Şimdi Ara

bard/cleric kasan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bardın hangi skilleri acılmalı. carı partye gırmeden solo kasacagım ıcın gereksız skıl acıp bosa sp harcamak ıstemıyorum. bard kasan biri varsa yardımcı olabilir mi lütfen..

• ben 30a kadar kastım ama zevkine yakında normal charım 90 olursa aklımda 2 build var bi Warlock-Cleric 2.Bard -Cleric
  • Hangi Skiller Konusunu Bilmemde Uzun Zamandır Arastırıyorum Ama Bulmus Değilim Ama Git Ong Farm Yap 1M Sp Kas Sonra Her Skili Ac Cleric Öyle Zaten

Ayrıca Bard İcin Sunu Söylemek İstiyorum Badtle Bard mı Ne Var su Youtube de Falan Jangan Kalesinde Savasıyor O Bardın Yanında Bir Tanede Gizli Bİr Bard Char Var Cunku Bir Bard Bişey Yapamaz 2.Bard Gizli Duruyor Tüm Bufları Acıyor Destek Veriyor Yani Anlıyacagın Yanına 2.ci Arkadas lazım :)
  • sro üstadları bilirlerdir inşallah avrupada sadece mag. vurus yapan yaratıkların LVL'ine göre listesi lazım. Bu fiziksel vuruslar beni canımdan bezdirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agula01 -- 26 Aralık 2008; 16:26:00 >
  • bard da 3 turlu kendine suresiz buffla kasabilirsin mag phy yapana gore tambolur açarsın wizz kadar kollay yatmaz bu buflarla cokta seri atack yapıyor veya life gibi atack ratting bufu war tek atmasada 2 atıo seri şekilde guzel eğlenceli build
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.