Şimdi Ara

Rocky Serisi ve Sezai Aydın Seslendirmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Başka bi forumda biri tüm seriyi 1080p sezai aydın dublajını sonradan ekleyerek paylaşmış ama linkler fileservede olduğu için ölmüş. Artık imkansız gibi geliyor bana.
    Son çare samanyolunun istek ve öneri bölümüne mail attım

Arkadaşlar boşuna aramayın.Malesef Sezai Aydın dublajı yoktur hiçbir yerde.

Sadece samanyolu tv nin elinde var. Hatta sitesinde tüm serinin Sezai AYDIN'lı fragmanları bile duruyor.

Birde birkaç sene önce TNT denen bir kanal vardı.Orada da Sezai abinin dublajı oynamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rat.planet -- 18 Haziran 2020; 22:19:51 >

• An itabiriyle Rocky serisinin Sezai AYDIN'lı 754kbps'li ses dosyaları elimde. Acaba forumda ses dosyası paylaşımı yasak mıdır? 1080p filmlere sesleri gömmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 8 Mart 2015; 3:18:28 >
  • EVET ESKİLER KİMLER

Rocky Serisi ve Sezai Aydın Seslendirmesi

• quote:

An itabiriyle Rocky serisinin Sezai AYDIN'lı 754kbps'li ses dosyaları elimde. Acaba forumda ses dosyası paylaşımı yasak mıdır? 1080p filmlere sesleri gömmeyi düşünüyorum.

Nerden temin ettiniz acaba?tüm seri olarakmı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

quote:

An itabiriyle Rocky serisinin Sezai AYDIN'lı 754kbps'li ses dosyaları elimde. Acaba forumda ses dosyası paylaşımı yasak mıdır? 1080p filmlere sesleri gömmeyi düşünüyorum.

Sadece ses dosyası olaram tüm seri var. Full hd olarak seriyi indirip sesi gömmeyi düşünüyorum. İstersen pm ile linkleri yollayabilirim.

• quote:

quote:

quote:

Sadece ses dosyası olaram tüm seri var. Full hd olarak seriyi indirip sesi gömmeyi düşünüyorum. İstersen pm ile linkleri yollayabilirim.

memnun olurum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

memnun olurum.

Özel mesaj ile yolladım. Upload hızım yüksek olsaydı videoya gömüp paylaşırdım ama inanılmaz yavaş. 0.5mb filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

EVET ESKİLER KİMLER

Duygulandım gene

O zamanlar çocuktum dolayısıyla direkt çocukluğu hatırlatıyor

Geçen yıllarda aynı havayı yaratmaya çalıştı star tv ama başarılı olamadı tabi. 90'lar ne anlatılabilir ne de tekrarlanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

EVET ESKİLER KİMLER

Duygulandım gene

O zamanlar çocuktum dolayısıyla direkt çocukluğu hatırlatıyor

Geçen yıllarda aynı havayı yaratmaya çalıştı star tv ama başarılı olamadı tabi. 90'lar ne anlatılabilir ne de tekrarlanabilir

aynı duyguları yaşıyoruz dostum kesinlikle

• Ses dosyalarını isteyen varsa pm atabilir.

• Efsane dublaj bulunmuş sanırım.
    Sesleri alsak bile onları senkronlamak oldukça zor olmalı.
    Keşke dvdlerini tekrar satışa sunsalar da alsak.
  • quote:

Efsane dublaj bulunmuş sanırım.

Sesleri senkronlamak çok kolay. Programı var. Linkleri istiyorsan pm den atabilirim. Ses kalitesi de gayet iyi. 754 kbps.
  • quote:

quote:

Sesleri senkronlamak çok kolay. Programı var. Linkleri istiyorsan pm den atabilirim. Ses kalitesi de gayet iyi. 754 kbps.

hocam ses dosyalarını yollamanız mümkün mü? 1080p bluray versiyona senkron yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedus

quote:

quote:

hocam ses dosyalarını yollamanız mümkün mü? 1080p bluray versiyona senkron yapacağım.

Yolladım.

• Ses dosyalarını yeni bir upload sitesine uploadlamam gerek. Uzun süre silinmemesini istiyorum. Acaba google drive veya dropbox gibi yerlerde illegal damgası yer mi?
  • Kardeş Yandex bulutuna yükleyebilirsin..Orada uzun süre kalıyor..Yanılmıyorsam bir yıl(yanılıyor olabilirim de)
    Ayrıca ses dosyalarını bana da pm gönderir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülgüngüzey

Kardeş Yandex bulutuna yükleyebilirsin..Orada uzun süre kalıyor..Yanılmıyorsam bir yıl(yanılıyor olabilirim de)
    Ayrıca ses dosyalarını bana da pm gönderir misin?

Linkler ölü şu anda. Sadece rocky 4 sağlam. Acaba google drive yada microsoft drive gibi yerlere yüklesem illegal diye silerler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 19 Şubat 2016; 2:24:06 >
  • Dublajı bulduğum site elindeki tüm dublajları ftp olarak paylaşmış. Rocky'den tutun geleceğe dönüş serisi hatta 1994 yılında yayınlanmış spidermanın çizgi dizisinin dublajı bile mevcut. Buyrun arkadaşlar:
    www.dcrgworld.com
    Nothing found for Dcrg Turkce Ses Vip Uyelik Basvuru Merkezi 850 Vip Tanitimi 1000 Sesi Ucretsiz Vipten Indir Limit Yok 698851
    http://www.dcrgworld.com/dcrg-turkce-ses-vip-uyelik-basvuru-merkezi-850/vip-tanitimi-1000-sesi-ucretsiz-vipten-indir-limit-yok-698851.html

Tüm filmleri görmek için paylaşılan ftp linkini firefoxta açın. Chromede açınca klasör gözükmüyor. Firefoxta açtıktan sonra isim olarak sıralayıp DCRG-SES-FULL-ARSIVI-ICIN-TIKLAYIN klasörüne girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 19 Şubat 2016; 3:41:30 >

• çocukluk kahramanım çok severim. hayatımda önemli bir yere sahip.

tragedystreets.blogspot.com
    Benden sana...
    http://tragedystreets.blogspot.com/2016/02/rocky.html

dayanamadım ve yazdım. italyan aygırı için.

acı yok rocky acı yok. Gücünü cesaretinden ve aşkından alan adam.

Rocky’i yıllar boyu kimse yıkamadı, tabi kimse ona hayat kadar sert vuramamıştı.

• 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz sitede rocky dublajını bulamadım ben,tam olarak link uzantısını paylaşmanız mümkünmü?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.