Şimdi Ara

BARIŞ AKARSUYU UNUTTUKMU? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soryy

quote:

Orjinalden alıntı: srycm

bir insan öldü kim olduğu önemli değil.üzülmemin nedeni budur.herkes istediği gibi düşünsün.insanlar iyice duygusuz olmaya başlamış bunu anladım.neyse kim ne diyorsa desin beni ilgilendirmiyor.kim ölse üzülürdüm.ve bundan sonra da ölen bir insan duyduğumda yine üzülücem.

bizde üzülürüzde bu kadar uzun süre değil
    ölenle ölünmez

kalan sağlar bizimdir

tamam arkadaşım sen böyle düşünüyorsun olabilir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soryy

quote:

bir insan öldü kim olduğu önemli değil.üzülmemin nedeni budur.herkes istediği gibi düşünsün.insanlar iyice duygusuz olmaya başlamış bunu anladım.neyse kim ne diyorsa desin beni ilgilendirmiyor.kim ölse üzülürdüm.ve bundan sonra da ölen bir insan duyduğumda yine üzülücem.

bizde üzülürüzde bu kadar uzun süre değil
    ölenle ölünmez

kalan sağlar bizimdir

tamam arkadaşım sen böyle düşünüyorsun olabilir.

Boşver bu ülkede mevsimlik işçiler kamyon kasasından etrafa saçılıp ölüyorlar, insan hayatı bu kadar değerli..!Herkes istediği gibi düşünsün, yıpranmana degmez..Gayet basit bir ahlak ilkesini bile goremiyolar, o daha degerli bu bilmemne sosyolog sanki bunu soyleyen, vicdani meseleler bunlar matematiksel formülünü yazıcak adam nerdeyse.. Ayrıca Barış karakteriyle de, yaptığı işle de dört dörtlük olduğuna göre hatırlanması gayet yerinde olur bence, örnek olur bazı insanlara.. Tüm yiten degerlere de üzülürüz, Adile Naşit e de, şehitlerimize de, hepsinin yeri ayrı..Ayrıca alakalı alakasız şehitlerimiz demekle de olmuyor, gidip neden bu kadar şehit olmaya başladığını düşünün, siyasetle ilgilenin, bilinçli olun, ülkenin politikasıyla ilgilenin, birey olarak yapabileceginiz bişey varsa yapın..Pırıl pırıl bir insanın üzerinden çıkarmayın verilen şehitlere olan öfkenizi..

• Ne kadar moron bi milletimiz var, Ülkenin dertleri bitti Barış akarsunuz kaldı. Konuyu açan arkadaş 16-17 yaşlarında sanırım.
  • --------------------------------------------------------------------------------

Bence Hergün vatan uğruna öLen onLarca şehidimizde unutuLmamaLı...
  • ya srycm sen hakkaten her ölen insana üzülüyomusun? kusura bakma ama bence senin ne aile ne arkadaşlık dğeerin var. bu değerlerin olsaydı asıl üzüleceğin kişilerin sana birşeyler katmış senin için birşeyler yapmış insanlar olduğunu analrdın. sen ölen herkese üzülüyorsan ailenle sokaktaki adamın farkı yok dmeektir. heh söylüyorum bugün k.ırakta mutlaka biraz daha insan ölmüştür hergünde ölüyor sen geç pencere kenarına onların hepsine teker kteer üzül hadi bakim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

20 yaşında 21 yaşında ölen onlarca şehidimizde unutulmamalı

Aynen Hocam barış akarsu da kimmiş yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

ya srycm sen hakkaten her ölen insana üzülüyomusun? kusura bakma ama bence senin ne aile ne arkadaşlık dğeerin var. bu değerlerin olsaydı asıl üzüleceğin kişilerin sana birşeyler katmış senin için birşeyler yapmış insanlar olduğunu analrdın. sen ölen herkese üzülüyorsan ailenle sokaktaki adamın farkı yok dmeektir. heh söylüyorum bugün k.ırakta mutlaka biraz daha insan ölmüştür hergünde ölüyor sen geç pencere kenarına onların hepsine teker kteer üzül hadi bakim.

kusura bakma tartışmaya değmezsin.benimle ilgili herhangi bir yorum yapmanı istemiyorum.aklınca birşeyler yazıyorsun.ne diyim yazık.neyse ben cevap vermiyeceğim sana.zaten gerek de yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laikcocuk

--------------------------------------------------------------------------------

ya abi kusura bakmayında ayni bozuk plak gibisiniz hep aynı seyi tekrarlıyorsunuz barıs akarsu ile sehitlerimizi ayni kefeye koymayın yeter !
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

ya abi kusura bakmayında ayni bozuk plak gibisiniz hep aynı seyi tekrarlıyorsunuz barıs akarsu ile sehitlerimizi ayni kefeye koymayın yeter !

O zaman şöyle diyim Barış Manço ve Cem Karaca bazılarımızca nasıl unutulduysa Barış Akarsu hiç kusura bakmasın.Bide şöyle diyim Barış Akarsu ' yu burda andık hangimiz onun adına dua ettiniz bu topiği görünce?..Ama bir şey var öldükten sonra resimlerini msne koyup , haydi Barış Akarsu ' yu tekrar analım gibi topicler açılıyorsa üzgünüm.Gidin kendi ailenizde ölen varsa onun yasını tutun hiç kusura kalmasın Barış Akarsu..Söylediklerimin sonuna kadar arkasından..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mhtpoz

herkezde sikayetci degil baris akarsu konusundan rahatsiz olanlar bu basliktan bir tik otesi cika bilir

o zaman bende pkk süper ötesidir diye topic açim ve siz tepki göstermeyin rahatysız olan girmez topice öyle değil mi *

BU KADAR SACMALIK OLMAZ INANAMIYORUM NASIL "pkk" LA BARIS AKARSUYU AYNIKEFEYE KOYA BILIRSINIZ YAZIKLAR OLASUN !!

SEHITLERIMIZ SEHITLERIMIZ DIYE BANGIR BANGIR BAGIRAN ARKADASLARIMIZ NERDE BU YAZIYI GORMEDIMI

• quote:

quote:

ya srycm sen hakkaten her ölen insana üzülüyomusun? kusura bakma ama bence senin ne aile ne arkadaşlık dğeerin var. bu değerlerin olsaydı asıl üzüleceğin kişilerin sana birşeyler katmış senin için birşeyler yapmış insanlar olduğunu analrdın. sen ölen herkese üzülüyorsan ailenle sokaktaki adamın farkı yok dmeektir. heh söylüyorum bugün k.ırakta mutlaka biraz daha insan ölmüştür hergünde ölüyor sen geç pencere kenarına onların hepsine teker kteer üzül hadi bakim.

kusura bakma tartışmaya değmezsin.benimle ilgili herhangi bir yorum yapmanı istemiyorum.aklınca birşeyler yazıyorsun.ne diyim yazık.neyse ben cevap vermiyeceğim sana.zaten gerek de yok.

Hiçbiri tartışmaya değmez, bellek hatası veriyolar,32Mblik tarihi Ram gibiler zaten aynı anda birden fazla kişi için üzülemiyorlar, sonra böyle sapla saman karışıyor..Saygısızlık bu başka hiçbişey değil..Cahillik en büyük tehlike işte, insanlarımızın çoğu böyle cahil ve idrak yeteneğinden yoksun malesef...

• quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

24 saat barış akarsu mu düşünelim
    ay sonunu nasıl geçireceğini düşünüyor millet
    okullar açılıyor millet çocuğunu nasıl üniversieye yollayacak kayıt parası nereden bulacak
    harçları nasıl ödeyecek
    çocuğuna nasıl düğün yapacak
    kirasını nasıl ödeyecek
    hasta eşine nasıl ilaç alacak bunu düşünmesinde barış akarsu mu düşünsün
    valla umrumda bile değil
    barış akarsu beni düşünüyomuydu ölmeden önce
    haa iyi insandır sanatı sevilir allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hatta ruhuna fatiha bile okudum amma onu düşünmek sürekli
    saçmalık
    büyüyün biraz.

Klavyene sağlık hocam.

BU YAZIYI YAZAN ARKADAS GECENIN BIR YARISINDA EVININ EN GUZEL KOSESINE YERLESTIRDIGI BILGISAYARIYLA VAKIT GECIRMEK ICIN FORM FORM YADA CHAT SAYFALARI DOLASAN ARKADAS , GERCEKTEN NE KADAR INCE FIKIRLISIN

• Ayrıca bu konu kapatılsın artık, bişey değil şu an hayatta olmayan pırıl pırıl bir insana İNSANLIKDIŞI -hiç kusura bakmasın üzülmem ne demek, üzülme insan mısın sen zaten, üzülme ama bunu üstüne basa basa belirtmek niye, insan sevmedigi biri öldügünde bile üzülür nedir bu çiğlik- laflar edildiğiyle kalıyor.. Kimse kusura bakmasın ama böyle laf eden insandan! herşey beklenir, etraf bir sürü vicdansız ahlaksız, insani degerden yoksun, 2kuruş için insan öldüren 90yaşında kadına tecavüz eden hıyarla dolu..
  • BIRISI ICIN SANA BIRSEYLER KATMIS OLMASI YADA SENIN ONDAN MENFAATIN OLMUS OLMASI SART DEGIL SART OLAN TEK SEY " SENIN INSANLIK DUYGULARINI KAYBETMIS OLMAMAN" BIR KAC GUN ONCESI KAPIMIN ONUNDE BIR MOTORKAZASI OLDU VE KAZAYI YAPAN KISI VEFAT EDTI YUZUNU BILMEM DININI IRKINI BILMEM AMA BIR INSAN OLDU NASIL OLURDA HIC BIRSEY OLMAMIS GIBI ICERI GIRIP YEMEK YIYE BILIRIM , BUNU SADECE INSANLIK DUYGUSU OLANLAR ANLAR OLAY BARIS AKARSU OLAYI DEGIL OLAY INSANLIK OLAYI MAGLESEF INSANLIGIMIZI KAYBETDIK? BEN KUCUKEN MAHALLEMIZDE BIR KISI OLDUMU BIR HAFTA EVIMIZDE TELEVIZYON ACILMAZ YAS TUTULURDU YAZIK BU MUSLUMAN TURK MILETINE YAKISMAYAN YAZILARA YAZIK
  • Henüz oluşmakta olan beyinlere soruyorum şehitin yeri kalbimizde farklıdır sanatçılarımızın yeri farklıdır.Şehitlerimizle Barış Akarsu vefat etmeden önce birbirlerine rakiplermiydi yada vefat ettikten sonramı birbirlerine rakip oldular bütün mesajlarda şehitleri öne süren örümcek kafalardan bu anlam çıkıyor.Yada saçma saçma bunları yazanlar,barış bu ülke için neyaptı diyenler birşey yapmıştır yada yapmamıştır fakat ülkenin zararınada bir hareketi ve davranışı yoktur.Dikkat ederseniz o adam gibi adam lösemili kardeşlerimiz için bedava konserler veriyor ve hatta kendi bile bu konser için bilet alıyordu.Şuda ayrı bir konudur,başarılı bir sanatçıydı ve genç yaşta bu durumun olması çoğu insanın bu kadar üzülmesinin bir sebebidir.
    Sen veya siz seversin yada sevmezsiniz ama çıkıpta şuçsuz masum insanların arkadasından velvereye vermeyin yok şöyle yok böyle.İnsanların fikrine saygı göstermelisiniz.
    Söz meclisten dışarı...

• quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

O zaman şöyle diyim Barış Manço ve Cem Karaca bazılarımızca nasıl unutulduysa Barış Akarsu hiç kusura bakmasın.Bide şöyle diyim Barış Akarsu ' yu burda andık hangimiz onun adına dua ettiniz bu topiği görünce?..Ama bir şey var öldükten sonra resimlerini msne koyup , haydi Barış Akarsu ' yu tekrar analım gibi topicler açılıyorsa üzgünüm.Gidin kendi ailenizde ölen varsa onun yasını tutun hiç kusura kalmasın Barış Akarsu..Söylediklerimin sonuna kadar arkasından..

ya siz yazdıkca bu tur topicler uste cıkacaktır eger istemiyorsanız bir sey yazmasın topic kaybolsun gitsin ve ben barıs akarsunun oldugu gun fatiha da okudum tabi okumayan varsa bir sey diyemem ben

• quote:

Orjinalden alıntı: baharwx

Ayrıca bu konu kapatılsın artık, bişey değil şu an hayatta olmayan pırıl pırıl bir insana İNSANLIKDIŞI -hiç kusura bakmasın üzülmem ne demek, üzülme insan mısın sen zaten, üzülme ama bunu üstüne basa basa belirtmek niye, insan sevmedigi biri öldügünde bile üzülür nedir bu çiğlik- laflar edildiğiyle kalıyor.. Kimse kusura bakmasın ama böyle laf eden insandan! herşey beklenir, etraf bir sürü vicdansız ahlaksız, insani degerden yoksun, 2kuruş için insan öldüren 90yaşında kadına tecavüz eden hıyarla dolu..

ARKADASIM SENIN BUTUN DUSUNCELERINE SONUNA KADAR HAK VERIYORUM.

• ben geçen amasradaydım barışın memleketinde onlar unutmamış heryerde barışın şarkıları fotoları var ama yani artık kabak tadı vermeye başladı kimleri kaybetmedik ki biz barış manço ,cem karaca,kerim tekin gerçekten iyi insanlardı Allah Rahmet eylesin hepsine uzatmaya gerek yok
  • quote:

quote:

kendimce birşeyler yazıyorum öylemi ? asıl sen topiclere girerek hiç bir bilgin olamdan bilmediğin konulara karışıyorsun. sürekli foruma muhalefet oluyorsun. yazıkmış... asıl sana yazık bilmediğin konulara birşeyler yazarak kendini iyi göstermeye çalışıyorsun. başkalarını ezerek yükseldiğini sanıyorsun .asıl sana yazık.

smyleyecek laf bulamayıncada "yazık" demek moda oldu. tabii vericek adam gibi cevap yok direk "yazık" de sıyrıl işin içinden değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 30 Ağustos 2007; 13:50:05 >

• Uzatmayalım artık, 30 Ağustos ve hala bu konu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.