Şimdi Ara

BARIŞ AKARSU'NUN MOTORLARI MARKASI NEDİR?YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
24.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 593922 ¤

Öndeki mavi makine kesin olarak Honda Shadow VT700.. 87 yılında üretildi en son bildiğim kadarıyla.
    Shadow tarihçesinde soldan egzost çıkışı veren birtek bu seri var.

Arkadaki yeşil olan ise Kawasaki ama modelini bilemiyorum. Logosu Kawasakinin yıllar önce cruiserlarında kullandığı logo çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKARSU 61 -- 20 Şubat 2008; 12:40:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rabesantrata

Arkadaki motor kawasaki EN 500. sıraçift silindir 500cc. 200km sonsürat yapabildiği söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKARSU 61 -- 20 Şubat 2008; 12:40:19 >
  • TEKRAR ÇOK TEŞEKKKÜRLER ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞ_AKARSU29 -- 20 Şubat 2008; 12:42:34 >
  • Arkadaki yeşil gerçekten muazzammış
  • Yeşil olandan emin değilim. Suzuki Intruder olabilir diye düşünüyorum. Ama diğeri kesinlikle Kawasaki EN 500 ...
  • yeşil olan kawasaki en500

mavi olan yamaha virago XV750

• quote:

Orjinalden alıntı: darkmanner

Arkadaki yeşil gerçekten muazzammış

+1
  • Yeşil olan kawasaki en500
    Mavi olan Suzuki intuder.
    Bunların dışındakiler yanlış tahminlerdir.
    Kesin olanlar bunlar fakat intruder ın kaç cc olduğunu çıkaramadım ama 800 civarı diyim.
  • bak kardeşim bu yeşil olan motorla çekilmiş fotarafı yani kawasaki en 500 le görmek istersin çok güzüel motor

http://byfiles.storage.live.com/y1pS3nubXPxOO8HwTantZZPibp4o1GvujLlPd_XyUIqbVyfwAa8ATRrInp07Suiy5s_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo90 -- 11 Ekim 2008; 13:53:27 >
  • Arkadaki %100 kawasaki aynı motor abimde var. Öndekini çıkartamadım 90 model Harley falan olabilir.
  • Mavi motorun markası ne gerçekten herkez farklı yazmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpy

Yeşil olan kawasaki en500
    Mavi olan Suzuki intuder.
    Bunların dışındakiler yanlış tahminlerdir.
    Kesin olanlar bunlar fakat intruder ın kaç cc olduğunu çıkaramadım ama 800 civarı diyim.

+1 (Hiç de sevmem böyle demeyi de :S )
    EN 500 foto:

http://img284.imageshack.us/img284/6348/imag0012medium1vc.jpg

Suzuki intruder 850:

http://www.e-d-s.co.uk/bikepics/pages/Suzuki%20intruder%20850%201996_jpg.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: Ns

Evet gördüm şimdi Mavi olan harley XL 800 serisi ya da super g olması lazım (90ların bası diye biliyorum) , arkadakinin arkası kawasaki ye benziyor ancak orda görülen amblem kawasakiye benzemiyor.(büyük ihtimalle kawasaki hatta vn 1000* serisi olabilir)

Bu arada tesekkür ederim şahinöz31

• Son ve net cevap :

Öndeki motor ( Mavi, çantasız ) SUZUKI INTRUDER 800
    Arkadaki motor ( Çantalı ) KAWASAKI EN 500
  • quote:

Orjinalden alıntı: Minik_cooper

Son ve net cevap :

Öndeki motor ( Mavi, çantasız ) SUZUKI INTRUDER 800
    Arkadaki motor ( Çantalı ) KAWASAKI EN 500

doğru ..
  • SAĞDAKİ %100 KAWA EN 500
  • Kardeş Barış Akarsu'nun suziki motoru benim amcaoğlunun bi arkadaşında.Amcaoğlu ve arkadaşı Barış Akarsu hayranı ve Barışın ailesiyle yakından tanış.Uzun süre cam haznede saklanmış ve Barışın ailesi maddi yetersizlikten satmışlar ve o cocuk almış.Motor ön tekerden darbe almıştı değişti ve uzun süre yattığı için çok arıza veriyomuş.Fakat arkadaşı baya masraf yapıp yeniletmiş.şimidide satıyo motoru.sanırım 7 bin istiyo.eğer ilgilenirsen haber veririm amcaoğluna
  • OFFF bee millet ne sallamış arkadaş.Harley diyenler var ya.Hayatında Harley'e iki kere bakmış bir insan evladı fotodaki motorların Harley 'le alakası olmadığını bilir.
    Mavi olana da shadow diyen var VL 600 intruder o.
  • http://www.ilanimo.com/ilandetay-vasita-motosiklet-baris-akarsu-nun-motoru-41278-goster arkadaşlar Barışın SON motoru bu mu şu anda bu sitede satılık. doğru mu ?
  • niye caps lock açık yazıyon gardaş ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.