Şimdi Ara

Barcelona'nın kralı kim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ex_silver

Soruyu bile anlayamayan adamlar burada birde alıntı yapıyor.Adam ne sormuş?Barcelona nın kralı kim?

Yani Realin kralı kim dersen tabiiki zidane yerine raul denilir...

AYrıca messi hem ronaldinhodan daha iyidir hemde çok ama çok daha fazla katkı yapmıştır.

Birde raulle messi arasındaki farkı anlamanı beklemiyorum.Bİri ayrı zamanda asistleriyle de en üst seviyede ayrıca 25 inde.Yakında la ligada raulüde geçecek zaten.O yüzden Messinin barçada yaptıklarıyla tarihteki hiçbir futbolcunun kulübüne katkısı karşılaştırılamaz.Belki Santos pele dersin ama o da fii tarihinde.

herneyse.Bu kadarı bile fazla sana ama yapacak birşey yok arkadaşım.voyudivil

Barcelona'nın kralı kim sorusu evet, o yüzden ona göre yanıt ver. Burda en iyiyi seçmiyoruz.
    Ronaldinho her özelliğiyle o tahta oturur benim gözümde. Kısacası romantizm hastaları demektense karşındakilerinin görüşüne sataşmadan konuşmayı öğren derim sana. Messi istatistiğiyle Raul'u 5 kere geçebilir, ama asla Raul kadar adam, Raul kadar büyük bir kaptan olamaz.
    Şu anki kadrosunda da Xavi ve Puyol, Barça'nın kralıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Raulle Messi arasında fark varmışmışmış aynen var raul lehine oldugu kesin.Pelede zaten çok eskide oynamış oda tü kaka.sizi hoşnut edebilmek için herhalde takımlar maç yapmasın messi tek başına çıksın kendi kendine top oynasın gol atsın o zaman tatmin olursunuz ancak.

empati yapın birazcık bundan 40 sene sonra bi çocuk ;messi ronaldo kim yeaa onların zamanında futbolmu vardı real barça münih manu işi götürüyodu gelene gidene 5 atıyodu messinin oynadıgı sistemde bende oynasam 20 gol atarım dese hemen bi heyecan bi celallenme durumları oluşur sizde

sizin kapasitenizdeki adamlardanda fazla bir beklentimiz yok zaten kurdugunuz mantık , denklem her neyse sizin için normal şu cümleler.

Abi yazik sana ya. Gercekten diplomasiz dedik, liseli dedik ama onlar bile bu kadar saf olamaz heralde. Nedir bu messide tahammul edemedigin sey anlamakta gucluk cekiyorum. Bi konu basligina bak bi sizin tayfanin attigi cevaplara bak. Pes yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

Raulle Messi arasında fark varmışmışmış aynen var raul lehine oldugu kesin.Pelede zaten çok eskide oynamış oda tü kaka.sizi hoşnut edebilmek için herhalde takımlar maç yapmasın messi tek başına çıksın kendi kendine top oynasın gol atsın o zaman tatmin olursunuz ancak.

empati yapın birazcık bundan 40 sene sonra bi çocuk ;messi ronaldo kim yeaa onların zamanında futbolmu vardı real barça münih manu işi götürüyodu gelene gidene 5 atıyodu messinin oynadıgı sistemde bende oynasam 20 gol atarım dese hemen bi heyecan bi celallenme durumları oluşur sizde

sizin kapasitenizdeki adamlardanda fazla bir beklentimiz yok zaten kurdugunuz mantık , denklem her neyse sizin için normal şu cümleler.

Abi yazik sana ya. Gercekten diplomasiz dedik, liseli dedik ama onlar bile bu kadar saf olamaz heralde. Nedir bu messide tahammul edemedigin sey anlamakta gucluk cekiyorum. Bi konu basligina bak bi sizin tayfanin attigi cevaplara bak. Pes yani

Bi gün tanışırız görürsün kim oldugumu.Altına yapmada. Konudaki fikrimi söyledim Messiye felan sallamadım görüşümü söyledimde siz maşallah pele müller ronlado alayına sallıyorsunuz.sizin için futbol 10 senedir var.40 sene sonraki örneğime verebileceğin bir cevabın zaten olamaz çünkü aynı mantıktasınız.

• quote:

Öyle yuvarlak cümleler kurarsın işte.

Bundan 20 sene sonra dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi MEssi mi yoksa ... diye tartışılacak.Ne ronaldo ne raul ne bilmem ne.FUtboldan anlamadığınız zaten belli.

Bütün dünya messiyi bu kategoride görüyor artık.Neredeyse dünyanın futbol otoritelerinin hepsi bu konuda görüşler bildiriyor.Sizin gibilerde burada klavyeden sallar anca.Klasik yetemeyen insan yorumları

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Soruyu bile anlayamayan adamlar burada birde alıntı yapıyor.Adam ne sormuş?Barcelona nın kralı kim?

Yani Realin kralı kim dersen tabiiki zidane yerine raul denilir...

AYrıca messi hem ronaldinhodan daha iyidir hemde çok ama çok daha fazla katkı yapmıştır.

Birde raulle messi arasındaki farkı anlamanı beklemiyorum.Bİri ayrı zamanda asistleriyle de en üst seviyede ayrıca 25 inde.Yakında la ligada raulüde geçecek zaten.O yüzden Messinin barçada yaptıklarıyla tarihteki hiçbir futbolcunun kulübüne katkısı karşılaştırılamaz.Belki Santos pele dersin ama o da fii tarihinde.

herneyse.Bu kadarı bile fazla sana ama yapacak birşey yok arkadaşım.voyudivil

Barcelona'nın kralı kim sorusu evet, o yüzden ona göre yanıt ver. Burda en iyiyi seçmiyoruz.
    Ronaldinho her özelliğiyle o tahta oturur benim gözümde. Kısacası romantizm hastaları demektense karşındakilerinin görüşüne sataşmadan konuşmayı öğren derim sana. Messi istatistiğiyle Raul'u 5 kere geçebilir, ama asla Raul kadar adam, Raul kadar büyük bir kaptan olamaz.
    Şu anki kadrosunda da Xavi ve Puyol, Barça'nın kralıdır.

tamam

• quote:

quote:

Bundan 20 sene sonra dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi MEssi mi yoksa ... diye tartışılacak.Ne ronaldo ne raul ne bilmem ne.FUtboldan anlamadığınız zaten belli.

Bütün dünya messiyi bu kategoride görüyor artık.Neredeyse dünyanın futbol otoritelerinin hepsi bu konuda görüşler bildiriyor.Sizin gibilerde burada klavyeden sallar anca.Klasik yetemeyen insan yorumları

Sende ciddi bir alzehimer felan var git bi doktora görün bence.Ne öyle yuvarlak cümleler kurarsın la geçende öyle kalırsın işte demiştin.Noluyo anasını satıyım neyi kalıyorum neyin yuvarlak cümlesini kuruyorum sakin ol şampiyon heyecan yapmadan tamam ergenlik dönemindesin kanın yerinde durmuyorda sonra bide gelip klavye başından yazarsınız ancak gibi komik cümleyi sen kurma seni tanıyoruz

Al işte yine kendinle çelişiyorsun her zamanki gibi ; bundan 20 sene sonra messi en iyi olacakmışta millet o mu yoksa başka birimi onu tartışacakmış.E zamanında Pele fifa tarafından en iyi oyuncu seçildi ? Ama sen adama o çağdışı zamanlarda oynuyordu yeaa gibi ergen ergen cümleler kurmasını biliyorsun ? Yahu bari bi iddaa ortaya atıyorsunuz kendi içinizde tutarlı olun be arkadaş.bu kadar dönek olmayın.
    senin futbol bilgi ne raul ne ronaldo ne bilmemle derken futbolu net bilmediğin kör bir messi fnatiği oldugunu gösteriyor.yazık senin gibilere.peleyi mülleri futbolcudan saymazsınız maradonanın zidanenin yanına o ufak aklınızla messiyi koymaya çalışıp sonra bide bak biz koyuyoruz en büyük messi oleyy gibi çocukca cümleler kurarsınız. he canım he.

bundan 20 sene sonra messi en iyisi olacakmışmışta millet yoksa ... diyecekmiş.20 sene geçtide bi o kaldı.zamanında böyle perili diziler felan vardı zaman ileriye aksııın diyorlardı onlardan fazla izledin galba

Yazık valla size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweinsteiger7 -- 19 Nisan 2013; 14:40:41 >

• quote:

quote:

quote:

Sende ciddi bir alzehimer felan var git bi doktora görün bence.Ne öyle yuvarlak cümleler kurarsın la geçende öyle kalırsın işte demiştin.Noluyo anasını satıyım neyi kalıyorum neyin yuvarlak cümlesini kuruyorum sakin ol şampiyon heyecan yapmadan tamam ergenlik dönemindesin kanın yerinde durmuyorda sonra bide gelip klavye başından yazarsınız ancak gibi komik cümleyi sen kurma seni tanıyoruz

Al işte yine kendinle çelişiyorsun her zamanki gibi ; bundan 20 sene sonra messi en iyi olacakmışta millet o mu yoksa başka birimi onu tartışacakmış.E zamanında Pele fifa tarafından en iyi oyuncu seçildi ? Ama sen adama o çağdışı zamanlarda oynuyordu yeaa gibi ergen ergen cümleler kurmasını biliyorsun ? Yahu bari bi iddaa ortaya atıyorsunuz kendi içinizde tutarlı olun be arkadaş.bu kadar dönek olmayın.

bundan 20 sene sonra messi en iyisi olacakmışmışta millet yoksa ... diyecekmiş.20 sene geçtide bi o kaldı.zamanında böyle perili diziler felan vardı zaman ileriye aksııın diyorlardı onlardan fazla izledin galba

Yazık valla size.

Evet yazık bize

• quote:

quote:

quote:

Bi gün tanışırız görürsün kim oldugumu.Altına yapmada. Konudaki fikrimi söyledim Messiye felan sallamadım görüşümü söyledimde siz maşallah pele müller ronlado alayına sallıyorsunuz.sizin için futbol 10 senedir var.40 sene sonraki örneğime verebileceğin bir cevabın zaten olamaz çünkü aynı mantıktasınız.

Messi koya koya psikoloji birakmamis arkadas.

• quote:

quote:

24 ünde barçanın tarihteki en golcü oyuncusunu seçmeyenler hakikatten ülkemdeki gereksiz "eski her zaman iyidir" romantizmi hastalarıdır.

Adam 24 yaşında Barcelona tarihinin en golü oyuncusu oluyor.Yetmiyor en çok asist yapanlarından da biri oluyor ve adamı tartışıyorlarSOnra bizim ülkede futbol neden bu halde.

Adam daha 25 inde.Düşünün bu adam 8 sene daha oynar en az.

Raul, Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu. Şimdi Raul, Zidane'dan iyi mi yani? Bi dediğinizde mantık yok arkadaş.

Ama Messi Ronaldinho'dan iyi. Şimdi nolacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

quote:

24 ünde barçanın tarihteki en golcü oyuncusunu seçmeyenler hakikatten ülkemdeki gereksiz "eski her zaman iyidir" romantizmi hastalarıdır.

Adam 24 yaşında Barcelona tarihinin en golü oyuncusu oluyor.Yetmiyor en çok asist yapanlarından da biri oluyor ve adamı tartışıyorlarSOnra bizim ülkede futbol neden bu halde.

Adam daha 25 inde.Düşünün bu adam 8 sene daha oynar en az.

Raul, Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu. Şimdi Raul, Zidane'dan iyi mi yani? Bi dediğinizde mantık yok arkadaş.

Ama Messi Ronaldinho'dan iyi. Şimdi nolacak?

Bence değil, şimdi nolacak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Messi koya koya psikoloji birakmamis arkadas.

Barcelona'nın kralı kim ?

• Adamlarda hakikatten kafa gitmiş.Koymayın sakın messinin kupalarını altın toplarını istatistiklerini:) daha da çıldırıyorlar sonra

Yağlı saça baka baka tatmin olsunlar :)

• 2 tür barcelona vardır

1.messi den önceki barcelona
    2.messi den sonraki barcelona

bu yüzden açık ara messi diyorum

ve ronaldinhonun barcelonadaki oynadığı futbolu en sevenlerden birisi olarak bunu söylüyorum
  • Valla Messinin altın toplarını kupalarını bilmemde Ronaldo premier ligde tek basına altını üstüne getirdi onları çok iyi biliyorum.ve şuanda dünyanın en iyisi olarak dünyanın en iyi hocasıyla en iyi takımında forma giyiyor.siz hala konuşun boş boş.busquetsinde zidaneye göre daha fazla kupası var arbeloanında cafuya göre.sizin mantıgınıza göre onlar daha iyi o zaman.yada maradona ... peleye müllere onlar eskide kaldı diyen cahillerle futbol tartışmak saçma gerçi.kim daha iyi kriterleriniz çok komikmiş kafanız gibi güle güle kullanın.he kimsenin ronaldonun yağlı saçına felanda bayıldıgı yok ama siz sürekli onu kattıgınıza göre sizle ronaldonun yağlı saçları arasında bi muhabbet var galiba.Bir insanı saçı jöleli diye eleştirmek dalga geçmek anca sizin gibi klavye basından insanlıgı kararmış kişilere yakışır

• Birde millete laf ediyor yahu.Adamın verdiği örneğe bak.Busq. zidane örneklemesi yapıyor Busq de zaten 2-3 tane altın ayakkabısı 4 tane altın topu gol ve gol ve asist rekorları,avrupa yılın futbolcu ödülleri falan var.Biz takım kupalarını söylüyoruz ya sanki

Diyorum messi bunlara kafayı yedirtmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 20 Nisan 2013; 19:49:43 >
  • sizin kriterlerinizi ne oldugunuzu herşeyi messiye yonttugunuzu diğer herkese tü kaka dediğinizi bilmesek inanıcaz.kupalar örneğine verdim o örneği.işinize gelince nasılda kıvırıyorsunuz ama.yine aynı yere çıkıoyurz her zamanki gibi.o 50-60 yıl öncesinde kaldı dediğiniz pelenin veya müllerin dünya kupalarını gollerinden bir habersindir o zaman en iyisi onun olması lazım.ama ben 40 yıl sonra millet messiye sallayacak eskide kaldı diyecek dediğimde ama şöyle şöyle yeaaa demeyi biliyorsunuz.valla ben messiden kafayı yemedimde siz felaket yemişsiniz.hemen bir ronaldoya laf çakma kıyaslama çabaları.yakında messinin kılı daha iyi dönüyor tarzında mesajlarda görürüz sizden.messi için kendini feda edicek tiplersiniz sonra bide bize diyonuz messiye kafayı takmışsınız diye.

• Ronaldinho apayri bir olaydi

• quote:

Valla Messinin altın toplarını kupalarını bilmemde Ronaldo premier ligde tek basına altını üstüne getirdi onları çok iyi biliyorum.ve şuanda dünyanın en iyisi olarak dünyanın en iyi hocasıyla en iyi takımında forma giyiyor.siz hala konuşun boş boş.busquetsinde zidaneye göre daha fazla kupası var arbeloanında cafuya göre.sizin mantıgınıza göre onlar daha iyi o zaman.yada maradona ... peleye müllere onlar eskide kaldı diyen cahillerle futbol tartışmak saçma gerçi.kim daha iyi kriterleriniz çok komikmiş kafanız gibi güle güle kullanın.he kimsenin ronaldonun yağlı saçına felanda bayıldıgı yok ama siz sürekli onu kattıgınıza göre sizle ronaldonun yağlı saçları arasında bi muhabbet var galiba.Bir insanı saçı jöleli diye eleştirmek dalga geçmek anca sizin gibi klavye basından insanlıgı kararmış kişilere yakışır

Artık acizlikten kel alaka konulara bile 7. sınıf kız çocuğu uslubuyla Ronaldo en iyidir, Mourinho en iyidir, Real Madrid en iyidir yazmaya başladın. İyi sarıyo valla

Çal keke çaaal

• quote:

sizin kriterlerinizi ne oldugunuzu herşeyi messiye yonttugunuzu diğer herkese tü kaka dediğinizi bilmesek inanıcaz.kupalar örneğine verdim o örneği.işinize gelince nasılda kıvırıyorsunuz ama.yine aynı yere çıkıoyurz her zamanki gibi.o 50-60 yıl öncesinde kaldı dediğiniz pelenin veya müllerin dünya kupalarını gollerinden bir habersindir o zaman en iyisi onun olması lazım.ama ben 40 yıl sonra millet messiye sallayacak eskide kaldı diyecek dediğimde ama şöyle şöyle yeaaa demeyi biliyorsunuz.valla ben messiden kafayı yemedimde siz felaket yemişsiniz.hemen bir ronaldoya laf çakma kıyaslama çabaları.yakında messinin kılı daha iyi dönüyor tarzında mesajlarda görürüz sizden.messi için kendini feda edicek tiplersiniz sonra bide bize diyonuz messiye kafayı takmışsınız diye.

Ulan ayda bir şu bölüme girerim ne zaman girsem şu veledin aynı paragraflarını görüyorum.

• quote:

quote:

Valla Messinin altın toplarını kupalarını bilmemde Ronaldo premier ligde tek basına altını üstüne getirdi onları çok iyi biliyorum.ve şuanda dünyanın en iyisi olarak dünyanın en iyi hocasıyla en iyi takımında forma giyiyor.siz hala konuşun boş boş.busquetsinde zidaneye göre daha fazla kupası var arbeloanında cafuya göre.sizin mantıgınıza göre onlar daha iyi o zaman.yada maradona ... peleye müllere onlar eskide kaldı diyen cahillerle futbol tartışmak saçma gerçi.kim daha iyi kriterleriniz çok komikmiş kafanız gibi güle güle kullanın.he kimsenin ronaldonun yağlı saçına felanda bayıldıgı yok ama siz sürekli onu kattıgınıza göre sizle ronaldonun yağlı saçları arasında bi muhabbet var galiba.Bir insanı saçı jöleli diye eleştirmek dalga geçmek anca sizin gibi klavye basından insanlıgı kararmış kişilere yakışır

Artık acizlikten kel alaka konulara bile 7. sınıf kız çocuğu uslubuyla Ronaldo en iyidir, Mourinho en iyidir, Real Madrid en iyidir yazmaya başladın. İyi sarıyo valla

Çal keke çaaal

Aynen ergenciğim ronaldo mourinho real madrid en iyidir.Batan varmı ? Her konuya gelip sallayın biz yapunca auwww.hahaha size göre zaten messi harici bir isim takım söyleyenler futboldan anlamaz cahil konuşmnaya değmez.devam edin bu kafayla.ancak kendinizi kandırıyorsunuz haberiniz yok.ve her takımında nefreti artıyor.o ufak beyninle büyük egonu tatmin ettiysen ok.

O resimleri boş boş koymuşsunda Demek istediğimde tamda buydu.Maradonanında kupası başarıları fazla değil.fifa oylamasında pelenin arkasında kaldı veya paylaştılar ödülü.peki neden %90 kesim tarafından gelmiş geçmiş en iyi futbolcu gösteriliyor ? İşte sizin aklınız bu kadar çalışıyor.en çok kazananı felan en iyi oyuncu olarak görüyorsunuz.hadi öyle diyelim madem yine size göre pele olmuş oluyor.3 dünya kupası 1000 küsür gol brezilyada aldıgı bi ton kupa.pardon size göre 50 yıl önceydi brezilyadaydı dimi dünya kupalarıda brezilya takımları arasında oynanıyor zaten.yahu zorladıkça batıyorsunuz messiyi iyi göstericem derken komik durumlara düşüyorsunuz yazık valla messi madara ediyor sizi

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

sizin kriterlerinizi ne oldugunuzu herşeyi messiye yonttugunuzu diğer herkese tü kaka dediğinizi bilmesek inanıcaz.kupalar örneğine verdim o örneği.işinize gelince nasılda kıvırıyorsunuz ama.yine aynı yere çıkıoyurz her zamanki gibi.o 50-60 yıl öncesinde kaldı dediğiniz pelenin veya müllerin dünya kupalarını gollerinden bir habersindir o zaman en iyisi onun olması lazım.ama ben 40 yıl sonra millet messiye sallayacak eskide kaldı diyecek dediğimde ama şöyle şöyle yeaaa demeyi biliyorsunuz.valla ben messiden kafayı yemedimde siz felaket yemişsiniz.hemen bir ronaldoya laf çakma kıyaslama çabaları.yakında messinin kılı daha iyi dönüyor tarzında mesajlarda görürüz sizden.messi için kendini feda edicek tiplersiniz sonra bide bize diyonuz messiye kafayı takmışsınız diye.

Ulan ayda bir şu bölüme girerim ne zaman girsem şu veledin aynı paragraflarını görüyorum.

Veled derken ? hahah. fazla havlama çok batıyorsa blokla geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweinsteiger7 -- 21 Nisan 2013; 11:20:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.