Artik Alex Ferguson'un sistemi cigrindan cikti.Boyle futbol olabilir mi arkadas.Gecen hafta kalk sen Tottenham'i evinde 3-0 yen simdide Arsenal'e 8 at.Oyle Barca Madrid kadar kadrosuda iyi degil (kagit uzerinde) Kadrolari karsilastiralim isterseniz
Barcelona bizden çok daha iyi bir oyun sistemine sahip , şu an ciddi bir maç yapsak gene yenerler sistemleri bizimkinden daha gelişmiş , oturmuş.Messi faktörü var ayrıca
Madride gelince , şuan maç yapsak kesinlikle manchesterın kazanacağını düşünüyorum , inşallah CL'de denk gelir bize.
M.City,Chelsea ve Real Madrid'i destekliyorum
beşiktaşlı süreyya barca korksun bizden diye konu açınca bu ne lan diye girdim konuya ama manudan bahsediyormuş...
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Merak etme olmaz birşey
İyi olan kazanır
Daha Milan,Chelsea,City,Bayern var
Saydigin takimlarada fark atacak gucteyiz rahat ol.Su an Barca'dan sonra en guclu takimiz , oyle aman aman bi kadroyada sahip degiliz , ama sistem tikir tikir isliyo.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
beşiktaşlı süreyya barca korksun bizden diye konu açınca bu ne lan diye girdim konuya ama manudan bahsediyormuş...
Bebe yuzunden oldu bunlar , elin Portekiz'i tuttu bizi Manchesterli yapti
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Merak etme olmaz birşey
İyi olan kazanır
Daha Milan,Chelsea,City,Bayern var
Saydigin takimlarada fark atacak gucteyiz rahat ol.Su an Barca'dan sonra en guclu takimiz , oyle aman aman bi kadroyada sahip degiliz , ama sistem tikir tikir isliyo.
quote:
Bebe yuzunden oldu bunlar , elin Portekiz'i tuttu bizi Manchesterli yapti
quote:
Aynen bende bizden bahsediyor sandım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme