Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15 (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.514
Cevap
12
Favori
106.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Umarım Katalonya ile İspanya ayrılır, bu kendini beğenmiş çirkef İspanyollar'dan kurtuluruz.

tipi kes la sanirsin dogustan katalan ah siz ergenler yok musunuz

Sizler Bosna-Hersekli, Filistinli olunca normal; ben Katalonyalı olunca ergen. Güzelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

James değil Isco hacı.

Dogru karisti iscoydu

• quote:

quote:

quote:

Umarım Katalonya ile İspanya ayrılır, bu kendini beğenmiş çirkef İspanyollar'dan kurtuluruz.

Sizler Bosna-Hersekli, Filistinli olunca normal; ben Katalonyalı olunca ergen. Güzelmiş.

Biz kim siz kim ?
    Benim milletim rumuzumda yaziyor guzel kardesim, filistinli diyecegine de ana avrat sov daha iyi

• Çok kolay oldu hiç zevk vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AristocraticaL*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Madridli arkadaşlara geçmiş olsun, bu Barcelona bambaşka birşey.

Kendinizi oveceginize yatin kalkin benitezi ovun, gecen sene 3 leyip yollamisti ayni takiminizi

Peki sonra neden 3 leyemedi syn ancelotti

Ortada dondu maclar her iki taraf da alabilirdi, hicbir zaman boyle kepaze olmadik ancelotti varken

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biz kim siz kim ?
    Benim milletim rumuzumda yaziyor guzel kardesim, filistinli diyecegine de ana avrat sov daha iyi

Kimin ergen olduğunu belli ettiğin için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Çok büyük bir skor bekliyorum bugün haydi Madrid ! #HalaMadrid

Çok büyük bir skor oldu gercekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt

• neymar bence gelmiş geçmiş kainat'ın en iyi oyuncusu olacak .
  • Vay anasını yıl 2015 hala 4 çekiyorlar o takıma. Biz falan oynasak demek ki Allah korusun
  • popülizm yapmaya bir güzel iyi sallıyorsunuz, zaten araştırma okuma hevesi olmayan toplum da hemen inanıyor. 5 artı olmuş bile te allahım.. sırf son 5 senedeki kral kupası maçlarında real madrid'in 3 galibiyeti var. son 5 senenin istatistiklerini veriyorum, araştırır yanlış mı diye bakarsın istersen tek tek

2010'dan itibaren yapılan maçlardaki istatistikler:

Kral kupasında 8 maç. 3 real madrid 1 barcelona 4 beraberlik
    Ligde 12 maç. 4 real madrid 6 barcelona 2 beraberlik
    İspanya Süper kupası 4 maç. 1 real madrid 2 barcelona 1 beraberlik
    şampiyonlar ligi 2 maç. 1 beraberlik 1 barcelona

Toplamda 26 maç 8 real madrid 10 barcelona 8 beraberlik. ortada barcelona üstünlüğü var evet, ancak ezici bir üstünlük de yok öyle. mourinho ve ancelotti dönemleri gayet eşit geçti, popülizm yapmak için burada yalan yanlış bilgilerle insanları kandırmayın tamam mı güzel kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 21 Kasım 2015; 22:02:44 >

• Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKES21

neymar bence gelmiş geçmiş kainat'ın en iyi oyuncusu olacak .

cem yılmaz halt etmiş forumda ne komedyenler var yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

popülizm yapmaya bir güzel iyi sallıyorsunuz, zaten araştırma okuma hevesi olmayan toplum da hemen inanıyor. 5 artı olmuş bile te allahım.. sırf son 5 senedeki kral kupası maçlarında real madrid'in 3 galibiyeti var. son 5 senenin istatistiklerini veriyorum, araştırır yanlış mı diye bakarsın istersen tek tek

2010'dan itibaren yapılan maçlardaki istatistikler:

Kral kupasında 8 maç. 3 real madrid 1 barcelona 4 beraberlik
    Ligde 12 maç. 4 real madrid 6 barcelona 2 beraberlik
    İspanya Süper kupası 4 maç. 1 real madrid 2 barcelona 1 beraberlik
    şampiyonlar ligi 2 maç. 1 beraberlik 1 barcelona

Toplamda 26 maç 8 real madrid 10 barcelona 8 beraberlik. ortada barcelona üstünlüğü var evet, ancak ezici bir üstünlük de yok öyle. mourinho ve ancelotti dönemleri gayet eşit geçti, popülizm yapmak için burada yalan yanlış bilgilerle insanları kandırmayın tamam mı güzel kardeşim

Bir cevap vermiştim de forum altyapısı sorunu yüzünden gitmemiş iyi de olmuş. Senin gibi saygısız bir insana cevap veremeyeceğim maalesef.

veremezsin de zaten, yalanlarınla popülizm yapmaya kalktın çürüttüm cevap verme artık, ders al bir daha böyle ucuz popülizmlere girişme hadi kardeşim

• Ancelotti kovulup benitesi alırsan olacaģı buydu futbolcular ancelottonin kslmasıni istiyordu

• Mesutla dimariayı satıp gidp 2 kati paraya bale ile jamesi almak tam mallık valla

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Mesutla dimariayı satıp gidp 2 kati paraya bale ile jamesi almak tam mallık valla

Mesut'u bilmiyorumda di maria tipsiz olduğu için yollandı tipi düzgün adam alınacak illa...
  • Barcelona da nasıl bir sistem oturmuşsa artık, oraya transfer olan oyuncu 40 yaşında bile olsa gelişim gösteriyor.Sadece teknik açıdan değil mental olarak, oyun görüşü olarak da çok üst seviyelere çıkıyorlar. Madrid bu konuda Barcelona'nın yanından bile geçemez. O yüzden Barcelona, Real Madrid'e ilerleyen senelerde çok daha bariz bir üstünlük kuracaktır.
  • şu jamesin yerine bizim mahallenin apaçilerinden birini koy daha faydalı olur

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.