daki gibi bir char çıkartırım ortaya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme