Bildirim
Barhonda Plaza ( Kırmızı Sıvı, Pompa Ve Işıklandırma ) (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
pleksiden hava nasıl cıkıyor? -
tam destek arkandayım ustakolay gelsin çok güzel ilerliyorsun.Sonuçta emek harcıyorsun,kasa içini boyamaya kalktım zımparaydı boyaydı derken saatlerimi harcamıştım senin iş daha zor...Helal olsun bitmiş halini dört gözle bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: torque89
tam destek arkandayım ustakolay gelsin çok güzel ilerliyorsun.Sonuçta emek harcıyorsun,kasa içini boyamaya kalktım zımparaydı boyaydı derken saatlerimi harcamıştım senin iş daha zor...Helal olsun bitmiş halini dört gözle bekliyorum
teşekkür ederim -
destekliyoruz arkadasim seni güzel calisma ilk günden beri takip ediyorum unutma meyve veren agaci taslarlar atasözü bu simdiden kolay gelsin mesajlari okuyunca cevap yazmadan gecemedim... -
quote:
Orijinalden alıntı: tamerpiyade
destekliyoruz arkadasim seni güzel calisma ilk günden beri takip ediyorum unutma meyve veren agaci taslarlar atasözü bu simdiden kolay gelsin mesajlari okuyunca cevap yazmadan gecemedim...
teşekkür ederim -
Eline emeğine sağlık önceki mesajlarımdada yazdığım gibi on numara iş çıkarmışsın abi,
Kervanın heybeti büyük ve olması gerektiği gibi kervan yoluna devam ediyor.
Takipteyiz.
Dedikleri gibi, küçük ve desenli bir çıkartma yapıştırsan bencede güzel olur ama yinede senin seçimin.
Allah Kolaylık versin. -
hiç boya atmasaydın daha hoş olurdu. zımparalanmış plexi hali daha güzeldi -
-
projenin kararlı bir şekilde ilerlemesi sevindirici... -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguney
projenin kararlı bir şekilde ilerlemesi sevindirici...
hemde en temiz şekilde devam ediyorum tabi elimden geldiği kadarıyla
takibiniz için teşekkür ederim -
Cidden şahane gidiyor, eline sağlık.
Yalnız bir tavsiyede bulunayım.. En çok hoşuma giden resim aşağıdaki. Ama o çıtaları dizdikten sonra hafiften 150 - 220 - 500 numaralı zımparaları uygulayıp, peşinden bir pasta çekersen, işte o zaman offff derim.. Kesim izleri kötü görünüyor çünkü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 21 Ekim 2010; 22:14:35 >
-
maşallah allah nazardan saklasın muhteşem gidiyorsun barış abi -
mükemmel olmuş. emeğinize sağlık. -
quote:
Orijinalden alıntı: AMFİBİ
Cidden şahane gidiyor, eline sağlık.
Yalnız bir tavsiyede bulunayım.. En çok hoşuma giden resim aşağıdaki. Ama o çıtaları dizdikten sonra hafiften 150 - 220 - 500 numaralı zımparaları uygulayıp, peşinden bir pasta çekersen, işte o zaman offff derim.. Kesim izleri kötü görünüyor çünkü..
teşekkür edrim abi
çizikleri elden geçiricektim ama başka yöntemle yapmayı düşünüyodum
tavsiyenize uyucam
artı olarak çıtaları yapıştırdım ama çok ince oldukları için bana sağlıklı gelmedi alttanda ince saç vidasıyla tutturucam
-
quote:
Orijinalden alıntı: radyoarabesk
maşallah allah nazardan saklasın muhteşem gidiyorsun barış abi
sağol şaban
@Marlbor0
teşekkürler
@YDG
lcd güzel fikir ama artı maliyet -
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
quote:
Orijinalden alıntı: radyoarabesk
maşallah allah nazardan saklasın muhteşem gidiyorsun barış abi
sağol şaban
@Marlbor0
teşekkürler
@YDG
lcd güzel fikir ama artı maliyet
Eğer elinde varsa fazla maliye olmaz heralde.
-
şuan "oha" demek istiyorum ama forum kurallarına aykırı kaçabilir diyemiyorum abi ^^ yahu bu kadar ince işçilik, özen, emek abi hakkaten şapka çıkartılır... her bilgisayarı olan insanın sistemi ne olursa olsun bu kasaya sahip olmak isteyeceğinden eminim. 45dk dır konuyu baştan sona fotoğrafları süze süze okudum sonuna geldim nutkum tutuldu, o kadar kaptırmışım ki her yorumu tek tek okudum (: şuan alltan kalan dersim için okula gitmek yerine darty'e falan gidip küçük bir kesim, biçim,delim aleti seti almak geliyor içimden, microda olsa bir mod'da ben yapmalıyım dedirtti içten içe valla bana :) şiddetle devamını bekliyorum bu işin abi ellerine kollarına emeğine sağlık... yeni modlara da girişirsin umarım biraz göz zevkimizin kalitesi artar. sadece dh'nin değil tüm masaüstü tutkunlarının bu tür kaliteli mod.lara ihtiyacı var diye düşünüyorum... tüm içtenliğimle tebrik ederim sevgiler, saygılar abi dediğim gibi ben bekliyorum senden en az bir kaç mod daha, hele şu canavarın çalışır halini görelim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: vulcain
şuan "oha" demek istiyorum ama forum kurallarına aykırı kaçabilir diyemiyorum abi ^^ yahu bu kadar ince işçilik, özen, emek abi hakkaten şapka çıkartılır... her bilgisayarı olan insanın sistemi ne olursa olsun bu kasaya sahip olmak isteyeceğinden eminim. 45dk dır konuyu baştan sona fotoğrafları süze süze okudum sonuna geldim nutkum tutuldu, o kadar kaptırmışım ki her yorumu tek tek okudum (: şuan alltan kalan dersim için okula gitmek yerine darty'e falan gidip küçük bir kesim, biçim,delim aleti seti almak geliyor içimden, microda olsa bir mod'da ben yapmalıyım dedirtti içten içe valla bana :) şiddetle devamını bekliyorum bu işin abi ellerine kollarına emeğine sağlık... yeni modlara da girişirsin umarım biraz göz zevkimizin kalitesi artar. sadece dh'nin değil tüm masaüstü tutkunlarının bu tür kaliteli mod.lara ihtiyacı var diye düşünüyorum... tüm içtenliğimle tebrik ederim sevgiler, saygılar abi dediğim gibi ben bekliyorum senden en az bir kaç mod daha, hele şu canavarın çalışır halini görelim :)
teşekkür ederim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X