Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
70.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dayanmalısın Barış'ım...
    Yazarken ellerim titriyor... Yüreğim pır pır... Haber bültenlerine, internet portallarına bakamıyorum. Kendimi en kötü habere hazırladım ama yapamıyorum... İçimde çok derinlerde bir his "Başaracak" diyor. Zira onunki bir "azmin zaferi" öyküsü... Karadeniz Ereğli'nin küçücük barlarında bir başına gitar tıngırdatan uzun saçlı delikanlı, kısa sürede nasıl Türkiye'nin en fazla gelecek vaat eden starı olmayı başardıysa, Azrail'i de tuş etmeyi başaracak, başarmalı... Onu sevenler nasıl kenetlenip, Yalancı Yarim dizisinin Star ekranlarına tutunmasını sağladılarsa, dualarıyla Barış'ın da hayata tutunmasını sağlayacaklar... Köşemizin müdavimleri artık biliyorlar. Yine de hatırlatmakta fayda var. Pazar günü bu köşede çıkacak yazıları bizler cuma günü öğle saatlerinde yazıyoruz. Kaderin cilvesine bakın ki, pazar günü yine yarışmalardan çıkan bir genç manken adayının, Güneş Öznek'in iç acıtan hikayesini kaleme alırken, o satırlarda Barış'ın da adı geçmişti. Cumartesi sabahı acı haberi aldığımda, olayın dehşetiyle birlikte "yedek yazmanın" kasveti de içimi kaplayıverdi. Salıyı bekleyemezdim. Çünkü içimden taşanları bir gün daha taşıyacak kuvvetim yoktu. Bugün yazı günüm olmamasına rağmen, dudaklarımda dualarla klavyenin başına geçtim. Çünkü bu köşeden yayılacak iyi dileklerin, dualarla birleşerek Barış'ı hayata döndüreceğine inanıyorum... Barış'ı Akademi Türkiye yarışmasında tanıdım. Onu otel seçmelerinde gördüğüm ilk gün, "Karadeniz Ereğli'den Barış diye bir çocuk var ki..." diye sütunlarıma taşımıştım. Akademi Türkiye'de mikrofonu eline aldığı her an sahnede bir enerji patlaması yaşanıyor, ekranlardan dalga dalga Türkiye'ye yayılıyordu. Ondaki, kelimelerle ifade edilmesi zor bir aura idi. Kısa sürede ekran başındakiler de bu ışığın peşine takıldı. Neredeyse tarikat gibi bir hayran kitlesine sahip oldu. Duydum ki, o ışık saçan, sevgi dolu, kocaman yüreği iki kez durup, yeniden çalışmış. Demek ki savaşıyor, uğraşıyor. Sadece kendi için değil, bizim için de... Onu her gördüğümde konu motosiklet tutkusundan açılırdı. Derdim ki; "Yahu bu ülkede yol mu var ki, iki tekerleğin üzerinde akrobatlık yapıyorsun. Al bir tane otomobil, dört teker de yola bassın, bizi merakta bırakma..." Ne var ki unutmuşum, kadere tekerlek takılmayacağını... Haber bültenlerinde hurdaya dönmüş otomobilin dört tekerleğini havada görünce gözümden yaş boşalması işte bundandı... Hep yazarım ya, "Dizilerin sezon finalleri hastanede bitmesin" diye... Hani milleti yaz boyunca merakta bırakıp, bir yandan da dizi oyuncularıyla yeni sezon için pazarlık yapan prodüktörlere sinir olurum ya... Şimdi Barış'ın hastane sahnelerinin kötü bir "sezon finali" olduğuna inanmak istiyorum. Barış, sevenlerini azıcık merakta bırakacak, birazcık heyecanlandıracak ve bizler yeni sezonun ilk bölümünde başucundaki kalp ritmini gösteren aletteki yeşil çizgilerin zig-zag yaptığını, parmağının kıpırdadığını, gözlerinin yavaşça aralandığını göreceğiz... Dayan Barış'ım. Ne olur dayan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 2 Temmuz 2007; 2:57:50 >

• @kadraj dostum bu haberin video linki varsa verebilirmisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

@kadraj dostum bu haberin video linki varsa verebilirmisin...

kayıt ettim ama biraz beklemelisin malum convert edicem youtube yüklüycem yüzünü gördün mü nasıl şişmiş morarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadraj

quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

@kadraj dostum bu haberin video linki varsa verebilirmisin...

kayıt ettim ama biraz beklemelisin malum convert edicem youtube yüklüycem yüzünü gördün mü nasıl şişmiş morarmış

Anladım dostum yarına kaldı o zaman video işi,,,evet çok üzücü bir durum,,geçirdiği kaza çok ağır,,birde aldığı darbe beyinden olunca bu görüntüler olası ama hepsi geçici Allah'ın izniyle düzelecektir

• quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Öncelikle Allah şifa versin, pırıl pırıl gencecik bir sanatçı , inşallah ölmez ve iyileşir... Aklıma takılan şey şu, aracı kullanan eski sevgilisi imiş. Bana yar olmadın kimseye olma hesabı gütmüş olabilir mi? Kim kavşağa son gaz girer ki? Alkollümü idi acaba? Komplo teorisi gibi geliyor başta ancak aklıma gelmedi değil ...

Öyle yapacak olsa kavşağa soldan değil sağdan,Barış'ın oturduğu taraftan darbe alacak şekilde çıkardı.İhtimal bile vermiyorum.Kesinlikle genç bayanın dikkatsizliği ya da acemiliğinin sonucu.Böyle birşeyi düşünecek kadar çok alkol alan birinin kullandığı araca da iki kişi birden binmez zaten.

• UÇANKUŞ BARIŞ AKARSU'NUN KAZADAN ÖNCEKİ SON RÖPÖRTAJI
  • acil şifalar dilerim...
  • arabayı kendi kullanmıyormus böyle duydum

ya 4 yıl önceki yarışmaya katılma hakkı kazandığı yazıyı okurken ağladığı videoyu görünce
    gözlerim doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 2 Temmuz 2007; 4:43:24 >
  • arabayı kendi kullanmıyormuş barış...yanındaki bayanlardan biri kullanıyormuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

arabayı kendi kullanmıyormuş barış...yanındaki bayanlardan biri kullanıyormuş..

evet 20 yaşındaki kız arkadaşı kullanıyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

arabayı kendi kullanmıyormuş barış...yanındaki bayanlardan biri kullanıyormuş..

evet 20 yaşındaki kız arkadaşı kullanıyormuş.

"Benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın" olayı.. dizide de bu şarkıyı söylemişti ya..
    Bence iyileşmeli çünkü o kadar çok insan dualar ediyor. Yaptığı, yapacağı bir sürü iyiliğin
    yüzü hürmetine bence ayağa kalkması lazım eğer ölürse cidden kafam çok karışcak
  • Son durum nedir?
  • yeni bir yazılı açıklama yok mu arkadaşlar?
  • durumunda henüz bir değişiklik olmadığı açıklandı
  • Umarım en kısa zamanda sağlığına ve sevdiklerine kavuşur, dualarımız hep seninle Barış...
  • Allah Acil Şifalar Versin.
  • durumu kritik diyorr
  • Bugün herhangi bir açıklama oldu mu durumuyla ilgili?Kritikten kasıt değişiklik mi yok,daha mı kötü?
  • var mı gelişme kardeşler
  • daha önce söylendi mi bilmiyorum ama kaza yaptığı yolu gösterdi televizyon
    ne bir ışıklı levha ne trafik ışığı hiç bir şey göremedim ben
    bu kadar zor mu yollara sinyalizasyon koymak bende o yolları bilmeyen birisi olsam o yol dümdüz devam ediyor sanırım.Bu trafik kazaları resmen cinayet acaba karayolları genel müdürü rahat uyuyor mu ??
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.