Şimdi Ara

BARFİKS ALETİ TAVAN İÇİN KARGO ÜCRETSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAHA İYİSİNİ İSTEYENLERE DAHA PROFESYONEL BİR ÜRÜN İLE SATIŞLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR.EXTRA ÖN TUTUŞLU VE ARTTIRILMIŞ YÜKSEKLİK MESAFESİYLE KUSURSUZ BİR ÜRÜN.

BU ÜRÜN AYNI GÜN KARGOYA VERİLİR.

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ

BU KALİTELİDE BU ÖZELLİKTE DAHA UYGUN BİR ÜRÜN BULDUĞUNUZ TAKTİRDE O FİYATTAN ÜRÜN SİZE YOLLANIR.

C-UP BAR TAVAN BARFİX ALETİ 120cm*35 ölçülerinde.400 KG'a kadar test edildi.

TÜRKİYENİN HERYERİNE KARGO ÜCRETSİZ

DETAYLARA VE RESİMLERE BURDAN BAKABİLİRSİNİZ.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-fitness-vucut-gelistirme-barfix-alet-i-tavan-icin-profesyonel-urun-jet-kargo-54411126/detay/

• Hayırlı satışlar bu tarz ürünlerde mevcutmudur http://www.spor77.com/index.php?route=product/product&product_id=57
  • hocam iyi satışlar;merakımı mazur görün ve tecrübesizliğim ve bilgisizliğime verin ama size bir şey sormak istiyorum. bir demirci ustasına desek bana böyle bir alet yap demir ya da su borusu parçalarından desek daha az maliyeti olmaz mı? kusura bakmayın benim bütçeme göre çok pahalı geldi. almak da istiyorum aslında.. tatmin edici bir cevap alırsam sizden satın almayı düşünebilirim. epeydir tavana monteli barfix aleti araştırıyorum. demirci ustasına gitmeyi düşünüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahırman -- 25 Şubat 2013; 1:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahırman

hocam iyi satışlar;merakımı mazur görün ve tecrübesizliğim ve bilgisizliğime verin ama size bir şey sormak istiyorum. bir demirci ustasına desek bana böyle bir alet yap demir ya da su borusu parçalarından desek daha az maliyeti olmaz mı? kusura bakmayın benim bütçeme göre çok pahalı geldi. almak da istiyorum aslında.. tatmin edici bir cevap alırsam sizden satın almayı düşünebilirim. epeydir tavana monteli barfix aleti araştırıyorum. demirci ustasına gitmeyi düşünüyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.