Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
70.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araba nasıl o hale gelmiş kamyonette hiçbir şey yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadraj

quote:

Orjinalden alıntı: suzanbagci

inş iyileşir arkadaşlar.Aynı olayı ben babamda yaşadığım için biliyorum,durumu gerçekten mucize.babamda aynı durumdaydı 4 gün dayanabildi beşinci gün sabah vefat etti.bildiğim için dua ediyorum.48 saatle fln olmuyor yani.bizde çok ümitlenmiştik babam beyin kanaması geçirdiğinde 48 saat geçti atlattı hayati tehlikeyi,artık düzelir diye ama olmadı.barış duy bizi,hisset senin yanındayız dualarımız ve ruhumuzla...

dostum allah babanın mekanını cennet etsin ama yaşında önemi büyük genç olması biryerde şans hücrelerin kendini yenilemesi açısından

Amin.. babam 53 yaşındaydı,tabi bu etkili..BArış Lütfen Bizi duy,hayata tutun

• Duyunca bende çok üzüldüm.
    Barış Akarsu'yu seviyorum, umarım en kısa zamanda iyileşir..
    Ölenlerede Allah rahmet eylesin.
  • allah acil şifalar versin inş biran önce iyileşir sevdiklerinin yanında olur
  • Akarsu’nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi yetkilisi Opr. Dr. Abdullah Servet, AA'ya yaptığı açıklamada, Akarsu’nun sağlık durumunda gelişme olmadığını, uygulanan tedavilere henüz olumlu yanıt alamadıklarını söyledi.
    Servet, "Yapılan beyin ödemi tedavisinde şimdiye kadar olumlu sonuç alamadık. Şu aşamaya kadar bizi sevindiren tek şey, diğer organların henüz çalışıyor olması" dedi.
    "Bu tür yaralanmalarda hasta tedaviye ne kadar erken yanıt verirse uyanma şansının o kadar fazla olacağını" vurgulayan Servet, "Şu ana kadar yaşananlar birazcık umut kırıcı olarak değerlendirilebilir. Reflekslerinde herhangi bir değişiklik yok. Beyindeki ödem durumu devam ediyor" dedi.
    Servet, Akarsu’nun durumunda "olumsuz bir gelişme de olmadığını, tedavinin sabit seyirde devam ettiğini" kaydetti.

HAYRANLARI HASTANEDE

Barış Akarsu’nun kaza geçirdiğini öğrenen yüzlerce hayranı Özel Bodrum Hastanesi’ne akın etti. Özellikle 5- 12 yaş arasındaki çocukların hastaneye gelerek doktorlardan bilgi almak ve Barış Akarsu’yu görmek istemeleri duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Birçok hayranı Milas, Muğla, Marmaris, Aydın, İzmir ve Denizli’den Bodrum’a gelerek sanatçının durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Sanatçının birçok hayranı da sabahlara kadar hastane bahçesinde bekleyerek yaşama yeniden dönmesi için dua etti. Barış Akarsu'nun ‘Yalancı Yarim’ dizisindeki rol arkadaşları, internet şarkı yarışmasındaki amatör sanatçılar saatlerce gözyaşı döktü.
    Akarsu’nun sevenleri kadar sanatçı dostları da hastaneye koştu. Bülent Kayabaş, Banu Alkan, Haluk Levent, Mehmet Ali Erbil, RTÜK Başkanı Zait Akman, Muğla Valisi M. Temel Koçaklar, İl Emniyet Müdürü M. Emin Körpe, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Özden hastaneye gelerek Akarsu’nun yakınlarına ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

KİM, NE DEDİ?

Hastaneye ziyarete gelenlerden RTÜK Başkanı Zait Akman, “İki kişinin vefat etmesi ve Barış’ın da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılması gerçekten üzücü. Barış’ın tedavisi uzun süreli olabilir. Ailesi ve yakınlarının, uzun bekleyişe kendilerini hazırlamaları gerek. Kendisinin genç, hayat dolu olmasının tedavisini olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Ben sağlığına kavuşacağına inanıyorum'' dedi.
    Mehmet Ali Erbil de “Barış’ın sevenleri dua ederek onu kurtaracaktır. Beyin fonksiyonlarının çalışmıyor olması ve genç yaşta böyle bir olayla karşılaşması gerçekten üzücü bir olay. Dualarım Barış için olacak'' diye konuştu.
    Sanatçılardan Haluk Levent, “Umudum yaşayacağı yönünde. Duruşu ve müziği açısından bana hiç yabancı olmayan, benim ailemden biri gibi. Barış kendi başına çok iyi yerlere gelebilecek bir insan. Dualarım onun için'' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
    Dizideki rol arkadaşı Merve Sevi, “Aklında hep yardım vardı, tanrının da ona yardım edeceğine inanıyorum. Barış çok kuvvetli, çok yüreklidir. Ayağa kalkacaktır. Ben onu buradan yüreyerek çıkarken göreceğime inanıyorum'' dedi.

HASTANEDEKİ TARTIŞMA YADIRGANDI

Bu arada, hastanenin bahçesindeki kafetaryada, ‘Yalancı Yarim’ dizisinin yönetmeni Ümit Ziya ile Akarsu’nun internet şarkı yarışmasındaki koordinatörü ve kaza geçirdiği otomobilin sahibi olan söz yazarı- bestekar Metin Sözüçetin’in yüksek sesle kavga edercesine tartışması yadırgandı. Barış Akarsu için, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden bir heyetin getirilmesi yönündeki girişimlerine ilgisiz kalındığı gerekçesiyle tepki gösteren Sözüçetin’e, Ümit Ziya'nın “Şov yapma. Buradan uza'' demesi gerginlik yarattı. Yaklaşık 10 dakika tartışan Sözüçetin ve Ziya, film ekibi ve sanatçıların gayretiyle sakinleştirildi.
    Sözüçetin, “Barış’ın yaşaması için her türlü olasılık değerlendirilmeli. İnsanların yapacağı mutlaka bir şey olmalı, böyle bir ortamda kayıtsız kalmalarını kaldıramıyorum. Gerginlik için özür dilerim'' dedi.

ÖLEN KIZLAR İSTANBUL'DA DEFNEDİLECEK

Öte yandan, kazada yaşamlarını yitiren ve otomobili kullandığı sonradan ortaya çıkan Zeynep Koçak (24) ile Nalan Kahraman'ın (37) cenazeleri dün akşam saatlerinde yakınları tarafından alınarak defnedilmek üzere İstanbul’a götürüldü.

• alıntıdır.

Salavat getirin bol bol, Allahume salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
    İhlas suresi, Fatiha suresi, Nas Felak Sureleri..ve bildiğiniz tüm sureler hepsi barışımız için..okuyun arkadşlarım..özellikle de Ayete-el Kürsi çok faydalı...ben Allah kabul etsin birazdan Yasin-i Şerif okuyacağım Ayetel Kürsi yi de...Yasin-i Şerif kitaplarında Yusuf Tavaslı nın hastalara şifa için dualar bulunuyor okuyabilirsiniz onları da...Herşey Barışımız İçin...

sevgili barış rabbim sana
    tez zamanda allahın 99 ismi şerifinden şifalar ihsan etsin
    yaptığın allah için hangi iyiliğin makbulsa o yaptığın sevaplar hürmetine mevlam şifa versin sana ...allah yardımcın hızır yoldaşım olsun melekler
    baş ucunda dursun ...hazreti muhammed s.a.v .hürmetine allahım ,sevdiğim kulların hürmetine allahım ,cuma dünü edilen dualar hürmetine ,kadir gecesi yapılan dualar hürmetine mübarek aylarda edilen dualar hürmetine ..mekkei mükeremede ,medinei münevverede edilen dualar hürmetine .lebbeyk allahümme şeriyke lebbeyk diyerek edilen diyerek hacılığı kabul edilen hacıların hürmetine hürmetine allahım sen tüm hastalara şifa ver barış ada allahım ...
    yarabbi dualarımızı sana teslim ettik sen kendi rahmetinle dualarımızı kabul ve makbul olan dulardan eyle allahım amin amin amin bi hürmeti taha yasin aşkına ...yarabbi dualarımızın kabul edileceğine inanıyorum allahım ..kabul olunmayan duadan sana sığınırız allahım aminnnnnnnnnn

bi sitede okudum çok samimi ve içten edilmiş bir dua allah kabul etsin ... AMİNN

• Allah acil sifalar versın... bu arada arabayı oda kullanmıs olabılır cunku hayatta kalırsa ceza alıcak onun ıcın capan nın kazasındakı ılk durumu gıbı olabılır tabıkı bu bnm gorusum kımsenın gunahını alma gıbı bır nıyetım yok yanlıs anlasılmasın...

Aılesıne ve cevresıne buyuk gecmıs olsun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.t.K

Allah acil sifalar versın... bu arada arabayı oda kullanmıs olabılır cunku hayatta kalırsa ceza alıcak onun ıcın capan nın kazasındakı ılk durumu gıbı olabılır tabıkı bu bnm gorusum kımsenın gunahını alma gıbı bır nıyetım yok yanlıs anlasılmasın...

Aılesıne ve cevresıne buyuk gecmıs olsun....

Pff, Her haber programında tüm gazatelerde haber sitelerinde ölen bayanlardan biri kullandı diyor..
  • Barış için gerçekten çok üzüldümAllah acil şifa,yakınlarına sabır versin.Herşey bi tarafa genç bir insanın bu durumda olması çok acı.Dün dizisi vardı tv'de.insan bi tuhaf oluo izlerken.İnsan hayatı pamuk ipliğine bağlı.O yüzden yarın kimin ne olacağı belli olmuo malesef.Barış' a tüm kalbimizle dua edelim.Umarım hayati tehlikeyi atlatır ve biran önce iyileşir.:((

• Of ya . Yaşasa sakat kalma ihtimali olabilir . O da olmazsa ölecek . İnsan hayatı gerçekten çok garip . Dün neydi şimdi ne oldu .1 anlık hata bütün bir hayatını etkiledi
  • ARKADASLAR O DEGILDE GECE 2 YE DOGRU DOKTORLARIBAGLANDI.BEYIN OLUMU GERCEKLESEBILIRMIS CUNKU DOKTORLARIN DEDIGINE GORE UYARILARA HICBIR TEPKI VERMIYORMUS.YANI SUANDA BELKI BEYIN OLUMU GERCEKLESMIS OLABILIR.AMA DOKTARLAR SUANDA ANLAYAMAIYORLARMIS.KURTULMA IHTIMALI COK DUSUK INSALLAH KURTULUR.
  • sakat kalıp sürüneceğine ölmesi iyidir
  • Allah şifa versinn ... Çok üzüldüm bu durum için inşallah en kısa zmn da düzelirrr..
    Ama işi zor kolay kolay komadan cıksada atlatamazz
  • hakikaten diziyi izlerken benim de dün içim bir garip oldu ciğerlerim terliyodu sanki öyle bir duygu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

Allah'ın izniyle inşallah iyileşecek

inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

sakat kalıp sürüneceğine ölmesi iyidir

yaşamak herşeye rağmen güzeldir öteki türlü bu dünyada hiç yoksun

Allah acil şifalar versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

ARKADASLAR O DEGILDE GECE 2 YE DOGRU DOKTORLARIBAGLANDI.BEYIN OLUMU GERCEKLESEBILIRMIS CUNKU DOKTORLARIN DEDIGINE GORE UYARILARA HICBIR TEPKI VERMIYORMUS.YANI SUANDA BELKI BEYIN OLUMU GERCEKLESMIS OLABILIR.AMA DOKTARLAR SUANDA ANLAYAMAIYORLARMIS.KURTULMA IHTIMALI COK DUSUK INSALLAH KURTULUR.

Allah'tan umut kesilmez,eğer Allah hayata devam etmesini takdir etmişse bir ay komada kalır gene de hayata döner.Aynı olay 20 yaşlarında bir gencin başına da gelmiş,bir hafta makinaya bağlı yaşadıktan sonra beyin ölümü oldu diye fişini çekmişler,ama fişi çektikten sonra hayata dönmüş,dolaşımı solunumu tamamen normale dönmüş.
  • Merve Sevi "biraz önce, 6 ay hatta 2 yıl komada kalıp, sağlığına kavuşan hastalar olmuş bu hastanede" dedi. Hatta onlara moral vermeye gelmişler. İnşallah kurtulur, tabii genç olması avantaj
  • Türkiyede takdir edilen sanatçı/oyunculardan biriydi umarım sağlığına kavuşur.
  • İşte diyorum ya,iş "Kadir" Allah'ın takdirinde.Aylarca komada kalıp da çıkabilir,ben bu satırları yazarken de vefat edebilir.Allah'tan dileğimiz,aylarca komada da kalmadan kısa zamanda hayata dönmesi.Ki sadece Barış değil,Allah kimseyi böyle zor duruma düşürmesin,düşenlere de şifa versin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.