Şimdi Ara

Rocky Serisi ve Sezai Aydın Seslendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Rocky 1' Sezai Aydın çok güzel seslendirmiş.Fakat 2.filmi neden seslendirmemiş acaba? Adam ödül ama 2.filmi ona vermemişler.Diğerleri de farklı sanırım.Tüm seriyi Sezai Aydın'ın sesinden daha önce tv de falan duydunuz mu? Çünkü kanalların dublajları baya değişiyor artık. Geçen gün Mumya 1'i atv tekrar seslendirmiş.Okanıl'ı Umut Tabak(polat alemdar sesi) seslendirmiş ama iyi olmamış.Eskisi çok iyiydi.Benim eski dublajları seviyorum.Tıpkı geleceğe dönüşteki eski doktor sesi gibi.Ama o dublajlar malesef bulunmuyor. Belki Rocky'nin vardır.Bilen varsa lütfen haber versin.

• Nedense bu yetenekli abizmiz aklıma geldi. 2.35 - 4.15 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 13 Eylül 2014; 23:59:42 >
  • evet bende onca araştırmama rağmen 1. film hariç diğer bölümleri sezai aydı dublajlı bulamadım.yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

evet bende onca araştırmama rağmen 1. film hariç diğer bölümleri sezai aydı dublajlı bulamadım.yardımcı olabilecek varmı?

tv sanırım tüm seriyi Sezai Aydın sesiyle yayınlamış.Ama kaydeden olmadığı için bulmak çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 18 Haziran 2020; 22:17:40 >
  • Benim bildiğim kadarıyla TV de oynayan ilk 3 Rocky filmi Sezai Aydın tarafından seslendirilmişti. Sonrasını bilmiyorum. Hatta ben Rocky'i ilk defa TV de izlediğimde Sezai Aydın'ın sesinden tanımıştım. TRT de oynayan bütün Stallone filmlerini Sezai Aydın seslendirirdi.
  • asıl konuda bu zaten,nerden bulup indireceğiz :)
  • Elimde serinin orjinal vcd leri var.Ama ilk film hariç o dublajlar da farklı kişiler tarafından seslendirilmiş.Sanırım Sezai Aydın sesi Trt ye özel seslendirmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Elimde serinin orjinal vcd leri var.Ama ilk film hariç o dublajlar da farklı kişiler tarafından seslendirilmiş.Sanırım Sezai Aydın sesi Trt ye özel seslendirmiş.

bencede sadece trt y özel bişi olmuş bu durum.onca bulduğum filmleri oldu hep başkası seslendirmiş
  • Cehennem Melekleri'nde de Stallone'yi Sezai Aydın seslendiriyor.
  • Ben de arıyırum fakat bir türlü bulamadım. 2-3-4-5'in Sezai AYDIN dublajlı versiyonları var. TV'de birçok kez izledim. Fakat internette hiçbir yerde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef arkadaşlar bulmak imkansız gibi.Ancak tv den kayıt yapılırsa bulabiliriz.O da şuan mümkün gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 18 Haziran 2020; 22:18:15 >
  • Tv arşivinde filan yok mudur? Dişcideyim bakamıyom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Tv arşivinde filan yok mudur? Dişcideyim bakamıyom

hocam dişçideyken nasıl mesaj yazıyorsun.Sıra mı bekliyorsun?
    tv arşivinde olsa bile ses o kadar kalitesiz olur ki dinlemek istemezsiniz.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Vay be. Rocky izleyip bi nostalji yapalım dedik. Sezai Aydın olmayan Rocky sesini duyunca şok oldum. Hiç yakışmamış kapkalın ses. Sezai Aydın'ın sesi Stallone'nin orjinal sesi gibiydi
    Diş taşı temizletiyordum. O esnada yazdım

• Geçmiş olsun.Gerçekten Sezai Bey'in sesi çok iyiydi.Orada izlerken aklıma geldi bulabilir miyiz diye ama kimse almamış o sesi.Bende eski orjinal vcdleri var ama onlarda da ilk film hariç başka sesler var.Belki bu da Geleceğe Dönüş sesi gibi ileriki yıllarda çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 18 Haziran 2020; 22:18:50 >
  • Sananyolu illaki yayınlar. Yayınladığı zaman sesi en kaliteli biçimde nasıl kaydedebilirim acaba?

• Sezai aydın olmadan sarmıyor dimi

• Başka bi forumda biri tüm seriyi 1080p sezai aydın dublajını sonradan ekleyerek paylaşmış ama linkler fileservede olduğu için ölmüş. Artık imkansız gibi geliyor bana.
    Son çare samanyolunun istek ve öneri bölümüne mail attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 23 Aralık 2014; 2:47:30 >
  • quote:

Başka bi forumda biri tüm seriyi 1080p sezai aydın dublajını sonradan ekleyerek paylaşmış ama linkler fileservede olduğu için ölmüş. Artık imkansız gibi geliyor bana.

Arkadaşlar boşuna aramayın.Malesef Sezai Aydın dublajı yoktur hiçbir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Başka bi forumda biri tüm seriyi 1080p sezai aydın dublajını sonradan ekleyerek paylaşmış ama linkler fileservede olduğu için ölmüş. Artık imkansız gibi geliyor bana.

Arkadaşlar boşuna aramayın.Malesef Sezai Aydın dublajı yoktur hiçbir yerde.

Sadece samanyolu tv nin elinde var. Hatta sitesinde tüm serinin Sezai AYDIN'lı fragmanları bile duruyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.