Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
70.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuyu şuandan itibaren saptıran üyelere direkt ceza uygulamasında bulunacağım bilginize. İnsanların yapısında olan bir durumdur bu, sevdikleri, tanıdıkları kişilerin ölümüne veya ölümle pençeleşmesine inanamazlar. Şehit olan kardeşlerimiz hepimizin annelerinden, babalarından, kardeşlerinden de daha önemliler. Hangimiz annemiz ya da babamız ölümle pençeleşirken şehitlerimizi düşünmeyi başarabilir? Bu konunun doğru ya da yanlış olduğunu savunmuyorum sadece bu böyle işler diyorum.

Barış Akarsu'yu sevmiyor olabilirsiniz ama bu konuyu karıştırabileceğiniz anlamına gelmez. İnsanlar sevdikleri bir kişi için üzüntülerini belirtiyorlar burada. Sizin için bir değeri yoksa girmeyin / kirletmeyin konuyu. Kaçınız son günlerde sinemaya gitmedi, kız arkadaşıyla dolaşmadı, arkadaşlarıyla eğlenmedi? Utanmıyor musunuz orada şehit verirken gezip tozmaya?

İnsanlar sizin sevmediğiniz türden müzik yapan birisi için dua edip, üzülürken şehitler var, ama siz gezip dolaşırken, kahkalarla gülerken şehitler yok...

Yeni bir uyarı daha olmayacak. Kirletmeyin bu konuyu.... Şehitleri de alet etmeyin emellerinize.

NOT: Bu mesaj uyarı niteliğindedir. Alıntı yapıp cevap vermeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 1 Temmuz 2007; 10:03:58 >

• İnancım çok azaldı ya nerden çıktı bu olay ya uff ya ölürse.. ki büyük ihtimal öyle olcak çünkü iyi birisi.. zaten adam gibi ne oyuncu ne şarkıcı var

@vozer Süpersin kesinlikle katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 1 Temmuz 2007; 10:06:16 >
  • Vozer
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

quote:

Orjinalden alıntı: smecall

quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

Arkadaşlar şarkıları çok güzeldi yaw çok başarılı bi sanatçıydı.

Bakın bunu bi dinleyin :http://www.youtube.com/watch?v=j9A2VpmLmKQ

sanatçıydı deme yaw hala sanatçı

sanatçı yada değil.... hareketlere bakarmısın bir insan yaşam mücadelesi veriyor burda çıkmış biri de yok sanatçı değil falan tartışması yapıyor. akıllı olun akıllı. Düşmez kalkmaz bir Allah ..

senin anlama kabiliyetin o kadarsa ben ne yapayım

"şarkıları çok güzeldi, çok başarılı bir sanatçıy" yazmış. Öldüde arkasından yazmış gibi bir anlam çıkıyo ben o bakımdan öle yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 1 Temmuz 2007; 11:10:19 >

• 1/7/2007 11:18 (40 dk. önce verilen bilgiler)

DUALAR, BARIŞ AKARSU İÇİN... BODRUM’DA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANAN SANATÇI BARIŞ AKARSU’NUN, BEYNİNDE ÖDEM OLUŞTUĞU İÇİN HAYATİ TEHLİKESİNİN DEVAM ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ.

Kafatasında kırıklar ve beyninde yaygın ödem oluştuğu tespit edilen Akarsu’nun sağlık durumunda değişiklik olmadığı bildirildi.

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, hastaneye getirildiğinde solunum ve kalp fonksiyonları durmuş vaziyette olan Barış Akarsu’nun tedavisine yoğun bakım servisinde devam ediliyor.

Kafatasında meydana gelen kırıklar ve beyin ödemi nedeni ile Akarsu’nun hayati tehlikesinin devam ettiği ve durumunda bir değişiklik olmadığı bildirildi.

SEVENLERİ HASTANE ÖNÜNDE BEKLİYOR
    Kazada ağır yaralanan Barış Akarsu’nun sevenleri ile yakınları ise Akarsu’nun tedavisinin yapıldığı Özel Bodrum Hastanesi’nin girişinde bekliyorlar. Akarsu’nun sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri takip etmek isteyen çok sayıda basın mensubu ve bazı televizyonlara ait canlı yayın araçları da hastane önündeler.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Zahid Akman, Şovmen Mehmet Ali Erbil ve sanatçı Haluk Levent Barış Akarsu’nun sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

Levent, sanatçı Barış Akarsu’nun sağlık durumu hakkında bilgi almak ve yakınlarına manevi destek olmak amacıyla hastaneye geldiğini söyledi.

• Bütün Türkiye ilk defa bir kişi için böylesine dua ediyor ( Karaoğlanımızdan sonra)

Ecevitimize dualarımız pek bir işe yaramadı,inş. Barış Akarsu'ya yarar.Dizisini seyretmesemde şarkılarıyla olsun,fiziğiyle olsun,efendiliğiyle olsun sevgimi kazanan biriydi.

Herkesin kalbi temiz olduğuna inanıyorum,inş. yüce Allah onu sevdiklerine ve ailesine bağışlar...
  • üzüldüm gerçekten, inşALLAH iyileşir genç bi insanın bu durumda olmasına üzülünmesini bile aptalca boyutlara çeken zihniyetler var trajikomik
  • Bugün dünden daha iyi bir gün... Biraz sonra 3 üncü tomografi çekilip ödemin durumu tetkik edilecek, Ödemdeki büyümenin durmuş olması iyi bir haber olacak... Dün akşamki iyi haberler bunun işaretçisidir diye umuyoruz... Ödemin beyin damarlarına basınç yapmasını önlemek için suni yüksek tansiyon uygulanmakta... Dün akşam o güzel kalbin yaşam ünitesinden bağımsız kendiliğinden atmaya başlaması buraları sevince boğdu... Tansiyon regüle oldu, nabız düşüklüğü önemli değil... Ödem büyümesi kontraol altına alındığı ve küçüldüğü anda cerrahi müdahale yolu açılabilecek... Ki bu hocam, Prof. Abdullah Servet'in onu yaşama döndürmesi anlamına geliyor inşallah... Nice insanları kurtarmış nica daha kötü vakaları iyileştirmiş, az, öz konuşan hocam...

Onun şimdi orada canı sıkılmıştır, yerinde duramıyordur ve bir an önce kalkıp hadi abi ne yapıyoruz diyecektir...
    Bugün çok önemli bir gün... Dualarınızı alıyor, cevap veriyor, hepimizi duyuyor... Akşam ona kendi şarkılarını ve sevdiği müzikleri dinlettik...
    En tehlikeli zamanı atlattı. O bizleri bırakmaz...Kendinden çok bizleri düşünüp, aramıza döner...
    İnanılmaz bir manevi destek ağı var etrafında onu sarıp sarmalamış...
    Yüksek tuttuğunuz her moral gücü, onun gücü olacaktır...

Barış Akarsu Resmi Web Sitesinin Admini Sevtoş

• Hiç sevmem ama bir insan olarak yinede Allah yardımcısı olsn
  • Allah'ın izniyle inşallah iyileşecek
  • İnşallah
  • SON DAKİKA!

..YAŞAM MÜCADELESİ VEREN BARIŞ AKARSU'NUN DOKTORU ABDULLAH SERVET'TEN YAZILI AÇIKLAMA!...

1/7/2007 12:21

İşte özel Bodrum Hastanesi Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahı Op. Dr. Abdullah Servet tarafından yapılan açıklama:

“Barış Akarsu’nun son durumu ile ilgili herhangi bir nörolojik gelişme, reflekslerde bir gelişme sağlayamadık. Beyin ödemi devam ediyor. Şu aşamaya kadar bizi sevindiren tek şey diğer organlarının henüz çalışıyor olması. Beyin sapı baskısı devam ediyor. Açıkça kısa ve öz söylersek yapılan beyin ödemi tedavisinden şimdiye kadar herhangi bir sonuç alamadık. Durumu ciddiyetini koruyor. Bu tür beyin ödemi olaylarında ne kadar erken cevap alırsak hastanın uyanma şansı o kadar yüksek, ne kadar uzarsa o kadar düşüktür. Şimdiye kadar almamamız umut kırıcı olarak değerlendirilebilir. Şu anda olumsuz bir gelişme de olmadı.”

• Kendisini şahsen tanımam ama Spordaşız Hadi bakalım Hapkidocu diren
  • İnşallah iyileşirsin Barış.
  • ben de fazla sevmezdim ama inş iyileşirsin barış.. Dün gece starda yalancı yarim'in yeni bölümünün tekrarı vardı. içim bi garip oldu :(
  • umarım iyileşir
  • Geçmiş Olsun..
  • ALLAH şifa versin ne diyelim oda ana evladı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.