Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
70.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roll -- 1 Temmuz 2007; 22:55:20 >
  • Öncelikle Allah şifa versin, pırıl pırıl gencecik bir sanatçı , inşallah ölmez ve iyileşir... Aklıma takılan şey şu, aracı kullanan eski sevgilisi imiş. Bana yar olmadın kimseye olma hesabı gütmüş olabilir mi? Kim kavşağa son gaz girer ki? Alkollümü idi acaba? Komplo teorisi gibi geliyor başta ancak aklıma gelmedi değil ...
  • İşallah kurtulur ama işi zor.
    Büyük ihtimal bitkisel hayata girer, mucize olarak ta işallah iyileşir.
  •  Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle

• olumlu düşünün evrende olumlu düşüncelerin yansıması olcağı bilimsel olarak kanıtlanmıştır...bu mesajı okuduysanız olumlu düşününsürekli aklınızdan çıkmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

olumlu düşünün evrende olumlu düşüncelerin yansıması olcağı bilimsel olarak kanıtlanmıştır...bu mesajı okuduysanız olumlu düşününsürekli aklınızdan çıkmasın

+1 haklısın hocam, herkes pozitif düşünsün ne olur,

ayrıca alkol alındığını sanmıyorum, zaten doğum gününe gidiliyor hani ondan sonra olsa neyse ama doğum gününden önce içmemişlerdir
  • Ulan Cok Pis Moralim Bozuldu Adam daha genc yaw

• Son durum nedir hocam. Koptum ben biraz Barış Akarsu olayından. Durumu nasıl.
  • Arkadaşlar birazdan SHOW TV Pazar Keyfi programında 3 gün önce Bodrum'da yaptığı röportaj yayınlacak,,dularınızı eksik etmeyin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Son durum nedir hocam. Koptum ben biraz Barış Akarsu olayından. Durumu nasıl.

Ne bir gelişme nede bir gerileme var,,şu anda durumu aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Son durum nedir hocam. Koptum ben biraz Barış Akarsu olayından. Durumu nasıl.

Ne bir gelişme nede bir gerileme var,,şu anda durumu aynı

• Forumdan bodrum da olan var mı yaw durum nasıl ? Dualarımız Barış için
  • off cok uzuluorm yaaa iyi bir haber alirz umarim
  • Dualarımız onunla
  • doktorları pek umut verici konuşmuyor beyninde ödemden dolayı ameliyata alamıyorlarmış bi de ne kadar geç tepki verirse yaşama şansı o kadar azalıyormuş böyle genç yaşta hayata doyamadan ölen kişiler çok canımı yakıyor

ALLAH BÜYÜKTÜR

edit:yemek yedikleri restaurant sahibi konuştu alkol almadılar diye zaten ayrıldıktan 10 dakika falan sonra kaza yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Bosh -- 2 Temmuz 2007; 0:23:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dunker00

doktorları pek umut verici konuşmuyor beyninde ödemden dolayı ameliyata alamıyorlarmış bi de ne kadar geç tepki verirse yaşama şansı o kadar azalıyormuş Böyle genç yaşta Hayata doyamadan ölen kişiler çok canımı yakıyor

ALLAH BÜYÜKTÜR

edit:yemek yedikleri restaurant sahibi konuştu alkol almadılar diye zaten ayrıldıktan 10 dakika falan sonra kaza yapmışlar

• off yaa öyle çok sevmezdim ama kaza yapınca hayranı oldum bu show tvde röpörtajı geçtimi
  • Dualarımız onunla,Allah yardımcısı olsun
  • yazik ya kazadan once son roportajini show tvye verms pilanlarini anlatms. umarim ayaga kalkadarda daha cok roportajlar verir . off offf
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.