Şimdi Ara

Barcelona'nın kralı kim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray-Real madrid maçının gollerini tekrar izleyeyim diyerekten youtube'a girdiğimde sağdaki videolar saolsun beni Ronaldinho'ya götürdüler ve bu videoya rastladım sizin seçiminiz hangisi. Benim seçimim Ronaldinho, belki en iyisi değildi ama yeteneklisiydi(Şarkının adını bilen varsa onuda söylesin bi zahmet )

Oldu mu?

• ccc Rivaldo Reyiz ccc

Barcelona'nın kralı kim ?
  • Ronaldinho benim izlemekten en zevk aldığım 3 futbolcudan biriydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 11 Nisan 2013; 0:09:51 >
  • Şarkının isimlerini video açıklamalarında yazmış

Songs:
    1.Fallen Army - GRV Music
    2. Battle of Worlds - GRV Music
  • Bence Ronaldinho'dur Barça'nın kralı.

Sempatikliği ve oynadığı muhteşem futbolla Santiago Bernabeu'da alkışlanmayı bile başardı zaten (ben de eş zamanlı alkışladım adamı). Sinsi değildi. Müthiş yetenekleri vardı. Top bir parçasıydı adamın adeta. Keşke biraz da kendine dikkat etseydi.

Messi'ye gram saygı duymam. Biri o seyirciye şut çeker öbürü o seyircinin alkışını alır. Bu yüzden R10.
  • Victor Valdes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 28 Kasım 2016; 13:19:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Bence Ronaldinho'dur Barça'nın kralı.

Sempatikliği ve oynadığı muhteşem futbolla Santiago Bernabeu'da alkışlanmayı bile başardı zaten (ben de eş zamanlı alkışladım adamı). Sinsi değildi. Müthiş yetenekleri vardı. Top bir parçasıydı adamın adeta. Keşke biraz da kendine dikkat etseydi.

Messi'ye gram saygı duymam. Biri o seyirciye şut çeker öbürü o seyircinin alkışını alır. Bu yüzden R10.

+1
  • Ronaldinho izleyen biri Messi demez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Ronaldinho izleyen biri Messi demez.

Ronaldinho izleyen biri tam tersine Messi der.Ronaldinho'nun estetik futbolu çok göz alıcıydı ancak ;Messi barça tarihine en büyük katkıda bulunan adamdır.Messi futbolu basit oynar
    ,Ronaldinho futbolseverlere yönelik oynardı.Bü yüzden ronaldinho denmesi gayet normal.Barçayı 93 'ten beri takip ediyorum. Bu takım nice futbolcular görmüştür ancak Messi'nin aldığı liderliği hiçbir oyuncu üstlenemedi barça tarihinde.Kalkıp barcanın geçmişinden bi haber olan,saçma sapan yorum yapanlar bu yorumu eleştirirse beni mutlu eder ; zira blocklamak için kolay bir kriter olacaktır benim için .

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Ronaldinho izleyen biri Messi demez.

Ronaldinho izleyen biri tam tersine Messi der.Ronaldinho'nun estetik futbolu çok göz alıcıydı ancak ;Messi barça tarihine en büyük katkıda bulunan adamdır.Messi futbolu basit oynar
    ,Ronaldinho futbolseverlere yönelik oynardı.Bü yüzden ronaldinho denmesi gayet normal.Barçayı 93 'ten beri takip ediyorum. Bu takım nice futbolcular görmüştür ancak Messi'nin aldığı liderliği hiçbir oyuncu üstlenemedi barça tarihinde.Kalkıp barcanın geçmişinden bi haber olan,saçma sapan yorum yapanlar bu yorumu eleştirirse beni mutlu eder ; zira blocklamak için kolay bir kriter olacaktır benim için .

Alıntıları Göster
    Barcelona futbol takımına oyuncu olarak en fazla faydası dokunan adam Messi'dir. Aksini söyleyen ya yalan söylüyordur ya işine gelmiyordur ya da futboldan anlamıyordur.

Lakin bana göre Ronaldinho eşsiz bir futbolcudur, keşke hiç gitmeseydi. Kendine dikkat etse, takım içindeki uyumunu bozmasa ve FCB de kalsa idi şimdi uzaylı Messi'yi değil uzaylı Ronaldinho'yu konuşuyor olurduk.

Teknik kapasite olarak çok üstün bir futbolcu Ronaldinho, ne geçmişte ne de günümüzde onu kıyaslayabileceğim bir futbolcu yok.

• Bende öyle düşünmüştüm zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Bence Ronaldinho'dur Barça'nın kralı.

+1

..
  • Tartışmasız MESSİ

• Barcelona'daki performanslarıyla baktığımız zaman bence tartışmasız şu denilebilecek bir durum yok ortada. Yakın tarih geçmişinin bile saygısızlık gördüğünü düşünüyorum artık. Bunun ana sebebi de 2000lerin ortasından itibaren patlayan sanal dünya. Çünkü ulaşılabilirlik tavan yaptı.

Geriye sararak gidersek;
    Messi
    Ronaldinho
    Rivaldo
    Stoichkov
    Laudrup

Barcelona'ya verdikleri açısından bakarsak, bu daha çok süreyle alakalı bir durum elbet, Messi'dir. Ama ulaştıkları oyun seviyesi açısından bu 5liyi birbirinden ayırmanın kolay olduğunu düşünmüyorum.
  • 24 ünde barçanın tarihteki en golcü oyuncusunu seçmeyenler hakikatten ülkemdeki gereksiz "eski her zaman iyidir" romantizmi hastalarıdır.

Adam 24 yaşında Barcelona tarihinin en golü oyuncusu oluyor.Yetmiyor en çok asist yapanlarından da biri oluyor ve adamı tartışıyorlarSOnra bizim ülkede futbol neden bu halde.

Adam daha 25 inde.Düşünün bu adam 8 sene daha oynar en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

24 ünde barçanın tarihteki en golcü oyuncusunu seçmeyenler hakikatten ülkemdeki gereksiz "eski her zaman iyidir" romantizmi hastalarıdır.

Adam 24 yaşında Barcelona tarihinin en golü oyuncusu oluyor.Yetmiyor en çok asist yapanlarından da biri oluyor ve adamı tartışıyorlarSOnra bizim ülkede futbol neden bu halde.

Raul, Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu. Şimdi Raul, Zidane'dan iyi mi yani? Bi dediğinizde mantık yok arkadaş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

24 ünde barçanın tarihteki en golcü oyuncusunu seçmeyenler hakikatten ülkemdeki gereksiz "eski her zaman iyidir" romantizmi hastalarıdır.

Raul, Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu. Şimdi Raul, Zidane'dan iyi mi yani? Bi dediğinizde mantık yok arkadaş.

Cehaletin tavan yaptigi yorum.

• Soruyu bile anlayamayan adamlar burada birde alıntı yapıyor.Adam ne sormuş?Barcelona nın kralı kim?

Yani Realin kralı kim dersen tabiiki zidane yerine raul denilir...

AYrıca messi hem ronaldinhodan daha iyidir hemde çok ama çok daha fazla katkı yapmıştır.

Birde raulle messi arasındaki farkı anlamanı beklemiyorum.Bİri ayrı zamanda asistleriyle de en üst seviyede ayrıca 25 inde.Yakında la ligada raulüde geçecek zaten.O yüzden Messinin barçada yaptıklarıyla tarihteki hiçbir futbolcunun kulübüne katkısı karşılaştırılamaz.Belki Santos pele dersin ama o da fii tarihinde.

herneyse.Bu kadarı bile fazla sana ama yapacak birşey yok arkadaşım.voyudivil
  • Raulle Messi arasında fark varmışmışmış aynen var raul lehine oldugu kesin.Pelede zaten çok eskide oynamış oda tü kaka.sizi hoşnut edebilmek için herhalde takımlar maç yapmasın messi tek başına çıksın kendi kendine top oynasın gol atsın o zaman tatmin olursunuz ancak.

empati yapın birazcık bundan 40 sene sonra bi çocuk ;messi ronaldo kim yeaa onların zamanında futbolmu vardı real barça münih manu işi götürüyodu gelene gidene 5 atıyodu messinin oynadıgı sistemde bende oynasam 20 gol atarım dese hemen bi heyecan bi celallenme durumları oluşur sizde

sizin kapasitenizdeki adamlardanda fazla bir beklentimiz yok zaten kurdugunuz mantık , denklem her neyse sizin için normal şu cümleler.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.