Aramızda nerdeyse herkez Barış Manço'yu sever... Buna herkez katılıyor galiba... Ben de bir Barış Abi topiği kuralım dedim Burda en sevdiğiniz şarkılarını falan tartışalım dedim...
Gerçek bir sanatçıydı . Tüm gerçek sanatçılar gibi maalesef değeri öldükten sonra anlaşıldı
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Gerçek bir sanatçıydı . Tüm gerçek sanatçılar gibi maalesef değeri öldükten sonra anlaşıldı
evet... adam zaten söylemiş: "Bana yabancı ülkelerde gösterilen ilginin 4'te 1'ini gösterselerdi; ben çok daha mutlu olurdum" falan diye...
bende severim sanırım pc de çoğu albümü var isteyene yollayabilirim
şarkılarının çoğunu severim şu an aklıma "dağlar dağlar" "kol düğmesi" geliyo
ben saymakla bitiremiyorum... ama "seher vakti", "unutamadım" falan çok güzel şarkılar...
Unutamadım da güzeldir.Yol verin ağalar beyler de güzeldir.İste hendek iste devede güzeldir...Hepsi güzel iste ya =) ama baris abi artık aramızda degil o ayrı
quote:
Orjinalden alıntı: Greenleaf
Unutamadım da güzeldir.Yol verin ağalar beyler de güzeldir.İste hendek iste devede güzeldir...Hepsi güzel iste ya =) ama baris abi artık aramızda degil o ayrı
herkezi de en çok üzen şey bu zaten: aramızda olmaması... şimdi hayatta olsaydı heryerde yalın malın gibi manyakları değilde Barış Abimizi dinliyor olurduk... ama nerde..........
quote:
+1 hep böyle oldu
quote:
Orjinalden alıntı: bozz
quote:
+1 hep böyle oldu
Cem Karaca falan da böyle oldu... Bizim Türkiye'deki sanatçı değerleri ressamlar gibi oluyor... öldükten sonra değerleri anlaşılıyor...
elinde "hayır" şarkısı olan varmı , eskiden çok dinlerdim ama şu an elimde yok.veya link verebilecek...
Hadi hep beraber simdi winampimizi acalım ve Baris abinin bi sarkısını calalım,analım onu.
ben zaten 1 haftadır barış amço dinliyom hemde gitarımlan çalmaya çalışıyom...
quote:
Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key
elinde "hayır" şarkısı olan varmı , eskiden çok dinlerdim ama şu an elimde yok.veya link verebilecek...
baba ben de yok... aradım ama bulamadım...
quote:
Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key
bakim olması lazım ama pc de var istersen pm le mail i ni yolla atarım
Nasıl unuturum platonik aşkıma unutmaki dünya faniyi binlerce kez haykırdığımı ama beni bir kez bile olsun duymadığını
bu aralar DOMATES BİBER PATLICAN ve GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR parçalarını dinliyorum.
sarı çizmeli mehmet ağa ve gönül ferman dinlemiyor