Şimdi Ara

Bard/cleric vs Nuker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bard/cleric ve nuker 2 karakterim var farm yapmaya başladım ikisinede fakat hangisini kasmak ıstedıgımden emin degilim.

Nuker pvpde çok kral ayrıca nuker olarak s/s ve cold-light oldugunda bir noktaya karakteri bırakıp isterseniz tatile çıkın geldiginizde hala aynı yerde kasıyor oluyor yatması kalkması çok sık olmuyor.

Bard/cleric ise pvpde o kadar güçlü olmasa bile party olarak kasarken gerekliligi tartışalamaz sanırım buffları ve atağı ile yeterince kendini partide kanıtlayabilecek bir karakter.

Şimdi kötü kısmına gelirsek nuker ne kadar iyi olursa olsun sadece sp farm için harcanması gereken süre belli (105te kapatılabilir gibi dursada 105e kadar gereken bile hayli fazla) fakat bard/clericte solo asla ama asla kasamıyor herhangi bir party ve giant mob geldiginde kolaylıkla yatabiliyor partiye muhtaç bir karakter.

Bu durumda hızlı kasmak ve partilerle kasılmak için bard/cleric seçip bir an evvel kasmaya mı baksam yoksa nuker ile uzun bir sp farm sonrası güçlü bir karaktere mi odaklansam (zaten eski server acele kasma derdim yok olan çoktan 120 olmuştur diyerek).

Durum bu. Çabuk kasıp parti karakteri mi yaratmak yoksa yavaş ama emin bir karakter mi yaratmak? Bundan emin olamadım. Baska karakter dusunmuyorum fakat varsa tavsiye alırım elbette.

• Tartışmasız nuker,hele ki SS diyorsun.

Çin karakterler bence avrupalılardan daha zevkli.Tabi bu benim kişisel fikrim. Tercih meselesi. Cleric/bard pt bulmada ve kasmada sorunsuzdur evet bu da kesinlikle.

Keyif ala ala oynarım ben keyfime düşkünüm dersen; nuker..

Bard/clericte adam gibi atak skili yok. Bir yerden sonra bayıp sıkacaktır. Bu sıkıntı 3 gapla giden bir nukerdan daha fazla pişmanlık yaratırmı? bu soruyu kendine sormalısın.

Nuker, pro set (heavy parçalı) elindede rare-legend v.b. sword br 18-19++ kalkan tamamdır.Set önemli set ;)
  • 115 level Bard-Cleric çarım var gayette memnunum
    GP'yi de tek başıma kesebiliyorum (117 level GP) . Solo da kasabiliyorum . 2 skill'm var kullanabileceğim moblara da zaten 2 skill yetiyor .
  • Merhaba hayırlı akşamlar.
    Silkroad online oyununa yeni başladım sayılır. Avrupa bir char açtım sp farm yapıyorum. Oynamak istediğim build Bard/ Cleric ama internette araştırmalarım sonucunda elle tutulabilecek bir döküman bulamadım.

Araştırmalarım sonucunda bard / cleric kasan ve bu build hakkında bana bilgi verebileceğini düşündüğüm kişi siz oldunuz. Umarım yardımcı olursunuz.

bard / cleric ile yerine göre solo, yerine göre parti ile kasmak istiyorum. Hangi skilleri açmam gerekecek? En iyi şekilde nasıl sp tasarufu yapabilirim. Bufflarımı basınca hangileri kalıcı olucak ve rahat rahat kasabilecek miyim?

Şimdiden size çok teşekkür ederim.
    İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

115 level Bard-Cleric çarım var gayette memnunum
    GP'yi de tek başıma kesebiliyorum (117 level GP) . Solo da kasabiliyorum . 2 skill'm var kullanabileceğim moblara da zaten 2 skill yetiyor .

115'ken 117 GP'yi nasıl kesiyorsun yahu
  • rev6'dan set ve silahıma bak anlarsın
  • Bard / Cleric
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

rev6'dan set ve silahıma bak anlarsın

http://www.rev6.com/player/Ares/_Hygieia_.html

Char Sağlammış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.