Şimdi Ara

Bard+Cleric Konuma devam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer konum kilitlenmiş. Daha soracaklarım bitmedi.

quote:

Arkadasim yukaridaki vatandas aptal saptal konusup senin aklini karistirmasin ;) full int bard-cleric devam et sen yalniz su onerimi dikkate al derim ! Bard ile cok seri kasarsin ve ilerde bi cok partyde yer alabilirsin (party icin cok faydali yetenekleri vardir) ama PvP esnasinda cok uzerler seni.cunku bard ve cleric genelde yardimci buff olarak acilir ve fazla atack sklii bulunmaz.bard-cleric yerine warlock-cleric acmani oneririm tabi warlock oynamak yetenek ister.nette bir kac video izlersen ne demek istedigimi anlarsin. Bu arada bendede 85 lvl bard cleric char var ;) aklina takilan soru olursa yardimci olurum

PvP'ler benim için önemli değil zaten. Amacım partylerde yer bulmak, diğerlerini desteklemek ve yalnız olsam bile kolay kasmak. O yüzden bard+cleric yapıyorum.

Soru 1. Bu charıma sp farm gerekli midir?
    Soru 2. Hangi skilleri açacağımı tam olarak nasıl bilebilirim?
    Soru 3. (Konu dışı) Bot kullanmayacağım. O yüzden görev yapacağım. Hızlı kasılır mıyım görevle?

• Her classa olduğu gibi bu yapılandırmayada sp farm şarttır. farmı yapabilmen içinde bard ve cleric skillerini kendi lvlından en fazla 9 lvl geride tutman olacak. farm için taxi kullanmanı öneririm
    Açman gereken skiller ise
    1.skill ağacından hepsini açman gerekli. bunlar pasif skillerdir bu yüzden kullanamazsın çünkü onlar sürekli açık durumdadır.
    2.skill ağacı atak skilleridir yani can damarın oluyo senin. Mana Switch hariç hepsini Max.la
    3.skill ağacı buff skillerindir. burdan moving march, guard tambour açman yeterli olucak ileride mana tambour falanda açarsan şimdilik sana lazım olan ilk 2.
    4.skill ağacı hiç bir işe yaramaz işe yaramaz derken nankörlük etmiyelim gerçekten fayda sağlıyacak skiller var ama ilerde fazla sp varsa açmanı tavsiye ederim.
    5.skill ağacı oyuna başladığında mutlaka açman gerekn bi skill var oda ''Noise'' barda verilmiş en büyük nimetlerden biri agresif mobların saldırısından korur seni ve seri kasmanda faydalıdır mutlaka Max. bir diğer skill partyler için Mana orbit bu skill 90 lvlda falan açılıyodu o yüzden şimdilik açma.
    6.skill ağacı pasif bufflar opsiyonel açıp açmamak sana kalmış ama açma derim şimdilik pek bi iş görmez ancak 80 lvl ve sonrası düşün
    7.skill ağacı bardın dans buffları bu buffları kullana bilmen için aynı partyde 2 bard olması gerekiyo bunlardan biri guard veya mana tambour yada hit march açmış olması lazımki diğeri dans yapabilsin umarım anlaşılır olmuştur Dancing Of Magic ve Dancing Of Wizardy skilleri bi partyde aranan en önemli skiller. eğer party ile kasıyosan ve partyde senden başka bi bard daha varsa açmanı öneririm

Görevlerin pek bi faydası olmuyodu önceleri. şu an durum nedir bilmiyorum gerçi. botla kendinden 4 lvl moblarda rahat kasarsın ama Giantlar çok zorluyo. elle kasıyo olsa kendini healler bless basar kaçar kuçar kesersin. eğer chara yeterince vigor koyarsan bi sıkıntı olmaz

• Yardımın için çok sağol. Bard'ı böyle yaparım. Sadece bard mı açayım yoksa cleric'te yapayım mı? Cleric yapacaksam hangi skilleri açmalıyım? Ve cleric de açıcaksam çok fazla sp gerekir mi? Sp farm'ı çok fazla yapmam gerekir sanırım?

edit. Mana değişimini neden açmayayım? Çok mu az kazandırıyor? Yada manaya gerek kalmıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 27 Ocak 2011; 14:53:21 >
  • Cleric ile baska partylerde yer alman zor cunku str cleric yani aslinda warrior yada rogue olan ve yan build olarak cleric acmis adamlar healer oluo.cunku str oldugu icin HP yuksek yatmasi zor.o yuzden clericte 3 tane skill var kasma sirasinda sana fayda saglar bunlar bless spell,recovery, digerinin ismi aklima gelmedi kendine basip etrafinda harfler donuyo ;) bi sure bu 3 skill ile idare et hem SP sıkıntısı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Cleric ile baska partylerde yer alman zor cunku str cleric yani aslinda warrior yada rogue olan ve yan build olarak cleric acmis adamlar healer oluo.cunku str oldugu icin HP yuksek yatmasi zor.o yuzden clericte 3 tane skill var kasma sirasinda sana fayda saglar bunlar bless spell,recovery, digerinin ismi aklima gelmedi kendine basip etrafinda harfler donuyo ;) bi sure bu 3 skill ile idare et hem SP sıkıntısı olmaz

Anladım şimdi. Ben oyuna yeni başladığım için cleric'in de ilk skillerini açmıştım. Şuanda işe yarıyorlar ama kapatacağım. Can basma+diriltme+str verme+saldırı skillerini açmıştım. bard ile savaşırken canım azalınca pot yerine heal basıyorum diğer silahı alarak, ama çok saçma oldu. O yüzden kapacağım.

Dediğin bless spell(kutsama büyüsü) Fiziksel ve büyü savunması veriyormuş. Onu açarım ama silah değişirken silinir mi o?

Birde mana rüzgarı mana esintisi mana yörüngesi(mana orbit) gibi 5.sıradaki skiller var. Onlar yardımcı olmaz mı? Gürültüyü(noise) açtım şuanda.

edit. cursed hearthlar en çok hangi canavardan çıkar? Yoksa hepsinden aynı oranda mı? movia'dan çıkartmaya çalışıyorum da

edit2. 60 TANE stat pointten 50 tane int 10 tane str verdim. Canımın artması için. Yanlış mı yaptım? Full int mi gitmeliydim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 27 Ocak 2011; 16:58:32 >

• Clericten açıcağın skilleri tekrarlıyım : Faith pasif skilldir HP recovery hızını %2 artırıyo, Bless Spell fiziksel ve magical ataklara karşı defans sağlıyo silah değiştirsende kaybolmaz ! Recovery Division bi süreliğini HP'ni sürekli doldurur yavaş ama etkili, Holy Word buda seni bazı statulardan korur mesela stun vb. Holy Spell - Holy Wordun grup için olanıdır bunu açman daha faydalı olucaktır. 5.sıradaki mana orbit belli bir saniye diliminde çok hızlı biçimde mananı maxlar aslında önemli bi skill ama 90 lvlda açılıyo ve tüm partydekilere etkisi var.

Cursed heart toplamayı kastığın yaratıklarda yapmaya devam et başka yerede gitsen aynı hızda çıkacaktır hem kas hem cursed topla
    Stat dağılımını yanlış yapmıssın baştan bi char açmanı öneririm yada bu char ile devam et oyunu iyi kavradığın zaman sıfırdan bi charla daha iyi bi char yapılandırabilirsin. mesela bazı skilleri geri almaya çalışıyosun ya boşver alma öle kalsın ilerde başka bi char açıp kasarsın. Full int vermen gerekiyo eğer charın warlock-cleric olsaydı 50int 10 str olabilirdi

• quote:

Clericten açıcağın skilleri tekrarlıyım : Faith pasif skilldir HP recovery hızını %2 artırıyo, Bless Spell fiziksel ve magical ataklara karşı defans sağlıyo silah değiştirsende kaybolmaz ! Recovery Division bi süreliğini HP'ni sürekli doldurur yavaş ama etkili, Holy Word buda seni bazı statulardan korur mesela stun vb. Holy Spell - Holy Wordun grup için olanıdır bunu açman daha faydalı olucaktır. 5.sıradaki mana orbit belli bir saniye diliminde çok hızlı biçimde mananı maxlar aslında önemli bi skill ama 90 lvlda açılıyo ve tüm partydekilere etkisi var.

Cursed heart toplamayı kastığın yaratıklarda yapmaya devam et başka yerede gitsen aynı hızda çıkacaktır hem kas hem cursed topla
    Stat dağılımını yanlış yapmıssın baştan bi char açmanı öneririm yada bu char ile devam et oyunu iyi kavradığın zaman sıfırdan bi charla daha iyi bi char yapılandırabilirsin. mesela bazı skilleri geri almaya çalışıyosun ya boşver alma öle kalsın ilerde başka bi char açıp kasarsın. Full int vermen gerekiyo eğer charın warlock-cleric olsaydı 50int 10 str olabilirdi

500hp ile ne yapabilirim ki? 2000 mana var. 21 levelim selena's lionlarda kasılıyorum. bana zaten 200 vuruyor. crit vurursa da 400 canım kadar neredeyse. Pot basmak da istemiyorum bitmesin diye. Para da 200k onu da pota harcamak istemiyorum. Bu arada skilleri denemek amacıyla 9 sp ile alınan mana döngüsünü açtım. Şuana kadar gördüğüm en iyi skillerden biriymiş. 1 kere basınca 16 saniye boyunca 1k mana veriyor. ve her 2 saniyede bir basabiliyorsun. Bence çok yararlı bir skill, mana sorunu ortadan kalktı.

21 LEVELDE
    STR 48
    INT 92

Çok mu kötü? Bırakmak istemiyorum bu charımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 27 Ocak 2011; 17:28:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun başındasın biraz para sıkıntısı çekersin. en fazla gold kasan char bard-clerictir bu bakımdan para sıkıntın olmaz. bu arada mana döngüsünü basmak için kendi üzerine tıklaman gerekiyo bi hayli zaman kaybı ama yavaş yavaş emin adımlarla kasarım diyosan tam senlik bu arada gold kasmak istiyosan bandit kalesini ziyaret et şu anda bi çok kişi HAPPY eventı için kutu topluyo orda bi sürü kutu toplar çıkan pandora boxlarıda stall ile uygun fiyata satarsın (en düşük 2mden havada kaparlar)...

Valla baştan char kasmak zor deil ONG taxi yapanlardan birine gir sabah bırak akşama 30 küsür lvl olur zaten
  • quote:

oyunun başındasın biraz para sıkıntısı çekersin. en fazla gold kasan char bard-clerictir bu bakımdan para sıkıntın olmaz. bu arada mana döngüsünü basmak için kendi üzerine tıklaman gerekiyo bi hayli zaman kaybı ama yavaş yavaş emin adımlarla kasarım diyosan tam senlik bu arada gold kasmak istiyosan bandit kalesini ziyaret et şu anda bi çok kişi HAPPY eventı için kutu topluyo orda bi sürü kutu toplar çıkan pandora boxlarıda stall ile uygun fiyata satarsın (en düşük 2mden havada kaparlar)...

Valla baştan char kasmak zor deil ONG taxi yapanlardan birine gir sabah bırak akşama 30 küsür lvl olur zaten

Happy harflerini ben de topladım. Happy'i oluşturdum ama ne işe yaradığını çözemedim. Şimdi taa oraya gitmek zor olur. 20k para gider, gelirken de 20k gider. Çok cimriyim biliyorum

Ong taxi olayı nedir? Hatta taxi nedir onu bile bilmiyorum?

Bu arada ben zaten yavaş yavaş emin adımlarla kasıyorum. Yoksa ardarda selenalara dalsam hemen ölürüm 500 canla. birini öldürüyorum. bekliyorum pot içiyorum sonra gözüme etrafta champion olmayan bir canavarı kestiriyorum ona gidiyorum öldürüyorum vs. Öyle benim iş uzun sürüyor. Mana döngüsü de çok hoşuma gitti, 10 tane canavar ölüdürüp durup 1 saniye basar devam ederim. Ayrıca ben at almaya bile kıyamıyorum, o yüzden berserker modlarını gideceğim yere hızlı ulaşmak için kulanıyorum

edit: Aynı serverdaki bir chardan diğerine item+gold aktarmanın yolu var mı? Banka gibi eşyaları koyduğumuz han'dakiler diğer charda da gözükür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 27 Ocak 2011; 18:14:11 >

• Taxi = yüksek lvl bi eleman seni partye alıyo (ex paylaşımlı parti) aatıyorum sen 21 lvlsın ya o gidiyo seni 30 lvl yaratıklarda kasıyo ve daha fazla ex-sp kazanmış oluyosun. hızlı lvl atlamana yardımcı oluyo bunun karşılığındada saat başına (artık o eleman nasıl fiyatlandırma yapmışsa onun insafında yani) para veriyosun. eğer bi türk yapıyosa taxi yanaşma parayı peşin verdiğin için hiç seni kasmadan bırakıp gidebiliyo valla benden bu kadar kafana takılan bişe olursa forumda bi sürü rehber mevcut hadi iyi oyunlar
  • Anladım çok sağol yardımların için. Ama pek güvenemedim. Parayı veririm beni kasmaz, yada parayı peşin vermediğim için beni kasmaz? bir de saat başı ne kadar olur mesela? 1m falansa imkansız da o yüzden.
  • Hocam vallahi dert olur. Bence başlamayın

Daha oyunu bile tam öğrenememişken partilere, taxilere girip yüksek lv. istemeniz korkunç bir şey.

Yine söylüyorum sorduğunuz soruların çoğunun cevabı üst konuda var. Biraz üşengeçlik var ise kesinlikle başlamayın.

Ayrıca bot kullanmayacağım demişsiniz o zaman yine başlamayın.

Bence hiç başlamayın oyun dolu zaten bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Hocam vallahi dert olur. Bence başlamayın

Daha oyunu bile tam öğrenememişken partilere, taxilere girip yüksek lv. istemeniz korkunç bir şey.

Yine söylüyorum sorduğunuz soruların çoğunun cevabı üst konuda var. Biraz üşengeçlik var ise kesinlikle başlamayın.

Ayrıca bot kullanmayacağım demişsiniz o zaman yine başlamayın.

Bence hiç başlamayın oyun dolu zaten bu aralar

taxilere girip yüksek level istemiyorum zaten. Sadece arkadaş önermiş yapabilirsin diye.
    Ayrıca ne dert olur anlamadım. ??? str vermemse çoktan yeniden başladım, hızlıca kasılıyorum.
    Bot kullanmayacağım evet. Eğer bu oyunda gelişmek için sadece bot gerekiyorsa oyun saçmadır zaten. Benim bildiğim mmorpg türü kendin level kasarak, görev yaparak, para kazanıp kullanarak olur. Eğer bot beni kasacaksa bu oyunda zevk nerede?
    Oyun eskiden bin kat daha doluydu, şimdi boş bile sayılır.
    Üst konuya da baktım. Üşengeçlik yok ama ben bulamadım bu sorularımın yanıtını.

edit: happy kelimesini yapınca ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 27 Ocak 2011; 23:21:44 >

• Çakma GDF falan sanırım. Tuxedoyu stallda gördüm beyler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.