gayet güzel gidiyor ,bir fikir de benden.Anakartın sabitlendiği tablanın kenarlarına anakarta doğru bakacak şekilde şerit led kullanabilirsiniz,şerit led değil sadece ışığı görünecek biçimde yapıştırırsanız bence gayet hoş durur,rengine siz karar verin artık
Müthiş bir çalışma olmuşş ark.. tebrik ediorum inanılmaz bi emek vermiş. Böyle bi mod göreçeğimi hiç sanmıyordumm usta işi aşmışş... yine tebrik ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: mckhan
hepsi bitince uv turuncuya boyayalım abi :) sonra mavi led altına koyarız
quote:
Orijinalden alıntı: torque89
gayet güzel gidiyor ,bir fikir de benden.Anakartın sabitlendiği tablanın kenarlarına anakarta doğru bakacak şekilde şerit led kullanabilirsiniz,şerit led değil sadece ışığı görünecek biçimde yapıştırırsanız bence gayet hoş durur,rengine siz karar verin artık
dediğinz gibi led tarzı birşeler koyulabilir tabi ama önce bir çalıştırim sadeliğini bozmadan bişeyler yapabilirim teşekkür ederim
@steyy teşekkür ederim
sadeliği bozmayacağına eminim,şahsen çok gösterişli pavyon tarzı çalışmaları ben de sevmiyorum,elimde mavi şerit led olsa kendi bilgisayarımda uygulardım,tam anakartın altına kenarlarından ışık yayacak şekildesizde beyaz veya kırmızı renk kullanırsanız bence gayet hoş durur
Mükemmel bir çalışma
quote:
Orijinalden alıntı: sft67
Mükemmel bir çalışma
teşekkür ederim
pompa ve anakart bağlantıları tamam kasa şu anda normal olarak çalışmakta akşam yetiştirebilrisem fotoları paylaşıcam
dwd kutusu ne alemde
quote:
Orijinalden alıntı: mckhan
dwd kutusu ne alemde
kutunun parçaları hazırda birleştirmem gerek dayanamadım artık nasıl çalışıcak diye bağlantıları yapmak istedim ama çok uğraştırdı soğutmayı bağlamak oldukça zor oldu ama umduğumdan daha sezsiz oldu görüntüsünü yazmıyorum bile
Ne kadar yavaşta olsa çok iyi gidiyor.
hele şukur mutlu son diyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: radyoarabesk
mutlu sona daha var şaban şimdilik sıvı soğutma sistemi ve anakart çalışır vaziyette kalanlarana parçalar olarak dvd kutusu,ekran kartı aparatı bunların haricinde kablolar düzenlenicek yarım kalan arka kapak kaplaması,sata kablo sorunu en son olarakta bord kapağı bord kapağı hariç hepsi bayrama kadar biter diye düşünüyorum ( bayram tatilinde evde olması gerek )
@YDG yavaş olmak zorunda montajlar cidden zor oluyor
yeni fotolar birazdan konuya dahil olucak
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
quote:
Orijinalden alıntı: radyoarabesk
mutlu sona daha var şaban şimdilik sıvı soğutma sistemi ve anakart çalışır vaziyette kalanlarana parçalar olarak dvd kutusu,ekran kartı aparatı bunların haricinde kablolar düzenlenicek yarım kalan arka kapak kaplaması,sata kablo sorunu en son olarakta bord kapağı bord kapağı hariç hepsi bayrama kadar biter diye düşünüyorum ( bayram tatilinde evde olması gerek )
@YDG yavaş olmak zorunda montajlar cidden zor oluyor
yeni fotolar birazdan konuya dahil olucak
Geç olsun güç olmasın.
fotolarla konuya devam ediyorum ilk olarak power düğmesi eskilerden kalma arızalı bir kart okuyucum vardı onun parçalarını atmamıştım belki lazım olur diye ve oldu
gördüğünüz gibi kabloyu kestim düğmeyle bağlantısını yapıp ve yerine taktım
geçelim sıvı soğutmanın montajına ( baştan belirtmek isterim cok zor oldu alan çok dar ve rekorların yüzüklerini bağlarken bir ara ellerimi hisstemiyordum ) bütün rekorları teflonla bantladım
pompayla radyatör arasındaki hortumumuz hazır
haznenin alt kısmıda hazır
hazne üst kısım ( rekoru henüz sıkmamıştım )
zar zor bloğu takmaya çalışıyorum
ara vermek zorundayım birazdan devam edicem
fotolara devam anakart artık çıkmamak üzere yerinde
blok hortumlarını takmaya çalışıorum
herşey tamam sıvının ilk şişenisini boşalttım sonra biraz daha ekledim ve düğmeye bastım ( fan kablolarınıda taktım ama toparlamadım şimdilik dağınıklar )
egsoz fanıda çalışıyor
son fotolarda arka kapak takılıyken ( kaplaması ve içerdeki kabloların toparlanmamış hali )
umarım bu kadar çok foto koyarak fazla detaycı olmamışımdır hayırlı formlar dilerim
valla helal olsun abi eline koluna saglık
Birazcık "ANAKART STANDI"na benzese de, şahane olmuş vallahi.. Eline sağlık. Bu arada cpu bloğu gözüm biryerlerden ısırıyor gibi sanki..
Helal olsun süper olmuş bu arada ekran kartı vs vs için anakartın üzerine bi kutu yapıcakmısın
quote:
Orijinalden alıntı: AMFİBİ
Birazcık "ANAKART STANDI"na benzese de, şahane olmuş vallahi.. Eline sağlık. Bu arada cpu bloğu gözüm biryerlerden ısırıyor gibi sanki..
abi o senin eserin kaç el dolaşıp bana geldi ( bi ara senin konularda görmüştüm pompada büyük ihtimalle senin yapımındır gerçi ben biraz hazneyle oynadım ) teşekkür ederim
@radyoarabesk sağol şaban bu gün malum kasayı sana gösteremedim ama en kısa zamanda görüceksin