Şimdi Ara

BARIŞ AKARSU'NUN MOTORLARI MARKASI NEDİR?YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
24.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN RAHMETLİ BARIŞ AKARSU HAYRANIYIM VE BARIŞ'IN MOTORLARIN'DAN BİR TANESİNİ

ALMAK İSTİYORUM FAKAT ŞUANDA MOTORLARI AMASRA BELEDİYESİNDE MUHAFAZA EDİLİYOR

VE SATILMAYACAĞINI ÖĞRENEBİLDİM RESİMLERİNİ BULABİLDİM BANA BU MOTORLARIN

MARKALARINI BİLEN VARSA YADA ARANIZDA AMASRAYA YAKIN OLAN VARSA YARDIMLARINIZI

RİCA EDİYORUM ENAZINDAN AYNI MARKA ALMAK İSTİYORUM

AYRICA İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR

ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİMİZ BARIŞ AKARSU MEKANI CENNET OLSUN NUR İÇİNDE YATSIN İNŞALLAH

• Yapay Zekanın Yanıtı

BARIŞ AKARSU'NUN MOTORU: YARDIM

Türkiye'nin sevilen müzisyenlerinden Barış Akarsu, motor tutkunuyla tanınırdı. Ancak, kullandığı motor markası hakkında farklı iddialar bulunmaktadır.

Bazı kaynaklara göre Barış Akarsu, Honda Shadow marka bir motor kullanmıştır. Bu iddia, Akarsu'nun fotoğraflarında ve videolarında görülen motorun benzerliğine dayanmaktadır.

Diğer kaynaklar ise Akarsu'nun Harley-Davidson Sportster marka bir motor kullandığını öne sürmektedir. Bu iddia, Akarsu'nun yakın arkadaşı ve menajeri tarafından desteklenmektedir.

Hangisi doğru olursa olsun, Barış Akarsu'nun motorları her zaman tutkusunun ve macera sevgisinin bir sembolü olarak hatırlanacaktır.

Barış Akarsu'nun kullandığı motorun markasıyla ilgili farklı iddialar bulunmaktadır:

• Honda Shadow
    • Harley-Davidson Sportster

Bu motorların her ikisi de güçlü ve popüler motosikletlerdir:

• Honda Shadow, cruiser tarzı bir motosiklettir ve rahat sürüşüyle bilinir.
    • Harley-Davidson Sportster, klasik bir Amerikan motosikletidir ve performansı ve sesi ile ünlüdür.

Barış Akarsu'nun hangi motor markasını kullandığına dair kesin bir bilgi olmamakla birlikte, kullandığı motorların tutkusunu ve macera sevgisini yansıttığı açıktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım, motosiklet istiyorsan güzel bir cruiser alsana neden illa Barış'ın motorlarından olsun istiyorsun anlamadım. Ben cruiser'lardan anlamam, anlayan bir arkadaş sana bunların ne olduklarını söyleyebilir ama Barış'la aynı zevkler içinde olmak zorunda değilsin kendisi çok seviyor olsan da..
  • OLABİLİR ZEVKLERVE RENKLER TARTIŞILMAZ DOSTUM TAVSİYEN İÇİN YİNEDE SAĞOL
  • Ben söyleyebilirim de resimler acılmıyor göremiyorum.
  • soldaki 250 cc lik hyosung aquila sanırsam.
  • HD OLABİLİR SOLDAKİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: S!LENT SCREAM

HD OLABİLİR SOLDAKİ

Bence de ikiside Harley olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RESİMLERİ GÜNCELLEDİM ŞUANDA AÇILIYORLAR
  • Arkadaki Kawasaki, öndeki Harley Davidson!
  • Bence mavi kawasaki yeşil harley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIYPWZQP -- 27 Ocak 2008; 20:25:35 >
  • Ben hala resimleri göremiyorum, bazen denk geliyor zaten arkadaslar cevaplamıslar;

• Harbiden de göremiyomuşsun ben de diyorum neden resimler açılmıyor diyor bu

Al bi de ben atayım belki bunda problem olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 27 Ocak 2008; 23:17:59 >
  • Evet gördüm şimdi Mavi olan harley XL 800 serisi ya da super g olması lazım (90ların bası diye biliyorum) , arkadakinin arkası kawasaki ye benziyor ancak orda görülen amblem kawasakiye benzemiyor.(büyük ihtimalle kawasaki hatta vn 1000* serisi olabilir)

Bu arada tesekkür ederim şahinöz31
  • amblemler sanki HD larıandırıyor birdaha oraya gittiginda deponuın uzerindeki amblemleri cek..
    illa boyle motor istiyorsan bu tip tıpatıp benzeyen 10larca motor var noktasına kadar ayni..
    simdi adam
    harley aldı diye sende harleymi alıcan anlamadım
  • Bu forumda herkes bi garip zaten
  • mavi olan honda shadow 600cc yeşil olanı kavasaki ama aynı tasarımla birkaç çin markası da motor üretti tam olarak kestiremedim ne olduğunu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 2 Şubat 2008; 18:55:46 >
  • hocam o klasik takılıyordu
    mavinin honda oldugnu biliyorum ama diğerlerin
  • ARKADAŞLAR BİR KAÇ GÜNDÜR SİTEYE GİREMEDİM KUSURA BAKMAYIN

İŞTE TÜRK KARDEŞLİĞİ BUDUR

YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
  • Öndeki mavi makine kesin olarak Honda Shadow VT700.. 87 yılında üretildi en son bildiğim kadarıyla.
    Shadow tarihçesinde soldan egzost çıkışı veren birtek bu seri var.

Arkadaki yeşil olan ise Kawasaki ama modelini bilemiyorum. Logosu Kawasakinin yıllar önce cruiserlarında kullandığı logo çünkü.

• Arkadaki motor kawasaki EN 500. sıraçift silindir 500cc. 200km sonsürat yapabildiği söyleniyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.