Şimdi Ara

Barhonda Plaza ( Kırmızı Sıvı, Pompa Ve Işıklandırma ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
6
Favori
58.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YDG

Barış abi sormak istediğim birşey var. Bu siyah olanlar ahşam değil mi? Bana biraz görüntüyü bozuyor gibi geldi ama. Fotoğraflardan olsa gerek?

yok abicim o gördüğün ahşap değil
    3mm kalınlıkta pleksinin siyah ağaç desenine benzeyen folyo ile kaplanmış hali
    görüntüyü bozuyor dediğin sanırım çok yakından çektiğim fotodur normalde kötü durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barhonda -- 7 Kasım 2010; 22:16:08 >
  • Çok uğraştın ama sonunda bir şaheser çıktı ortaya
    Görüntü olarak Thermaltake'in VL3000 modeline çok benzettim ben bitmiş halini. Eline koluna sağlık, güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

Çok uğraştın ama sonunda bir şaheser çıktı ortaya
    Görüntü olarak Thermaltake'in VL3000 modeline çok benzettim ben bitmiş halini. Eline koluna sağlık, güle güle kullan.

teşekkür ederim
  • bir kaç fotoyla konuya devam etmek istiyorum
    kasa henüz bitmedi ama hafta sonu sistemi kurarım diye bugün eve getirdim
    ilk olarak sistemi kuracağım hdd yi kutusuna yerleştirdim

Barhonda Plaza  ( Kırmızı Sıvı, Pompa  Ve Işıklandırma )

gördüğünüz gibi hdd'nin her tarafını süngerle destekledim ve yerine taktım gayet güzel bir şekilde sessizce çalışıyor

ilk açtığımda ekran kartı fazla ısınıyor gibi geldi ama formattan sonra herşey yoluna girdi fotolarda görüldüğü gibi ekran kartının aparatını yapmadığım için şimdilik çetvelle sabitledim

hayırlı formlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barhonda -- 6 Kasım 2010; 23:02:45 >

• Hocam fotoğraflar yine mükemmel. Çalışmada aynı şekilde süper ilerliyo. Yalnız aklıma birşey takıldı fotoğraflara bakarken. Anakart'ı neden kasaya Ters bir şekilde montajladınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Hocam fotoğraflar yine mükemmel. Çalışmada aynı şekilde süper ilerliyo. Yalnız aklıma birşey takıldı fotoğraflara bakarken. Anakart'ı neden kasaya Ters bir şekilde montajladınız ?

nedeni kabloların arkaya gelmesi
    eğer anakartı normal yerleştirseydim kabloların hepsi ön tarafa gelicekti ( kullanırken kasa sağımda kalıyor )
    teşekkür ederim
  • resimlerde gördükki çok fazla abur cuvur yiyorsun abi

albeni gazoz falan insan ikram eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckhan

resimlerde gördükki çok fazla abur cuvur yiyorsun abi

albeni gazoz falan insan ikram eder

• eline fikrine cebine sağlık bence muhteşem olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaf1

eline fikrine cebine sağlık bence muhteşem olmuş

teşekkür ederim
  • emek verilmiş bir proje ama dış etkenlere çok açık kalmış kardeşim. toz baş belası olacaktır birse sıvı temasına çok dikkat etmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachadell

emek verilmiş bir proje ama dış etkenlere çok açık kalmış kardeşim. toz baş belası olacaktır birse sıvı temasına çok dikkat etmek gerekir.

anakart kapanıcak ama dediğiniz gibi korunması gereken bir kasa
    teşekkür ederim
  • Nihayet düze çıktın, bitirdin kasayı . darısı başımıza... dostum eline sağlık . Led modlardan sonra biraz birşeyler öğretmişindir mod meraklılarına...
    güle güle kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

Nihayet düze çıktın, bitirdin kasayı . darısı başımıza... dostum eline sağlık . Led modlardan sonra biraz birşeyler öğretmişindir mod meraklılarına...
    güle güle kullan...

DH'deki üyeler ve misafirler ufakta olsa birşeyler öğrendilerse ( benim gibi ) ne mutlu bana
    dediğiniz gibi mod sezonu açıldı sanırım projeler bölümünde hareketlilik var hepinize kolay gelsin umarın herşey istediğinzi gibi olur
    teşekkür ederim

• Çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullan süper bi tasarım el emeyi çok büyük sana kullanmak düşer bizede bakıp hayal kurması düşüor :):)
  • Anakart açıkta zarar görmez umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayTic

Çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullan süper bi tasarım el emeyi çok büyük sana kullanmak düşer bizede bakıp hayal kurması düşüor :):)

teşekkür ederim

@YDG
    bir süre dikkat edicem bayramdan sonra hemen kapağını yapıcam
  • daha önce yazıldımı göremedim ama abicim sistemin ısı değerlerini çok merak ettim bu kasa tipi açık hemde sıvı soğutma olunca merak ettim hem default hemde oc değerleri yazarsan çok sevinirim kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 9 Kasım 2010; 18:50:36 >
  • [DHTUBE=]http://www.bolumsonucanavari.com/./VideoIncelemeler-1e1_Satin_Alabileceginiz_En_Pahali_Kasa_Level_10-1758.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

daha önce yazıldımı göremedim ama abicim sistemin ısı değerlerini çok merak ettim bu kasa tipi açık hemde sıvı soğutma olunca merak ettim hem default hemde oc değerleri yazarsan çok sevinirim kolay gelsin

henüz test yapmadım şimdilik normal kullanıyorum bord kapağıda bitsin sıcaklık testlerini yaparım hem daha sağlıklı sonuçlar almış olurum
    linkteki kasa gerçekten pahalı
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.