Şimdi Ara

Barhonda Plaza ( Kırmızı Sıvı, Pompa Ve Işıklandırma ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
58.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: güllaççı

yani bu nasıl bir emek bu nasıl bir moddur . hayretle alkışlıyorum. ibretlik bir paylaşım. şu senin yaptığın çalışmanın 40 da birini yapamam açıkçası.

teşekkür ederim
  • helal olsun süper bir çalışma
  • Valla hocam helal olsun süper ötesi olmuş Yeni resimleri bekliyorum
  • Abicim resimler ne zaman geliyor. Ağaç olduk yahu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

Orijinalden alıntı: ramazantc

kasanın tek eksigi hdd bloklarını MODCENTER tarafından arkadaşa hediye ediyoruz.her zaman basarılı modifiyelerin yanındayız.hayırlı olsun

quote:

MODCENTER 'a teşekkür ediyorum ama baştan blok takmayı düşünmediğim ve kasanın bu halinden sonrada eklemek sıkıntılı olucak düşüncesiyle hediyeyi kabul edemiyorum..

Vay be paylaşım budur işte gerçekten gözlerim yaşardı dh.com üyesi olmaktan onur ve gurur duyuyorum...saygılar arkadaşlar iyi modlar...

teklif var ısrar yok.ramazantc hesabımı artık sonlandırıyorum artık kişi degil kurum olduk
    DH uyesı olmak ayrıcalıkdır baska sitelerde oldugu gibi alaylı yaklasım falan bızde bulunmaz arkadaslar turkıyenın 7. sıtesıne uyesınız kıymetıni bilin

• teşekkür ediyorum arkadaşlar

bildiğiniz gibi pompa ile uğraşıyorum kendisine küçücük bi hazne yaptım içine zor girdi
    yarında fırsat bulursam rekor için dişlerini açıcam ve sızdırma testine başlıcam umarım sorun çıkmaz
    onun haricinde yaptığım kapkaları kaplamaya karar verdim bir kısmı bitti fotoları birazdan ekliyorum
  • devam ediyorum

ilk olarak bahsi geçen haznenin fotosu ( gördüğünüz gibi pompa zor durumda yer sıkıntısı yüzünden anca bu kadar olması gerek ) etrafında hazne ile temas etmiyecek kadar mesafe var umarım sorun çıkarmaz

Barhonda Plaza  ( Kırmızı Sıvı, Pompa  Ve Işıklandırma )

bunlarda kapaklardaki kaplamalar ilk olarak normal hali

ve kaplama süreci

buda bitmiş hali ve kapak yerinde benim fikrim gayet güzel oldu ( plekside güzel duruyo fakat çok iz belli ediyor parmak izi vs..) çıtaları daha kaplamadım

arka kapağada başladım kaplama deyip geçmeyin zor oluyor

şimdilik bu kadar ilerleyebildim pompayı halledebilirsem hemen test için boşta çalıştırıcam tek istediğim beni bir süre idare etsin en kısa zamanda güzel bir pompayla yer değiştiricek

hepinize iyi formlar dilerim

• güzel bir çalışma takipteyim
  • @mustafaf1
    teşekkür ederim

bu aralar işlerimin yoğunluğu sebebiyle kasayla fazla ilgilenemedim pompa haznesi diş açmak için hala bekliyor kapakların kaplamasıda bitmek üzere
    hdd ve dvd için pratik bir sistem düşündüm ve hemen başladım
    fotodada gördüğünüz gibi pleksiyi kesiyorum ve hemen kaplıyorum içine parçaların gireceği kutu tarzı bişey olucak sarsıntının azalması için lastik gibi parçalarda ekelmeyi düşünüyorum

çıtalarıda gördüğünüz gibi kaplıyorum

en kısa zamanda kutuların bitmiş haliyle görüşmek üzere
    hayırlı formlar

• Hocam Bitmiş halini en yakın zamanda bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

Hocam Bitmiş halini en yakın zamanda bekliyoruz

valla hocam bende sabırsızlanmaya başladım bir an önce start vermek istiyorum ama parçaların montajı biraz zor oluyor kasaya bakınca bağlantılar için insanın kafasına bir çok senaryo geliyor ama uygulamaya gelince
  • Güzel gidiyor. Takipteyim..
  • süper proje hocam... sonuna kadar takip ediyorum ve destekliyorum... emeğe saygı
  • @Furkán
    @sencer_1907

teşekkür ederim
  • Hocam tahta parçaları yanılmıyorsam. Bu kadar parlak olmasının sebebini öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Hocam tahta parçaları yanılmıyorsam. Bu kadar parlak olmasının sebebini öğrenebilir miyim?

hocam tahta parçası değil o
    pleksinin bir çeşit folyo ile kaplanmış hali
  • barış abi sabırsızlıkla bekliyorum bitişinide ama 10 gun daha surecek gibi kolay gelsin
  • sana klasik 1 soru soracağım bende bu şekilde 1 pleksiglas kasa yapmak istiyorum ama hep danıştığım sorduğum insanlar bi engel olarak çıkıyor önüme kaç lira civarı bi masrafı oluyor bu arada ben kocaeli gebze de yaşıyorum da pek pleksi olayı gelişmiş değil burda sen nerden tedarik ediyorsun malzemeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaf1

sana klasik 1 soru soracağım bende bu şekilde 1 pleksiglas kasa yapmak istiyorum ama hep danıştığım sorduğum insanlar bi engel olarak çıkıyor önüme kaç lira civarı bi masrafı oluyor bu arada ben kocaeli gebze de yaşıyorum da pek pleksi olayı gelişmiş değil burda sen nerden tedarik ediyorsun malzemeleri

Ne tür bişey yapmak istiyorsunuz bilmiyorum ama pleksi gibi bir materyalle uğraşmak zor malzeme sıkıntım var derseniz işiniz dahada zor olucaktır
    pleksici bana yakın olduğu için ben sıkıntı çekmiyorum üstelik iş pleksiylede bitmiyor sıfırdan bir kasa yapmak oldukça fazla özveri istiyor emin olun
    bunları sizin hevesinizi kırmak için yazmıyorum ben yapmakta olduğum kasanın bu kadar zor olucağını bilseydim kararımı tekrar gözden geçirirdim maliyet konusundada bişey yazmayı düşünmüyorum

• hdd kutusunu hazırladım fotoları hazır fakat formda fotoğrafları göremiyorum sorun düzelince hemen paylaşıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barhonda -- 28 Ekim 2010; 22:07:18 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.