Şimdi Ara

Barhonda Plaza ( Kırmızı Sıvı, Pompa Ve Işıklandırma ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
58.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bu sıkmalı rekorların kaynagı neresi?
     Barhonda Plaza  ( Kırmızı Sıvı, Pompa  Ve Işıklandırma )

• radyatörün takılmış hali

bunlarda kule kısmının kapakları

radyatör hava çıkışı bu tip olucak ( gerçi fotoda pek belli olmuyo )

son fotoda bu nasıl durucak diye bakmak için çekmiştim

hayırlı formlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barhonda -- 18 Şubat 2011; 10:33:36 >

• pleksiden hava nasıl cıkıyor?
  • tam destek arkandayım ustakolay gelsin çok güzel ilerliyorsun.Sonuçta emek harcıyorsun,kasa içini boyamaya kalktım zımparaydı boyaydı derken saatlerimi harcamıştım senin iş daha zor...Helal olsun bitmiş halini dört gözle bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: torque89

tam destek arkandayım ustakolay gelsin çok güzel ilerliyorsun.Sonuçta emek harcıyorsun,kasa içini boyamaya kalktım zımparaydı boyaydı derken saatlerimi harcamıştım senin iş daha zor...Helal olsun bitmiş halini dört gözle bekliyorum

teşekkür ederim
  • destekliyoruz arkadasim seni güzel calisma ilk günden beri takip ediyorum unutma meyve veren agaci taslarlar atasözü bu simdiden kolay gelsin mesajlari okuyunca cevap yazmadan gecemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerpiyade

destekliyoruz arkadasim seni güzel calisma ilk günden beri takip ediyorum unutma meyve veren agaci taslarlar atasözü bu simdiden kolay gelsin mesajlari okuyunca cevap yazmadan gecemedim...

teşekkür ederim
  • Eline emeğine sağlık önceki mesajlarımdada yazdığım gibi on numara iş çıkarmışsın abi,
    Kervanın heybeti büyük ve olması gerektiği gibi kervan yoluna devam ediyor.
    Takipteyiz.

Dedikleri gibi, küçük ve desenli bir çıkartma yapıştırsan bencede güzel olur ama yinede senin seçimin.
    Allah Kolaylık versin.
  • hiç boya atmasaydın daha hoş olurdu. zımparalanmış plexi hali daha güzeldi
  • kapaklarla devam ediyorum

pleksinin üzerine çıtaları dizdim bitimi böyle gözükücek

kesime başladım arada parça bırakıyorum çıtalar uzun olduğu için esnemesin diye

ön kapak kesiminin bitmiş hali

çıtaları yapıştırma ve parçanın bitmiş hali

yerine takılmış halide böyle

aynı işlemleri arka kapak içinde yapıyorum

korktuğum yerlerden biri

hassas bir bölge heran boya atar yada pleksinin köşesinde kırılma olur diye çok yavaş hareketlerle dişleri açtım arka kapakta 6 ön kapakta 4 adet neyseki sorun çıkmadı sonunda kapaklarda bitti

yarın pompaya yada dvd-hdd kısmına başlıcam pompam eheim 1000 eski kasamda onu kullanıyordum
    içinde bulunduğu haznenin ufalması gerek
    bunlarda bittikten sonra anakarta geçebilirim çok fazla bişey kalmadı baştan beri hdd kısmından endişeleniyordum nasıl yaparım diye artık yüzleşme vakti geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barhonda -- 21 Ekim 2010; 21:46:04 >

• projenin kararlı bir şekilde ilerlemesi sevindirici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

projenin kararlı bir şekilde ilerlemesi sevindirici...

hemde en temiz şekilde devam ediyorum tabi elimden geldiği kadarıyla
    takibiniz için teşekkür ederim
  • Cidden şahane gidiyor, eline sağlık.
    Yalnız bir tavsiyede bulunayım.. En çok hoşuma giden resim aşağıdaki. Ama o çıtaları dizdikten sonra hafiften 150 - 220 - 500 numaralı zımparaları uygulayıp, peşinden bir pasta çekersen, işte o zaman offff derim.. Kesim izleri kötü görünüyor çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 21 Ekim 2010; 22:14:35 >

• maşallah allah nazardan saklasın muhteşem gidiyorsun barış abi
  • mükemmel olmuş. emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Cidden şahane gidiyor, eline sağlık.
    Yalnız bir tavsiyede bulunayım.. En çok hoşuma giden resim aşağıdaki. Ama o çıtaları dizdikten sonra hafiften 150 - 220 - 500 numaralı zımparaları uygulayıp, peşinden bir pasta çekersen, işte o zaman offff derim.. Kesim izleri kötü görünüyor çünkü..

teşekkür edrim abi
    çizikleri elden geçiricektim ama başka yöntemle yapmayı düşünüyodum
    tavsiyenize uyucam
    artı olarak çıtaları yapıştırdım ama çok ince oldukları için bana sağlıklı gelmedi alttanda ince saç vidasıyla tutturucam

• quote:

Orijinalden alıntı: radyoarabesk

maşallah allah nazardan saklasın muhteşem gidiyorsun barış abi

sağol şaban

@Marlbor0
    teşekkürler

@YDG
    lcd güzel fikir ama artı maliyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

quote:

Orijinalden alıntı: radyoarabesk

maşallah allah nazardan saklasın muhteşem gidiyorsun barış abi

sağol şaban

@Marlbor0
    teşekkürler

@YDG
    lcd güzel fikir ama artı maliyet

Eğer elinde varsa fazla maliye olmaz heralde.

• şuan "oha" demek istiyorum ama forum kurallarına aykırı kaçabilir diyemiyorum abi ^^ yahu bu kadar ince işçilik, özen, emek abi hakkaten şapka çıkartılır... her bilgisayarı olan insanın sistemi ne olursa olsun bu kasaya sahip olmak isteyeceğinden eminim. 45dk dır konuyu baştan sona fotoğrafları süze süze okudum sonuna geldim nutkum tutuldu, o kadar kaptırmışım ki her yorumu tek tek okudum (: şuan alltan kalan dersim için okula gitmek yerine darty'e falan gidip küçük bir kesim, biçim,delim aleti seti almak geliyor içimden, microda olsa bir mod'da ben yapmalıyım dedirtti içten içe valla bana :) şiddetle devamını bekliyorum bu işin abi ellerine kollarına emeğine sağlık... yeni modlara da girişirsin umarım biraz göz zevkimizin kalitesi artar. sadece dh'nin değil tüm masaüstü tutkunlarının bu tür kaliteli mod.lara ihtiyacı var diye düşünüyorum... tüm içtenliğimle tebrik ederim sevgiler, saygılar abi dediğim gibi ben bekliyorum senden en az bir kaç mod daha, hele şu canavarın çalışır halini görelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vulcain

şuan "oha" demek istiyorum ama forum kurallarına aykırı kaçabilir diyemiyorum abi ^^ yahu bu kadar ince işçilik, özen, emek abi hakkaten şapka çıkartılır... her bilgisayarı olan insanın sistemi ne olursa olsun bu kasaya sahip olmak isteyeceğinden eminim. 45dk dır konuyu baştan sona fotoğrafları süze süze okudum sonuna geldim nutkum tutuldu, o kadar kaptırmışım ki her yorumu tek tek okudum (: şuan alltan kalan dersim için okula gitmek yerine darty'e falan gidip küçük bir kesim, biçim,delim aleti seti almak geliyor içimden, microda olsa bir mod'da ben yapmalıyım dedirtti içten içe valla bana :) şiddetle devamını bekliyorum bu işin abi ellerine kollarına emeğine sağlık... yeni modlara da girişirsin umarım biraz göz zevkimizin kalitesi artar. sadece dh'nin değil tüm masaüstü tutkunlarının bu tür kaliteli mod.lara ihtiyacı var diye düşünüyorum... tüm içtenliğimle tebrik ederim sevgiler, saygılar abi dediğim gibi ben bekliyorum senden en az bir kaç mod daha, hele şu canavarın çalışır halini görelim :)

teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.